Tábor Resort Březová

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
12.7.25 16:59
@Svistice píše: Více

Ano cena stejná dcera krásný pokoj, kluci no coment.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11221
12.7.25 17:44
@dosty píše: Více

Tak to ne mrzí, že to takto dopadlo. Dcera dnes nastoupila, před chvílí jsem přijela domů. Už mi psala, ze je v nějaké chatě, kde je jich 7, a že je to „mega dobrý“ :lol:. Foto nemám.

Ono každý dítě je jiný, dcera by nějaké mokré věci a sušení neřešila, je tak trochu v tomto salámista. :D

Dcera je na Adventure Camp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.7.25 18:44

@dosty Děti škola si nechává organizovat školu v přírodě přes agenturu (už vystřídali asi tři agentury) a obě tvrdí, že ty programy od komerčních subjektů vždy horší, než na táborech pořádaných bandou nadšenců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11221
12.7.25 19:10
@Svistice píše: Více

S tím asi můžu souhlasit. Myslím, že ten tábor, co na něm byla dcera první, v těch stanech, něco jako skautský oddíl, pořádaný partou nadšenců, měl skvělý program.

V té Březové je ale spokojenější. Ona je spokojená, i když má chvili klid a nemusí nic dělat. Když jsem dělala tábory já, zadarmo, tak jsme na tom makali rok, aby to bylo úplně tip top.

Teď dělám příměstský tábor a dost si s tím vyhrajeme. Mám to placené v rámci zaměstnání, dělat bych to nemusela, nic navíc za to není. Troufám si říct, ze máme tábor vymakanej. Když byla dcera před dvěma lety od místního ddm, tak uz třetí den nechtěla jít, prý se už i ona nudila🤣.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11221
18.7.25 11:46

Dnes jsem dceru vyzvedla. Byla tedy spokojená, ale někdo více náročný by mohl mit problém. Já ho tedy mám, ale jak jsem uz psala, jí se tam líbí, tak to musím hodit za hlavu.

Co se mi tedy nelíbilo, bylo děsný ubytování, i když ona to teda vůbec neřeší😁. Byli ve větší chatě v pokoji pro 6 lidí, ale bylo jich tam 7, očividně ještě jednu postel přidali mezi palandy, viz foto (hnusná kovová postel). Na poměrně malém prostoru bylo 7 holek, které neměly kam co dát, protože k tem policím mezi palandami se nemohly dostat přes tu přidanou postel. V místnosti byly teda jeste jedny police za dveřmi.

Co se mi hodně nelíbilo, ze měli pořád volný čas. Prší, tak máte volno. Popř. mohli koukat prý na film. Přitom prostorů pod střechou tam je spousta. Měli mit sebou trička, že budou s nimi něco dělat. Nedělali, přitom jedno celé dopoledne seděly holky na pokoji a nudily se, protože pršelo. Ideální doba na barvení triček… pod střechou. (Je tam spousta takových velkých pergol).

Nakoukla jsem ještě do jine chatky, tam byly 4 postele vedle sebe (očividně to bylo ale koncipováno pro 2 postele, opět přidané dve kovové postele)… jinak nic. Ale bylo tam i tak hodně místa, ale žádný nábytek 😅

Pak jsem koukala do tech chat, co jsou vyfocené na webu, ty krásné nové, to jediné vypadalo fakt pěkně, ale tam dcera nikdy ubytovaná nebyla (netuším, podle čeho to rozdělují).

Za mě je tento tábor akorát rejžák na peníze, ale dcera tam chce stejne jet znovu a strašně si chválili vedoucí, ze byli moc fajn, že ke každému měla důvěru, když něco potřebovala. Tak to mi přijde hodně důležité…

Celkově, kdyby se tam dceři tak nelíbilo, uz ji tam nepošlu 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.8.25 23:42

‼️ NEDOPORUČUJI – traumatizující pro dítě ‼️

Areál tábora je sice pěkný, ale to je jediné pozitivum, které můžeme zmínit.
Organizace, přístup personálu a způsob řešení problémů považujeme za naprosto neprofesionální a nebezpečný.
Můj syn byl předčasně a podle našeho názoru zcela neoprávněně vyloučen z tábora.
Bez jasných informací nám bylo pouze naznačeno, že měl „sexuálně někoho napadat“ – obvinění, které absolutně nesedí k jeho povaze (je klidný, přátelský a doposud nikdy neměl žádné kázeňské problémy).

Po telefonu nám odmítli sdělit detaily, pouze požadovali, abychom si pro něj přijeli.
Syn, když mi volal, byl psychicky zničený, plakal a prosil, ať pro něj okamžitě přijedeme.
Na místě jsme se nedozvěděli nic konkrétního, žádné důkazy, žádné vysvětlení, poue informace, že to bude vyšetřovat policie.

Až doma nám syn v klidu popsal, co se v chatce dělo: skupina 3–4 chlapců si měla strkat prsty nebo předměty do zadku. Jedno dítě to oznámilo rodičům, kteří kontaktovali policii.
Namísto toho, aby vedení děti vyslechlo a situaci pečlivě prověřilo, všechny kluky z chatky šmahem označilo za viníky – bez jakéhokoli důkazu či svědectví. Syn se snažil bránit a vysvětlit, ze neprávem, ale úplně marně.

Navíc mu vedoucí opakovaně vyhrožoval „pasťákem“, což syn v tu chvíli ani neznal a myslel si, že opravdu půjde do vězení.
Celá situace byla pro něj obrovsky stresující a dodnes o ní mluví s velkou úzkostí. ‼️ Důležité: Celá událost byla následně vyšetřována kriminální policií. Ta dala synovi plně za pravdu a potvrdila, že se ničeho nevhodného nedopustil.

Z našeho pohledu:

selhala prevence nevhodného chování mezi dětmi,

selhala komunikace s rodiči,

selhal postup při řešení závažných obvinění (bez vyslechnutí všech stran, bez důkazů).

Pokud chcete pro své dítě bezpečné prostředí a profesionální vedení, tomuto táboru se raději vyhněte.
Naše zkušenost byla extrémně negativní a dítě si odneslo trauma. Fakt to za to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
7.7.26 23:19

Holky ja tedy než vybaveni teda nechápala vedeni z adrenalin camp co je od 6-11.7 holky v pohodě ale oba borci zhuleni jak trubky a hned si nasadili brýle a mysleli si ze ro nikdo nepozná při příjezdu skoro pršelo :-( to me děsí více než pokoje. Kluk je tam druhým rokem a mladší se těší ze chce na army camp za me jedině dobre at poznají neco jineho než jen postel čisto teplo internet a mobil :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí