Noťas ASUS - poradí někdo prosím?

Gibbo
15.1.12 09:34

Noťas ASUS - poradí někdo prosím?

Ahojky, prosim, Nevíte co mám dělat.. Mám teď nový – Asus X54h a při pomoci klávesy „FN“, můžu s F1 uspat noťas atd… To funguje, ale když chci dát FN + F2, F5-F12, tak to nefunguje… Takže nemůžu zapnout bluetooth, wifi, zvuky regulovat, přidat a ubrat jas obrazu apod… Jsem z toho na nervy, prče zrovna to bluetooth a ty zvuky jsem fakt hodně používala a včera z ničeho nic to prostě nejde… Jinak ty klávesy sami o sobě fungují, jen to nereaguje na tu zkratku dohromady… Díky moc snad někdo bude vědět :-) :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1517
15.1.12 09:54

Ahoj.Ráda bych poradila.Mám taky Asus,ale jiný model a schválně jsme zkoušeli jestli nám to funguje a ano.Takže nepomůžu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
15.1.12 09:55

Mě to právě furt fungovalo - teda týden a najednou ze dne na den prostě ne… A nevim proč… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
654
15.1.12 10:14

Zkusila bych reinstalovat ovladace. Nevim, jak se to presne jmenuje, ale ja jsem k ASUS notebooku dostala CD s ovladaci a tam byli i ovladace na toto. Popr. bych vyuzila obnoveni pocitace pred tim datem, kdy ti to jeste fungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
15.1.12 10:14

A nenastavovala sis něco na tom noťasu a nechtěně zrušila používání těch klávesnic,třeba :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
15.1.12 10:22

Právě že nic jsem nepřeinstal… :-( Když dám to obnovení pc, tak přijdu o všechny změny od toho data, že?

• Citovat
  • Upravit
9909
15.1.12 10:28

Já mám asus a mám problém s hlasitostí.Musím to držet strašně dlouho aby se to chytlo.Tak jestli třeba to nepodržet delší dobu,nebo to zkoušet cvakat párkrát za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
15.1.12 10:33

Zkouším a tež to nejde :-( chjo :pocitac: :zed:

• Citovat
  • Upravit
654
15.1.12 10:38
Gibbo píše:
Právě že nic jsem nepřeinstal… :-( Když dám to obnovení pc, tak přijdu o všechny změny od toho data, že?

O vsechny zmeny ne, vrati se jen to, co se zmenilo nejakou instalaci. Takze pokud jsi neco instalovala a to ti nejak zmenilo nastaveni, tak se to vrati zpet. Ale nejdriv zkus preinstalovat ty ovladace. Stahnes si je tady . Vyberes si tam model ntb, potom jaky pouzivas system a ty ovladace jsou pod ATK a jmenuji se ATK Hotkey Utility. Ty si stahnes, nainstalujes (je mozne, ze ti pocitac bude hlasit, ze uz je to nainstalovane, tak v tom pripade je nejdriv pres pridat/odebrat programy odinstaluj a pak je zkus znovu nainstalovat). Pokud tam byla jen mala chybka, tak tohle by melo pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
15.1.12 10:47

Ty brdo a teď nevím, zda mám sedmičky 32 bo 64 bit… kua

• Citovat
  • Upravit
Gibbo
15.1.12 10:49

Asi ale bude fakt problém na mém noťasu, prče jsem si teď všimla, že již po několikáté mi i blbne průzkumník, vždy mi to hodí restartovat jej…

• Citovat
  • Upravit
Gibbo
15.1.12 10:52

Dohrabala jsem se tam , ale hlásí mi to dvě verze, tak nevim kterou… Je tam tato Verze V1.0.0013 a tato Verze V1.0.0008, tak logicky tu novější, že… A to z čeho to dám stahovat je též jedno? Jsou tam 4 možnosti…

• Citovat
  • Upravit
Gibbo
15.1.12 10:55

Koukám do ovladačů u mě na PC a tam mám jen ATK Package?

• Citovat
  • Upravit
654
15.1.12 10:57

klidne tu novejsi verzi, win mas spis 32 (pokud teda nemas nejaky nabuseny pocitac :) ) a stahovat treba z Global (to pouzivam ja).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
15.1.12 10:58

No nabušený asi nebude určo :-D Tak jdu na to, tak snad to zabere, chjo :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák