Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
potřebovala bych poradit jak na tabletu spustit více oken, třeba abych mohla poslouchat hudbu na youtube a zároveň si surfovat někde na jiném okně. Už nad tím dumám více jak hodinu a pořád né a né. Určítě to bude nějaká blbost. Děkuji ![]()
@NinJan tak na mém tabletu nejde poslouchat hudba a surfovat. Hudbu můžu poslouchat ale jen staženou a to si musím pouštět každou písničku zvlášť. Mám yoga tablet lenovo ![]()
@Janeet Dík za odpověď, tak to je blbý, to asi nepůjde, jsem myslela, že to bude jako pc ![]()
@NinJan taky jsem si to myslela a studovala jsem to dost dlouho, jak na to a prostě to nejde a to mám novej tablet, který je na trhu chvilku
U tabletů to prý tak je
Já to vyřešila tak, že si pustím hudbu do sluchátek z mobilu a surfuju vesele ![]()
@Janeet taky mám nový tablet, teprve se seznamujeme. Většinou poslouchám nové klipy z yt. No nic co se dá dělat, hlavně, že jinak to funguje ![]()
Ahoj co máš za Tablet, na Ipadu mě multitasking jde v pohodě, i u tabletu s androidem mužu poslouchat hudbu a zaroven třeba surfovat na internetu nebo číst pdf, většinou tam máš takovou tu rozevirací šipku kterou to jen přepínáš, nevim teda jak to funguje u tabletu s windows ale určitě to jde u ipadu a u androidu.
@NinJan Máme tablet asus a můžu mít stránek otevřeno kolik chci. Běžně mám puštěné youtube a k tomu brouzdám různě po netu. Zapínám to tak, že si přejedu po monitoru odspodu nahoru, jen kousek, stačí tak 3 cm, objeví se mi černá ploška a tam mám mimo jiné i ikonku + v kroužku, na tu když kliknu, vyjede mi text „nová záložka“. Tam si zvolím stránku, po které chci brouzdat a jedu
. Postupně si v těch záložkách ukládám stránky, po kterých brouzdám a jednoduše mezi nimi potom přepínám ![]()
Já si taky otevřu několik oken najednou a přepínám, ale když na jednom mám youtube a přepnu na jiné, přestane to hrát
mám prestigio 4 multipad 10,1
Mě trefí, teď to hrálo i při otevřeném jiném okně, ale za nic nemůžu přijít na to jak ![]()
@NinJan: Ahoj, já jsem si nainstalovala FloatingApps a funguje to. Podporuje totiž multitasking, takže můžeš mít více oken (programů) spuštěných zaráz.
Děvčata nevíte jestli je nějaká aplikace která umožňuje pustit video na tabletu a aby byl zaroveń zamčený proti dotyku?
@socina To si myslím, že nejde.. Mám Iped a ještě jsem na to nepřišla