Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Je možné že máš špatný kabel.. A nebo zkus jiný vstup usb v noťasu jich bývá víc a pokud to nepůjde zkusila bych do usb dát flashku. Je možné že je prostě špatnej ten usb slot..
@slavuska1 píše:
no kabel funguje, jelikož jsme přes něj tablet nabíjela, a nabil se.jdu tam zkusit dát mobil, ale myslím že tam problém není
tak mobil jde, i když ot mám do stejnýho usb, a na stejném kabelu
@Fjodorka píše:
Máš nainstalované ovladače na ten tablet?
no to nevím, možná tam bude problém. napadlo mě to, tak jsme zkoušela něco stáhnut, http://www.solvusoft.com/…let/vendors/ tohle, ale nějak se to nepodařilo. ale k tomuhle noťasu byl před cca týdnem připojený jiný tablet, a ten normálně šel. byla to tedy jiná značka, a nevím jak to tam dotyčný připojil, ale šlo to.
Příspěvek upraven 06.03.14 v 19:47
A ukládáš na tablet ty filmy na externí mikro SD kartu? my vytáhneme kartu, dáme ji do PC přes redukci, nahrajeme filmy a zase kartu vrátíme do tabletu.
@nozu píše:
A ukládáš na tablet ty filmy na externí mikro SD kartu? my vytáhneme kartu, dáme ji do PC přes redukci, nahrajeme filmy a zase kartu vrátíme do tabletu.
tu kartu právě zatím nemám, ale plánuju ji koupit. myslím že tam má být klasická sd, ne mikro. to se ještě musím mrknout. ale každopádně jsem to chtěla propojit s noťasem, abyhc to vyzkoušela, a třeba se podívala, co v tabletu je..já s tím tabletem vůbec neumím ![]()
@slavuska1 píše:
tu kartu právě zatím nemám, ale plánuju ji koupit. myslím že tam má být klasická sd, ne mikro. to se ještě musím mrknout. ale každopádně jsem to chtěla propojit s noťasem, abyhc to vyzkoušela, a třeba se podívala, co v tabletu je..já s tím tabletem vůbec neumím
Ještě je možný, že když ho připojíš, tak se budeš muset přes menu v tbl dopracovat k tomu spuštění v pc ![]()
@slavuska1 No, jednu dobu se mi to stávalo s přehrávačem a problém byl v nastavení připojení USB…
Aktualizovat pochopitelně položky s vykřičníkem a pak celý počítač restartovat ![]()
Takhle mi to funguje na W7…
@Katchus píše:
Ještě je možný, že když ho připojíš, tak se budeš muset přes menu v tbl dopracovat k tomu spuštění v pc
no jo, ale kde to najdu ![]()
@Fjodorka píše:
@slavuska1 No, jednu dobu se mi to stávalo s přehrávačem a problém byl v nastavení připojení USB…
Aktualizovat pochopitelně položky s vykřičníkem a pak celý počítač restartovatTakhle mi to funguje na W7…
zkouším to, dík
@Fjodorka píše:
Aktualizovat pochopitelně položky s vykřičníkem a pak celý počítač restartovatTakhle mi to funguje na W7…
tak položky s vykřičníkem tam mám asi 3, ale aktualizovat nejdou ![]()
@slavuska1 píše:
no jo, ale kde to najdu
Mačkej jak o život, horší už to nebude ![]()
Ne fakt nevím, jak jsem psala, ten starší najel sám a teď máme Asus a automaticky se to samo spustí. Nikdy jsem nemusela instalovat ovladače.
@pelikan21 píše:
@slavuska1 jaky mas operacni system v tom tbl?
asi Android
@Katchus píše:
Mačkej jak o život, horší už to nebude
Ne fakt nevím, jak jsem psala, ten starší najel sám a teď máme Asus a automaticky se to samo spustí. Nikdy jsem nemusela instalovat ovladače.
no já promačkala celý nastavení, a nic, netuším kde jinde by to ještě mohlo být ![]()
@slavuska1 píše:
asi Android
zkus: nastaveni - pripojit k pocitaci - a co mas jako Vychozi jednotku pripojeni. Klikni a dej „diskova jednotka“.
A pak to zkus znova.