Tablet nejde do notebooku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31672
6.3.14 19:20

tablet nejde do notebooku

Ahoj, opět se na vás obracím s technickým dotazem, snad někdo bude vědět :pocitac:
Koupila jsem tablet, především abych tam dětem stahovala pohádky, na dovolený, a tak. akorát když ho chci přes USB zapnout do noťasu, abych tam mohla dát filmy, tak mi to nejde, notebook tablet vůbec „nevidí“, nijak nereaguje, když si otevřu „tento počítač“, žádný hardware tam není, nic. Nevíte někdo, kde by mohl být problém? jestli je někde něco potřeba nastavit v tabletu, nebo co? mám tablet v ruce poprvý v životě :zed: :pocitac: Je to obyčejný tablet, nějaký DPS Dream, jeden z nejlevnější, chceme to jen pro děti. a je kupovaný použitý, 5 měsíců starý. POradí někdo, prosím? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1561
6.3.14 19:22

Co takhle natahnout potrebna data na flash disk a ten pak do tabletu nahrat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
6.3.14 19:24

Nám se na starém tabletu zobrazila nabídka, po zasunutí usb, jestli spravovat v tbl menu nebo stahovat z/do tbl. Cvakla jsem tam co jsem chtěla a už to bylo v PC.
Pokud jsem to nezadala, tbl se nezobrazil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
6.3.14 19:25

@El Dragon
Některé tbl nemají vstup USB ;) konkrétně náš to nemá ani jeden :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.3.14 19:25
@El Dragon píše:
Co takhle natahnout potrebna data na flash disk a ten pak do tabletu nahrat? :nevim:

no to nevím jestli bych uměla, to v tom tabletu tm nějak přendat. v tom noťasi je to právě jednoduchý, tam to jen „přetáhnu“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.3.14 19:27
@Katchus píše:
@El Dragon
Některé tbl nemají vstup USB ;) konkrétně náš to nemá ani jeden :nevim:

no my máme mikro usb vstup, ale máme k tomu jakoby redukční kabel, jeden konec do tabletu, druhý do noťasu,, přijde mi že to sedí do sebe :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
6.3.14 19:28
@slavuska1 píše:
no my máme mikro usb vstup, ale máme k tomu jakoby redukční kabel, jeden konec do tabletu, druhý do noťasu,, přijde mi že to sedí do sebe :think:

To jo, na nabíjení nebo na správu je tam malé usb. Ale klasický velký, na flashky, my třeba nemáme ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.3.14 19:28
@Katchus píše:
Nám se na starém tabletu zobrazila nabídka, po zasunutí usb, jestli spravovat v tbl menu nebo stahovat z/do tbl. Cvakla jsem tam co jsem chtěla a už to bylo v PC.
Pokud jsem to nezadala, tbl se nezobrazil.

mě se tam právě nezobrazí nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
6.3.14 19:29

Když to propojíš, ukáže se něco na tabletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
@Katchus píše:
To jo, na nabíjení nebo na správu je tam malé usb. Ale klasický velký, na flashky, my třeba nemáme ani jeden.

no to my právě taky ne, takže tu flešku bych musela taky přes ten kabel. ale s tím notebookem to technicky jde propojit v pohodě, akorát to nereaguje :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
@Tůmička píše:
Když to propojíš, ukáže se něco na tabletu?

ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
6.3.14 19:31

@slavuska1 Zkoušela jsi všechny vstupy usb v notebooku? Jiný kabel? Když připojíš k tabletu něco jiného - flasku, telefon, taky nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
6.3.14 19:31
@slavuska1 píše:
mě se tam právě nezobrazí nic :?

Ještě jsem si vzpomněla, že mi to dělalo, když jsem omylem dala nějaký no name kabel, co tu měl kluk k MP3 od ťamanů. Vypadal úplně stejně jako ten originál. A právě se nespustilo nic :zed:
No jediná možnost je vyzkoušet ho ještě někde jinde a pak uvidíš co s tím, pokud to nepůjde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.3.14 19:33
@Tůmička píše:
@slavuska1 Zkoušela jsi všechny vstupy usb v notebooku? Jiný kabel? Když připojíš k tabletu něco jiného - flasku, telefon, taky nic?

no kabel funguje, jelikož jsme přes něj tablet nabíjela, a nabil se.jdu tam zkusit dát mobil, ale myslím že tam problém není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
6.3.14 19:33

Máš nainstalované ovladače na ten tablet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák