Tablet jako čtečka e-knih

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
30.5.15 10:12

Prosim dostala jsem tablet..zatim se seznamujeme, no jsem na tohle exot ( nemám ani dotykový telefon, ani žádný jiný chytrý )..chtěla jsem se zeptat jak stahovat knihy do tabletu? je nějaký program přes net - kde to je zadarmo?

• Citovat
  • Upravit
1268
30.5.15 10:19

@smurfka tak ve formatu txt nebo pdf treba, na ulozto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
30.5.15 10:59

@smurfka na uložto. Program zdarma přímo na knihy nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
30.5.15 11:27

Ale ano, program na čtení knih zdarma stáhnete, je jich hned několik. Pokud máte tablet s Androidem, tak na Obchod Play. Záleží, v jakých formátech chcete knihy číst. Pokud jako třeba já budete e-knihy normálně kupovat a ne jen stahovat z ulozto.cz a jiných webů, většina obchodů rovnou uvádí, v jakém formátu knihy jsou a podle toho program vyberete. Osobně mám Bluefire reader a Wooky čtečku, ale každému samozřejmě vyhovuje něco jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
30.5.15 12:18

Já čtu přes tablet..Já měla už přímo nainstalovanou čtečku, která se dá stáhnout na google play, jmenuje se eReader Prestigio..Jsem s ní spokojená, normálně stahuju knížky na ulozto.cz většinou ve formátu pdf.

• Citovat
  • Upravit
4146
30.5.15 12:34

Tak pro mě je pdf do tabletu nejhorší formát na čtení. Nejradši mám epub, to se čte nejlépe. Jinak programy mám wooky - to má své knihy, alza media a aldiko. V pdf jsem četla na mobilu, tam se to dalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák