Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Umrel mi pocitac, a kupili sme dnes novy. Instalujem si Skype, a zrazu mi to pise, ze odteraz mam na Skype pouzivat microsofti ucet miesto uctu, ktory mam na Skype uz peknych par rokov. To co ma byt? Neviete ci sa to da nejako obist?
Teda, myslim okrem toho, ze by som na notasi prerazila widle osmicky sedmickami ![]()
Neviete ci existuje nejaka moznost mat windows 8 BEZ microsoftiho uctu na nezavislej aplikacii? (Ak aj Microsoft kupil Skype, pre mna su to stale dve nezavisle veci, ten isty Skype budem mat aj na linuxe.)
A procTi to tak vadi? Jen zadas jiny heslo a mail, ale jinak je vsechno stejny jako pres stary ucet - kontakty, profilovka… Ja se na Skype na poci hlasim pres Microsoft, ale na tabletu pres stary, oboji je propojeny…
Manzel udelal tchyni taky ucet na micru a nevim nejak o nicem, ze by to necemu melo vadit…pak si proste normalne spusti skype a jede to
nebo jestli mas moznost si tam dat sedmicky tak si dej, oni jsou ty osmicky stejne hnusny ![]()
NECHCEM jeden ucet na vsetko, nechcem cloud a HLAVNE NECHCEM MICROSOFTI UCET.
Nechcem mat cely svoj online zivot zavisly na jednom hesle a jednej firme, no.
Podlě mě ten nový učet nepotřebuješ - učet microsoft ti to nabídne jen automaticky - ale ty si mužeš jen překliknout a přihlasit se pod starým nickem na skype a heslem.
@Bábi Zlopočasná píše:
NECHCEM jeden ucet na vsetko, nechcem cloud a HLAVNE NECHCEM MICROSOFTI UCET.Nechcem mat cely svoj online zivot zavisly na jednom hesle a jednej firme, no.
Tomu rozumim, taky jsem to tak mela, ale pod tihou okolnosti jsem rezignovala…
@machovicsimca píše:
Podlě mě ten nový učet nepotřebuješ - učet microsoft ti to nabídne jen automaticky - ale ty si mužeš jen překliknout a přihlasit se pod starým nickem na skype a heslem.
Nemozem. Ani nainstalovat to nechcelo bez microsoftiho uctu, a ked som nainstalovala a ucet zrusila, zrusilo mi to Skype. Toto ma duplom presvedcilo, ze nechcem microsofti ucet.
@Patule ja uz riesim ci KDE alebo GNOME
som absolutne spiatocnicky clovek, uz aj Unity som odmietla, ale dalo sa predstierat ze ma to na tom pocitaci neobtazuje ![]()
Lenze widle cas od casu potrebujem, ako napriklad minuly tyzden ked som objednavala fotoknihu a Linux si objednavacim formularom neporadil, a instalacky boli len na widle.
@Bábi Zlopočasná píše:
Nemozem. Ani nainstalovat to nechcelo bez microsoftiho uctu, a ked som nainstalovala a ucet zrusila, zrusilo mi to Skype. Toto ma duplom presvedcilo, ze nechcem microsofti ucet.
máš windovs 8 nebo windovs 8.1 tušim že od 8.1 už je to poviné ale u win 8 to podle mě jestě povinné není
Manzel mi ted rika, ze ten ucet tam proste od noveho roku microsoft chce, tchyne to pry loni nemela, ale po novym roce ji tam vyskocilo okno ze si ho musi udelat..tak ji manzel musel navigovat co kde udelat…jinak Skype ji zustalo normalne to co mela vloni…(ten jeji stary ucet)a preinstalovat na 7micky to pry nejde…pokud tam mas 8ky musis mit osmicky
Jinak bych ti poradila jedinou možnost si nainstalovat starší verzi skypu tzn ted jen naká 6.13 nebo tak tak zkus třeba 5.9 nebo 6 ty najdeš třeba na uloztu nebo tak a nainstaluj si je v vyplým internetem pokud se ti povede je nezaktualizovat tak se dál mužeš přihlašovat pod starým nickem.
Já tomu teda nerozumím, ale mám 8 a skype jsem si stáhla a mám to samé heslo, jméno a tak ![]()
@machovicsimca to pomaly vyzera rozumnejsi manzelov pristup prerazit osmicky linuxom, tie prerazit sedmickami a potom urobit dual boot… Este ze bol ten notas v zlave a tak sme teoreticky neplatili za OS.
@Bábi Zlopočasná píše:
@machovicsimca to pomaly vyzera rozumnejsi manzelov pristup prerazit osmicky linuxom, tie prerazit sedmickami a potom urobit dual boot… Este ze bol ten notas v zlave a tak sme teoreticky neplatili za OS.
jinak pokud chceš si nainstalovat nějaký linux tak uživatelsky nejlepší je UBUNTU mám to krom windows 8 na druhem notebooku a nestěžuji si a je tam takový ořezaný skype a na obyč volání stačí, a mužeš je mýt i souběžně na stejnem pc