Aukro problém

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2183
2.1.12 12:15

aukro problem

ahoj mam otazku jestli se.to nekomu stalo a co jste delali. vyhrala jsem aukci na aukru a dnes mi prisel meil od.prodavajiciho ze aukci rusi ze je to mala castka ale ja si myslim ze to proste nemuze kdyz to dal od korunky.ne ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4282
2.1.12 12:19

Ahoj to se mi na Aukru ještě nestalo a tak bych to řešila přímo přes Aukro.Nevím to přesně,ale ten kdo zadává aukci ji může zrušit,ale ne asi když už je tam ten kdo aukci vyhrál.Držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
2.1.12 12:20

Ahoj, jasne ze to nemuze delat, je to nefer. Nahlasila bych to mailem na vedeni Aukra, pokud s nim nebude nejaka dalsi domluva.
Nenech se odbyt. A koukni jaky ma komentare od jinych lidi, jestli je to jinak dobry prodavajici nebo uz mel nejaky skraloup.

Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
2.1.12 12:21

Prodávající porušuje pravidla. To, že dal zboží od korunky je jeho problém a né tvůj. Pokud se s prodávajícím nedohodneš, obrať se přímo na aukro…
Bych takovéhle „obchodníky“ nakopala do zadnice … :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6104
2.1.12 12:28

Tohle určitě udělat nemůže :cert: I když měl aukci od 1,– a ty bys ji za 1,– vyhrála, musí ti to za tu cenu prodat :palec:
Napiš administrátorům aukra :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.1.12 12:31

mohl by to zrušit jedině,kdyby měl v aukci zprávu,že si vyhrazuje možnost zrušení aukce,protože inzeruje i jinde,pokud tam tohle neměl a tobě napsal,že je to kvůli ceně za kterou jsi vydražila,tak to řeš přes Aukro :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
2.1.12 12:42

Ahoj,v pravidlech je jasně psáno, že aukce může prodávající zrušit jen pokud není žádný příhoz. Jakmile už někdo příhoz hodí, tak se ten předmět automaticky stává jeho majetkem ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
2.1.12 12:56

JJ ale obrať se na adminy. Oni mu můžou dát poutu, zastavit účet a tak. Taky jsem dávala od korunky a nelíbilo se mi dyž se to vydražilo za kačku, ale s tím se nedá nic dělat. Je to risk…
Ty jako kupující máš dostat to za jakou částku si to vydražíš. Nic jiného nelze, je to jinak porušení pravidel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.1.12 13:01

Řešil bych to urychleně, nečekal bych, jestli se s prodávajícím dohodnu. V podmínkách Aukra je napsáno, že po 30 dnech se aukce přesouvají do archívu, pak jsou hůř dohledatelné. Co když prodávající bude na toto spoléhat? Za mě - řešit hned přes Aukro tým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
2.1.12 13:11
rohlice píše:
mohl by to zrušit jedině,kdyby měl v aukci zprávu,že si vyhrazuje možnost zrušení aukce,protože inzeruje i jinde,pokud tam tohle neměl a tobě napsal,že je to kvůli ceně za kterou jsi vydražila,tak to řeš přes Aukro :palec:

Ani tohle nemůže, pokud už někdo přihodil. Aukci bez příhozu může zrušit kdykoliv, jakmile je přihozeno, musí prodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.1.12 13:14
bumbinka píše:
rohlice píše:
mohl by to zrušit jedině,kdyby měl v aukci zprávu,že si vyhrazuje možnost zrušení aukce,protože inzeruje i jinde,pokud tam tohle neměl a tobě napsal,že je to kvůli ceně za kterou jsi vydražila,tak to řeš přes Aukro :palec:
Ani tohle nemůže, pokud už někdo přihodil. Aukci bez příhozu může zrušit kdykoliv, jakmile je přihozeno, musí prodat.

jj,blbě jsém to napsala,ale vzbudila se mi malá a mě se to nechtělo přepisovat :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
2.1.12 13:18

To je porušení pravidel. Měl si prodávající zadat částku před dražbou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
2.1.12 13:19

Ahoj,to opravdu udelat nemuze,Pokud to nema treba nekde nepsano,ze pokud se to vydrazi za nizsi castku nez si mysli,ale musel by to mit u akce uvedene,byli tam takove aukce. Koukni na aukro poradnu a zadej dotaz,jsou tam strasne fajn lidi a me vzdy pomohli a presne rekli jak to resit a odkazali na prislusne adminy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
2.1.12 13:30

dekuji vsem kouknu na to a pisnu jim. docela me.nakrknul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
2.1.12 13:41
marieondatra píše:
dekuji vsem kouknu na to a pisnu jim. docela me.nakrknul.

jeste jsem chtela rict,ze I kdyz mu admini pohrozi,ze pokud transakci nedokonci,bude mi udelen negativ,tak on ti to stejne prodat nemusi. Ja vim,ze porusi smlouvu,ale takovy lide si z negativu nic nedelaji. Zruseni uctu je totiz az pri trech negativech. Mrkni na jeho hodnoceni. Ono jde o to,ze oni Ho proste nemuzou donutit prodat :-(( na poradne je tam bohuzel takovych dotazu dost,lidi jsou hajzlici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák