Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj.Ráda bych poradila.Mám taky Asus,ale jiný model a schválně jsme zkoušeli jestli nám to funguje a ano.Takže nepomůžu ![]()
Mě to právě furt fungovalo - teda týden a najednou ze dne na den prostě ne… A nevim proč… ![]()
Zkusila bych reinstalovat ovladace. Nevim, jak se to presne jmenuje, ale ja jsem k ASUS notebooku dostala CD s ovladaci a tam byli i ovladace na toto. Popr. bych vyuzila obnoveni pocitace pred tim datem, kdy ti to jeste fungovalo.
A nenastavovala sis něco na tom noťasu a nechtěně zrušila používání těch klávesnic,třeba
![]()
Právě že nic jsem nepřeinstal…
Když dám to obnovení pc, tak přijdu o všechny změny od toho data, že?
Já mám asus a mám problém s hlasitostí.Musím to držet strašně dlouho aby se to chytlo.Tak jestli třeba to nepodržet delší dobu,nebo to zkoušet cvakat párkrát za sebou.
Gibbo píše:
Právě že nic jsem nepřeinstal…Když dám to obnovení pc, tak přijdu o všechny změny od toho data, že?
O vsechny zmeny ne, vrati se jen to, co se zmenilo nejakou instalaci. Takze pokud jsi neco instalovala a to ti nejak zmenilo nastaveni, tak se to vrati zpet. Ale nejdriv zkus preinstalovat ty ovladace. Stahnes si je tady . Vyberes si tam model ntb, potom jaky pouzivas system a ty ovladace jsou pod ATK a jmenuji se ATK Hotkey Utility. Ty si stahnes, nainstalujes (je mozne, ze ti pocitac bude hlasit, ze uz je to nainstalovane, tak v tom pripade je nejdriv pres pridat/odebrat programy odinstaluj a pak je zkus znovu nainstalovat). Pokud tam byla jen mala chybka, tak tohle by melo pomoci.
Asi ale bude fakt problém na mém noťasu, prče jsem si teď všimla, že již po několikáté mi i blbne průzkumník, vždy mi to hodí restartovat jej…
Dohrabala jsem se tam , ale hlásí mi to dvě verze, tak nevim kterou… Je tam tato Verze V1.0.0013 a tato Verze V1.0.0008, tak logicky tu novější, že… A to z čeho to dám stahovat je též jedno? Jsou tam 4 možnosti…
klidne tu novejsi verzi, win mas spis 32 (pokud teda nemas nejaky nabuseny pocitac
) a stahovat treba z Global (to pouzivam ja).
No nabušený asi nebude určo
Tak jdu na to, tak snad to zabere, chjo ![]()
Ahojky, prosim, Nevíte co mám dělat.. Mám teď nový – Asus X54h a při pomoci klávesy „FN“, můžu s F1 uspat noťas atd… To funguje, ale když chci dát FN + F2, F5-F12, tak to nefunguje… Takže nemůžu zapnout bluetooth, wifi, zvuky regulovat, přidat a ubrat jas obrazu apod… Jsem z toho na nervy, prče zrovna to bluetooth a ty zvuky jsem fakt hodně používala a včera z ničeho nic to prostě nejde… Jinak ty klávesy sami o sobě fungují, jen to nereaguje na tu zkratku dohromady… Díky moc snad někdo bude vědět