Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ale ano, program na čtení knih zdarma stáhnete, je jich hned několik. Pokud máte tablet s Androidem, tak na Obchod Play. Záleží, v jakých formátech chcete knihy číst. Pokud jako třeba já budete e-knihy normálně kupovat a ne jen stahovat z ulozto.cz a jiných webů, většina obchodů rovnou uvádí, v jakém formátu knihy jsou a podle toho program vyberete. Osobně mám Bluefire reader a Wooky čtečku, ale každému samozřejmě vyhovuje něco jiného ![]()
Já čtu přes tablet..Já měla už přímo nainstalovanou čtečku, která se dá stáhnout na google play, jmenuje se eReader Prestigio..Jsem s ní spokojená, normálně stahuju knížky na ulozto.cz většinou ve formátu pdf.
Tak pro mě je pdf do tabletu nejhorší formát na čtení. Nejradši mám epub, to se čte nejlépe. Jinak programy mám wooky - to má své knihy, alza media a aldiko. V pdf jsem četla na mobilu, tam se to dalo.
Prosim dostala jsem tablet..zatim se seznamujeme, no jsem na tohle exot ( nemám ani dotykový telefon, ani žádný jiný chytrý )..chtěla jsem se zeptat jak stahovat knihy do tabletu? je nějaký program přes net - kde to je zadarmo?