Tablet help

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
212
27.1.14 22:59

tablet help

Ahoj,
potřebovala bych poradit jak na tabletu spustit více oken, třeba abych mohla poslouchat hudbu na youtube a zároveň si surfovat někde na jiném okně. Už nad tím dumám více jak hodinu a pořád né a né. Určítě to bude nějaká blbost. Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Siluet
27.1.14 23:08

@NinJan tak na mém tabletu nejde poslouchat hudba a surfovat. Hudbu můžu poslouchat ale jen staženou a to si musím pouštět každou písničku zvlášť. Mám yoga tablet lenovo :-)

• Citovat
  • Upravit
212
27.1.14 23:14

@Janeet Dík za odpověď, tak to je blbý, to asi nepůjde, jsem myslela, že to bude jako pc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
27.1.14 23:17

@NinJan taky jsem si to myslela a studovala jsem to dost dlouho, jak na to a prostě to nejde a to mám novej tablet, který je na trhu chvilku :nevim: U tabletů to prý tak je ;) Já to vyřešila tak, že si pustím hudbu do sluchátek z mobilu a surfuju vesele :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
212
27.1.14 23:22

@Janeet taky mám nový tablet, teprve se seznamujeme. Většinou poslouchám nové klipy z yt. No nic co se dá dělat, hlavně, že jinak to funguje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.14 23:33

Ahoj co máš za Tablet, na Ipadu mě multitasking jde v pohodě, i u tabletu s androidem mužu poslouchat hudbu a zaroven třeba surfovat na internetu nebo číst pdf, většinou tam máš takovou tu rozevirací šipku kterou to jen přepínáš, nevim teda jak to funguje u tabletu s windows ale určitě to jde u ipadu a u androidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
28.1.14 07:58

@NinJan Máme tablet asus a můžu mít stránek otevřeno kolik chci. Běžně mám puštěné youtube a k tomu brouzdám různě po netu. Zapínám to tak, že si přejedu po monitoru odspodu nahoru, jen kousek, stačí tak 3 cm, objeví se mi černá ploška a tam mám mimo jiné i ikonku + v kroužku, na tu když kliknu, vyjede mi text „nová záložka“. Tam si zvolím stránku, po které chci brouzdat a jedu :). Postupně si v těch záložkách ukládám stránky, po kterých brouzdám a jednoduše mezi nimi potom přepínám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
28.1.14 09:57

Já si taky otevřu několik oken najednou a přepínám, ale když na jednom mám youtube a přepnu na jiné, přestane to hrát :-( mám prestigio 4 multipad 10,1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
28.1.14 10:21

Mě trefí, teď to hrálo i při otevřeném jiném okně, ale za nic nemůžu přijít na to jak :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.3.14 22:23

FloatingApps

@NinJan: Ahoj, já jsem si nainstalovala FloatingApps a funguje to. Podporuje totiž multitasking, takže můžeš mít více oken (programů) spuštěných zaráz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
22.9.15 13:11

Děvčata nevíte jestli je nějaká aplikace která umožňuje pustit video na tabletu a aby byl zaroveń zamčený proti dotyku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
22.9.15 14:35

Touch blocker pro android

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.9.15 17:04

@socina To si myslím, že nejde.. Mám Iped a ještě jsem na to nepřišla