Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den,
mám dotaz ohledně platby paušálu, do 25.1. jsem uhradila platbu. Za 2 dny mi přišla SMS, že jsem nezaplatila a já zjistila, že jsem spletla jedno číslo v. s. Šla jsem na pobočku a tam to řešila, řekli mi, že spárování mojí platby může trvat 2 dny. Dnes je to 14 dní. Platba spárovaná dosud není a navíc mi přišla upomínka na 130 Kč, přesto, že na radu operátora jsem platbu odložila o týden (to mi poradili, abych se vyhnula placení této upomínky). Na pobočce mi nyní řekli ať zavolám operátora - operátor řekl ať to vyřídím na pobočce. Už nevím, co mám dělat?
Zajdi na pobočku, ať kouknou jak to vypadá se spárováním a pošlou stížnost, aby Ti těch 130,– odmázli… A nenech se odbýt ![]()
Co to zkusit přes stránku t-mobile, napsat e-mail s popasným problémem?
Cheynee Na spárování jsem se ptala minulý týden, bylo mi řečeno, že spárování probíhá. Výsledek viz výše.
Po celou dobu jste s nimi v kontaktu, problém s nimi řešíte od samého začátku, mohli by Vám těch 130 odpustit. Hájila bych se tím, že jste platila v termínu, akorát spletla číslo účtu. Při zjištění omylu to hned nahlásila. Neměla byste dostat pokutu jako někdo, kdo se na to vědomě vyprdne. Samotnou mě zajímá, jestli odpustí.
Já jednou platila a zapomněla jsem dát VS. Hned jsem volala na infolinku a nahlásila to. Podívali se na to, že jak to dojde, tak to vyřeší. Pak mi jen došla sms, že to proběhlo, ale mám si příště dávat pozor
Takže problém žádný nebyl ![]()
Mě se stalo už několikrát, že jsem zapoměla zaplatit. Pokaždé mi přišla upomínka na zaplacení, ale nikdy ne s nějakou pokutou. Vždy jen původní částka.
@bamba píše:
Mě se stalo už několikrát, že jsem zapoměla zaplatit. Pokaždé mi přišla upomínka na zaplacení, ale nikdy ne s nějakou pokutou. Vždy jen původní částka.
Pokuta je myslím při prodlení 2 týdny.
Nevím co dělám špatně. Celou dobu to s nimi řeším, na pobočce jsem během těch 14 dnů byla už 4×, furt mi říkají, že vidí, že spárování probíhá, ale že to nemohou urychlit. Na jejich radu jsem odložila splatnost ať neplatím za upomínku, ta mi stejně přišla 2 dny po tom, co jsem to řešila. Přijde mi, že to ani vyřešit nechtěji…
@velbloudiceB píše:
Nevím co dělám špatně. Celou dobu to s nimi řeším, na pobočce jsem během těch 14 dnů byla už 4×, furt mi říkají, že vidí, že spárování probíhá, ale že to nemohou urychlit. Na jejich radu jsem odložila splatnost ať neplatím za upomínku, ta mi stejně přišla 2 dny po tom, co jsem to řešila. Přijde mi, že to ani vyřešit nechtěji…
Je to zvláštní, ale myslím, že by bylo dobře jim napsat email a vypsat i to, jak postupuje pobočka, bo to vypadá, že nemá potřebu ti pomoct. I bych se o tom zmínila.
@velbloudiceB píše:
Co zavolat na infolinku?
Napsala jsem jim e-mail, napsala stížnost na fb stránky t-mobile, vyplnila kontaktní formulář. Na infolinku jsem volala dnes už asi 3× a vždy to samé - „v tuto chvíli jsou všichni naši pracovníci zaneprázdění, zavolejte později“
@velbloudiceB píše:
Napsala jsem jim e-mail, napsala stížnost na fb stránky t-mobile, vyplnila kontaktní formulář. Na infolinku jsem volala dnes už asi 3× a vždy to samé - „v tuto chvíli jsou všichni naši pracovníci zaneprázdění, zavolejte později“
Když to hlásí, tak nepokládám, za chvíli to většinou někdo vezme ![]()
Já vydržela čekat vždy snad 10 min., ale nikdo to nevzal, tak jsem to alespoň obepsala a po obědě to budu zkoušet znovu.
@velbloudiceB píše:
Já vydržela čekat vždy snad 10 min., ale nikdo to nevzal, tak jsem to alespoň obepsala a po obědě to budu zkoušet znovu.
Určitě, nebo se dá přes stránky ideálně napsat číslo a čas, v kolik mají zavolat a oni v tu dobu zavolají
Pokud to ještě tak funguje.