T mobil - platba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
124
10.2.16 10:23

T mobil - platba

Dobrý den,
mám dotaz ohledně platby paušálu, do 25.1. jsem uhradila platbu. Za 2 dny mi přišla SMS, že jsem nezaplatila a já zjistila, že jsem spletla jedno číslo v. s. Šla jsem na pobočku a tam to řešila, řekli mi, že spárování mojí platby může trvat 2 dny. Dnes je to 14 dní. Platba spárovaná dosud není a navíc mi přišla upomínka na 130 Kč, přesto, že na radu operátora jsem platbu odložila o týden (to mi poradili, abych se vyhnula placení této upomínky). Na pobočce mi nyní řekli ať zavolám operátora - operátor řekl ať to vyřídím na pobočce. Už nevím, co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
171
10.2.16 10:38

Zajdi na pobočku, ať kouknou jak to vypadá se spárováním a pošlou stížnost, aby Ti těch 130,– odmázli… A nenech se odbýt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
10.2.16 10:38

Co to zkusit přes stránku t-mobile, napsat e-mail s popasným problémem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
10.2.16 10:45

Cheynee Na spárování jsem se ptala minulý týden, bylo mi řečeno, že spárování probíhá. Výsledek viz výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.2.16 10:47

Po celou dobu jste s nimi v kontaktu, problém s nimi řešíte od samého začátku, mohli by Vám těch 130 odpustit. Hájila bych se tím, že jste platila v termínu, akorát spletla číslo účtu. Při zjištění omylu to hned nahlásila. Neměla byste dostat pokutu jako někdo, kdo se na to vědomě vyprdne. Samotnou mě zajímá, jestli odpustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
10.2.16 11:25

Já jednou platila a zapomněla jsem dát VS. Hned jsem volala na infolinku a nahlásila to. Podívali se na to, že jak to dojde, tak to vyřeší. Pak mi jen došla sms, že to proběhlo, ale mám si příště dávat pozor :) Takže problém žádný nebyl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
10.2.16 11:51

Mě se stalo už několikrát, že jsem zapoměla zaplatit. Pokaždé mi přišla upomínka na zaplacení, ale nikdy ne s nějakou pokutou. Vždy jen původní částka.

• Citovat
  • Upravit
3088
10.2.16 11:54
@bamba píše:
Mě se stalo už několikrát, že jsem zapoměla zaplatit. Pokaždé mi přišla upomínka na zaplacení, ale nikdy ne s nějakou pokutou. Vždy jen původní částka.

Pokuta je myslím při prodlení 2 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
10.2.16 11:56

Nevím co dělám špatně. Celou dobu to s nimi řeším, na pobočce jsem během těch 14 dnů byla už 4×, furt mi říkají, že vidí, že spárování probíhá, ale že to nemohou urychlit. Na jejich radu jsem odložila splatnost ať neplatím za upomínku, ta mi stejně přišla 2 dny po tom, co jsem to řešila. Přijde mi, že to ani vyřešit nechtěji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
10.2.16 12:00
@velbloudiceB píše:
Nevím co dělám špatně. Celou dobu to s nimi řeším, na pobočce jsem během těch 14 dnů byla už 4×, furt mi říkají, že vidí, že spárování probíhá, ale že to nemohou urychlit. Na jejich radu jsem odložila splatnost ať neplatím za upomínku, ta mi stejně přišla 2 dny po tom, co jsem to řešila. Přijde mi, že to ani vyřešit nechtěji…

Je to zvláštní, ale myslím, že by bylo dobře jim napsat email a vypsat i to, jak postupuje pobočka, bo to vypadá, že nemá potřebu ti pomoct. I bych se o tom zmínila.

• Citovat
  • Upravit
3088
10.2.16 12:01
@velbloudiceB píše:

Co zavolat na infolinku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
10.2.16 12:05

Napsala jsem jim e-mail, napsala stížnost na fb stránky t-mobile, vyplnila kontaktní formulář. Na infolinku jsem volala dnes už asi 3× a vždy to samé - „v tuto chvíli jsou všichni naši pracovníci zaneprázdění, zavolejte později“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
10.2.16 12:08
@velbloudiceB píše:
Napsala jsem jim e-mail, napsala stížnost na fb stránky t-mobile, vyplnila kontaktní formulář. Na infolinku jsem volala dnes už asi 3× a vždy to samé - „v tuto chvíli jsou všichni naši pracovníci zaneprázdění, zavolejte později“

Když to hlásí, tak nepokládám, za chvíli to většinou někdo vezme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
10.2.16 12:33

Já vydržela čekat vždy snad 10 min., ale nikdo to nevzal, tak jsem to alespoň obepsala a po obědě to budu zkoušet znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
10.2.16 12:57
@velbloudiceB píše:
Já vydržela čekat vždy snad 10 min., ale nikdo to nevzal, tak jsem to alespoň obepsala a po obědě to budu zkoušet znovu.

Určitě, nebo se dá přes stránky ideálně napsat číslo a čas, v kolik mají zavolat a oni v tu dobu zavolají ;) Pokud to ještě tak funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák