Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dendulinecek píše:
Ahoj,to opravdu udelat nemuze,Pokud to nema treba nekde nepsano,ze pokud se to vydrazi za nizsi castku nez si mysli,ale musel by to mit u akce uvedene,byli tam takove aukce. Koukni na aukro poradnu a zadej dotaz,jsou tam strasne fajn lidi a me vzdy pomohli a presne rekli jak to resit a odkazali na prislusne adminy
Ani tohle se nesmí… jsou lidi, kteří různé věci u aukcí uvádějí, ale je to v rozporu s pravidly, pokud u někoho takového vydražíš řekněme auto (blbost, ale jako příklad) za korunu, musí ti ho za tu korunu prodat, i kdyby si původně představoval milión. Pokud chci milión, musím ho zadat jako vyvolávací cenu.
Proč bys jí něco platila, když ti nedodala zboží?
Má vůbec doklad o odeslání? Jestli ano, ať to reklamuje na poště, zásilky bývají automaticky připojištěné myslím do 500.
Takže jestli to dobře chápu, tak tvrdí, že ti to poslala na dobírku, ale ty jsi si to nevyzvedla a proto po tobě chce poštovné (resp. celou částku). Chtěj po ní podací číslo toho balíčku, ať si to na webu pošty můžeš ověřit sama (jestli ho totiž vůbec poslala). Pokud ta její historka sedí, zaplatila bych maximálně poštovné a i to bych zvažovala.
Tak jestli ta její historka sedí, tak se obávám, že budeš muset zaplatit buď poštovné a dobírkovné, nebo celé znovu (jestli jí ještě chceš)
.
Nu na cenu poštovného jsi přistoupila, když jsi to kupovala, takže nemá cenu argumentovat, že to mohla prodejkyně poslat jinak. Tedy aspoň co se týče prvního zaslání.
Prodejkyně je v tom nevinně, protože nedoručení způsobila pošta, tedy je jasné, že chce uhradit poštovné, taky na to nechce doplatit.
Můžete obě podat stížnost na poště, že nebyl vhozen lístek a že nikdo nezvonil, ale dle vlastní zkušenosti vím, že vám na to jen odpoví, že to zamítají a nic řešit nebudou.
Pak se musíš s prodejkyní domluvit, že ji zaplatíš poštovné a že zboží již nechceš, protože se ti to nevyplatí již kupovat s dvojtým poštovným. Pokud zboží stále chceš, tak jí zkus navrhnout, jestli by ti to poslala doporučeně + dobírka.
Jinak zrovna dnes čekám zásilku na dobírku a co myslíte, dřepím doma jak vůl teda jak kráva a zvonek žádnej, najednou na netu ve sledování zásilky píšou, že je neúspěšně doručena…letím do schránky a lístek žádnej, takže si zajdu na poštu a budu tam na ně silně prskat, ovšem víc si z nich nevezmu… ![]()
AHoj, stala se mi blbá věc, vydražila jsem na aukru ohrádku dětskou, a mezitím mi příbuzní, kteří k nám přijeli na návštěvu, dovezli ohrádku úplně novou.. Takže tu z aukra nechci,no ale co čert nechtěl, nikdo nepřihodil a aukci jsem vyhrála.. Nevíte jak se to dá řešit?
Zaplatit, a az ti ji privezou, tak zkusit prodat. Kdyz nezaplatis, tak dostanes negativni hodnoceni.
@ynax píše:
zaplatit, doma nafotit a prodat dál
A co když tu věc prostě nezaplatím a nepřevezmu, nějak mě zablokují nebo něco? Jsem fakt naštvaná, první věc kterou jsem vydražila
navíc si pro ni musím jet, kdyby mi to poslali poštou tak vem to čert, ale cestovat pro ni ještě k tomu se mi fakt nechce..
Jedine co hrozi je negativni hodnoceni,nejaky trestny aukro bod ci co. Aukro se rusi az po trech trestnych bodech. Takova situace se stane,je to sice nefer vuci tomu co vec prodava a bude chtit mozna zaplatit poplatek,ktery dela asi 2 koruny,ale ja bych se omluvila a vec nebrala.
Prvni obchod a hned negativni hodnoceni ? Tak v tom pripade zapomen na to, ze Ti nekdo neco proda, nebo od tebe koupi.
dostaneš určitě negativní hodnocení a v budoucnu se může stát, že nebudou s tebou chtít obchodovat, když jsi neodebrala zboží (pokud to je tvoje první hodnocení, asi si tam už neškrtneš). Nevím, zkus se s prodejcem dohodnout, že mu zaplatíš veškeré náklady, co musí zaplatit za zmařenou aukci a uvidíš. Ale počítej s tím, že dotyčný bude dost naštvaný - taky bys byla
Zkusit se domluvit z prodejcem. Sdělit, co se stalo a požádat o zrušení příhozu. Ale je na něm, jestli to udělá. ![]()
domluv se s prodejcem, já takhle vydražila autosedačku na „kup teď“ dva dny před koncem aukce a za pár hodin mi volá prodávající, že si ji ten den odvezla kamarádka a ona to ještě nestihla stáhnout. no, naštvalo mě to, ale co v takovou chvíli dělat, tak jsem jí vyšla vstříc a šlo to všecko zařídit. dokonce jí i vrátili poplatek za uskutečněný prodej, když jsem jí odklikla, že prodej opravdu neproběhl…
Tak to jste mě nepotěšily.. Zřejmě jsem tedy opravdu doaukrovala.. Ale kvůli tomu abych si na aukru ještě „škrtla“ přece nevyhodím 800 kč + cestu. Prodávající naštvaný být může, já bych nebyla, max. něco ve smyslu „ach jo, ty lidi jsou dneska úplně na hlavu“
Ale negativní hodnocení bych já osbně nepsala.. Ale to je asi o lidech, každej jsme jinej. No nic, uvidím, nějak to dopadne. Mě zajímalo, jestli mám nějakou VYMAHATELNOU POVINNOST to zboží odebrat ![]()