Aukro problém

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1726
6.5.12 16:24

Ahoj, napiš prodávajícímu a popiš, jak se to semlelo… Na aukru obchoduji hodně a co se týká věcí na děti, tak většinou se dá domluvit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.12 16:28

Přesně…kontaktuj prodávajícího a domluv se přímo s nim.Já takhle kdysi taky vydražila nějakou věc,ale nevšimla jsem si,že byl nutný osobní odběr a prodávající byl zdaleka,tak jsme to po domluvě v pohodě stornovali.Přijde mi blbost jak ti holky radí to zaplatit a poslat dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
6.5.12 16:53
@marmelada78 píše:
Tak to jste mě nepotěšily.. Zřejmě jsem tedy opravdu doaukrovala.. Ale kvůli tomu abych si na aukru ještě „škrtla“ přece nevyhodím 800 kč + cestu. Prodávající naštvaný být může, já bych nebyla, max. něco ve smyslu „ach jo, ty lidi jsou dneska úplně na hlavu“ :mrgreen: Ale negativní hodnocení bych já osbně nepsala.. Ale to je asi o lidech, každej jsme jinej. No nic, uvidím, nějak to dopadne. Mě zajímalo, jestli mám nějakou VYMAHATELNOU POVINNOST to zboží odebrat :?

Příhozem uzavíráš platnou kupní smlouvu, takže kdyby prodávající chtěl, mohl by vymáhat po tobě zaplatit zboží. Ale asi to neudělá, ale upřímně doufám, že ti negativ práskne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
6.5.12 17:28

Přesně jak píše monika32. Máš si nejdříve přečíst podmínky než začneš nakupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.12 17:42

Já teda nevím proč se do ní tak navážíte. Podmínky si přečetla a vy zřejmě, když nakupujete, tak už počítáte s tím, že k vám přijedou příbuzní a přivezou vám onu věc, kterou chcete koupit. Některé z vás fakt nechápu. Za mě, zkus kontaktovat prodávajícího a uvidíš, hlavu ti neutrhne.

• Citovat
  • Upravit
13709
6.5.12 18:09

Taky si myslím, zkus kontaktovat prodejce a domluvte se. Nevím, proč bys měla hned dostávat negativní hodnocení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
6.5.12 18:11
@AnastazieB píše:
Taky si myslím, zkus kontaktovat prodejce a domluvte se. Nevím, proč bys měla hned dostávat negativní hodnocení :roll:

Ja bych taky dala negativni hodnoceni. Nechci nikoho urazit, ale v dnesni dobe je dost nespolehlivych lidi a uz jsem taky par krat na ne narazila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13709
6.5.12 18:14

@ivana-domca a to, že se pokusíš s prodejcem slušně domluvit, je nespolehlivé :?: Něco jiného je, když třeba prodejce inkasuje peníze a nepošle zboží nebo se kupující už vůbec neozve (i když to je podle mého menší problém)… ale slušná domluva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
6.5.12 18:19

Nekteri jsou vycurany, taky jsem prodavala nekolik predmetu, kupujici vyhral, pak chtel prihoz zrusit, budiz zrusila jsem a pak ten stejny predmet koupil od nekoho jineho levneji. Stalo se mi to nejednou :-( Zakladatelka se musi podivat, na stranku o me, jestlize tam bude prihozy nerusim, tak to je v haji a bud postylku zaplati, nebo dostane negativni hodnoceni a jestlize tam ma malo obchodu, tak ji to zpusobi akorat tak problemy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
6.5.12 18:32

Pokus se domluvit s prodejcem..pokud neuspěješ zkus to přes aukro tým..pokud narazis na normalniho prodejce tak to překousne..pokud népo=e étapk bud to zaplatis a zkusis prodat nebo ti udeli negativni komentar..nebo od nej zkus odebrat neco jineho v te hodnote

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
7.5.12 10:15
@Anonymní píše:
Já teda nevím proč se do ní tak navážíte. Podmínky si přečetla a vy zřejmě, když nakupujete, tak už počítáte s tím, že k vám přijedou příbuzní a přivezou vám onu věc, kterou chcete koupit. Některé z vás fakt nechápu. Za mě, zkus kontaktovat prodávajícího a uvidíš, hlavu ti neutrhne.

samozřejmě, že s tím nepočítám. Ale pokud by k tomu došlo, vůbec bych to neřešila, byl by to můj problém. Zboží bych normálně převzala a prodala ho dál. Možná, že jsi nezaregistrovala nárůst „zákazníků“, kteří věc odkliknou a pak se různě vymlouvají, proč jí nechtějí. Nejčastější výmluva je právě na to, že mi ji maminka, babička, příbuzní právě koupili novou a tak tu vyaukcovanou nechci - a prodejce, sedni si ze mě na zadek… - což nemusí být případ zakladatelky, ale prodejci jsou na to už alergičtí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
7.5.12 11:16
@ynax píše:
samozřejmě, že s tím nepočítám. Ale pokud by k tomu došlo, vůbec bych to neřešila, byl by to můj problém. Zboží bych normálně převzala a prodala ho dál. Možná, že jsi nezaregistrovala nárůst „zákazníků“, kteří věc odkliknou a pak se různě vymlouvají, proč jí nechtějí. Nejčastější výmluva je právě na to, že mi ji maminka, babička, příbuzní právě koupili novou a tak tu vyaukcovanou nechci - a prodejce, sedni si ze mě na zadek… - což nemusí být případ zakladatelky, ale prodejci jsou na to už alergičtí.

Přesně tak a ještě ty výmluvy, jak chudák vítěz ležel měsíce a měsíce v nemocnici… Já tyhle výmluvy na příbuzné fakt miluju, ale já se s tím neprdlám, neodebereš zboží, máš negativ, stejně tak tomu kdo přihodí a má negativ za nezaplacení, nebo i více, nemilosrdně ruším příhoz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
7.5.12 11:57

Tady zakladatelka:
Vůbec jsem netušila že způsobím takové pozvdižení :roll: Prodejce jsem kontaktovala, ale dosud se mi neozval. Asi mi šel „prásknout negativ“.

Jako upřímně, na aukro jsem se zaregistrovala, protože potřebuju kočár a manducu. Oboje už jsem sehnala z bazaru. Zcela bez jakýchkoliv postranních úmyslů jsem vydražila ohrádku, když k nám ten nebo druhý den přijeli příbuzní, které jsem fakt 3 roky neviděla, a přijeli se podívat na našeho 5 měsíčního prcka a dovezli novou ohrádku, aniž bych předtím o tom s kýmkoliv mluvila…

ROzhodně jsem nechtěla nikoho okrást nebo podvést. Dokonce si troufám myslet, že jsem snad ani nikoho neokradla a nikoho jsem nepřivedla k žádné újmě.
Zas tolik peněz nazbyt nemám, abych kupovala něco, co nepotřebuju.
Takže se smířím s tím, že na aukru končím, což mě zas tak moc netrápí, neměla jsem v úmyslu tam pravidelně nakupovat ani prodávat..
Ale chápu, že ty, co na aukru tak nějak „žijí“, může podobné chování, ač neúmyslné, pořádně vytočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
7.5.12 12:04

Uvidis jak se s prodejcem domluvis. Je skoda mit hned na zacatku negativ, nikdy nevis, kdy a co budes potrebovat. Ja treba na Aukru nakupuju strasne rada, jsou veci ktere se tam daji koupit za par korun a myslim si ze je to jeden z nejchranenejsih obchodnich portalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
7.5.12 12:06

@ivana-domca Určitě máš pravdu, ale na hlavu se kvůli tomu stavět nebudu :,( Prodejce doteď na můj mejl nereagoval, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák