Tako Extreme Eco olivová barva

Lojzkata
8.8.15 18:03

Tako extreme eco olivová barva

Zdravím vážené dámy a pány v tomhle vedru.

Chystám se
prásknout přes kapsu a koupit těhotné sestře kočárek.

Rozhodla jsem se pro Tako extreme eco. Moc se mi líbí olivová barva. :srdce:
Máte někdo prosím zkušenost s tímto typem kočárku a co říkáte na ten materiál eco, konkrétně ta olivová barva mi přijde úplně bezvadná.
Obrázek jsem zde zkoušela několikrát vložit, ale nedá se.
Děkuji za vaše názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4515
8.8.15 18:19

Upřímně bych si netroufla koupit kočár bez dovolení a porady s výběrem. Kdyby mi někdo koupil kočár, tak bych mu asi moc nepoděkovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lojzkata
8.8.15 18:21

My jsme tak domluvené, že jí vyberu dle svého výběru nějaký pěkný moderní kočárek. Nechává to na mně.

• Citovat
  • Upravit
25179
8.8.15 18:27

Tak otázka je, jaký máte se sestrou v kočárech přehled, jaké má ona požadavky na praktičnost a funkčnost. Dnes je X typů kočárů a každému vyhovuje něco jiného, takže by bylo dobré mít aspoň rámcovou shodu. K olivové barvě kočáru - záleží, jaký má sestra vkus, co a jak ladí, kombinuje, jak bude oblékat mimi - olivová barva se hůře kombinuje, třeba šedá je univerzálnější. Mě by olivový kočár nepotěšil :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
8.8.15 18:34

@pe-terka Tak dle mého je barva nejmenší problém :mrgreen: Ale mě jako nastávající maminku, která budu s kočárkem fungovat by mě zajímala funkčnost, praktičnost a spolehlivost.

@Lojzkata Nevím, zda máš děti. Ale pokud svou dobrou vůli myslíš vážně, nechala bych výber na sestře a kočárek pak koupila. Ty s ním jezdit nebudeš, každý člověk má jiné podmínky a kritéria. Abych nakonec jezdila s kočárkem za 12t a neměla bych ho ráda, no asi bych nadšená nebyla.

Ale hezké gesto to je, jen to trochu doladit :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lojzkata
8.8.15 18:38

No nemám děti, už jsme se tak trochu koukaly a právě tako extreme se nám líbí oběma, jen chce nějakou univerzální barvu, pohlaví si říct nenechala kvůli překvapení.

Třeba Tako laret mi přijde nic moc, ještě se mi líbí ten kočárek Lupo, viděla jsem naživo a byl hezký, tak co já vím, chce být taky překvapená, není až moc velká detailistka, hlavně chce kočár moderní, na údržbu praktický a v neutrální barvě.

• Citovat
  • Upravit
3371
8.8.15 18:42

@Lojzkata Líbí? Ve smyslu estetiky? A co takhle praktická stránka (doufám, že i na tu hledíte)??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lojzkata
8.8.15 18:47
@Gituš píše:
@Lojzkata Líbí? Ve smyslu estetiky? A co takhle praktická stránka (doufám, že i na tu hledíte)??? :mrgreen:

Tak samozřejmě, ovšem myslím, že v dnešní době všechny kočáry splňují funkčnost po praktické stránce, přece kočár značkový a za 14 litrů nemůže být nějaký šrot.
Třeba kamarádka teď čeká dítě a kočár bude mít z bazaru a absolutně nehledí až tak na detaily, hlavně že kočár bude jezdit a to dítě v něm někde nevyklopí.

• Citovat
  • Upravit
17014
8.8.15 19:31
@Lojzkata píše:
Tak samozřejmě, ovšem myslím, že v dnešní době všechny kočáry splňují funkčnost po praktické stránce, přece kočár značkový a za 14 litrů nemůže být nějaký šrot.
Třeba kamarádka teď čeká dítě a kočár bude mít z bazaru a absolutně nehledí až tak na detaily, hlavně že kočár bude jezdit a to dítě v něm někde nevyklopí.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: co je prosím na taku značkového? Je to polák a s nimi je málokdo opravdu spokojen. značkový kočár je něco jiného, než polské tako :lol: :lol: :lol: 17kg má jen kočár, nic extra po praktické stránce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
8.8.15 19:33

A ten olivový mi zrovna přijde naprd. Zvlášť pro holku, kluka ještě může oblékat do zelena, hněda, ale holku :nevim: červená i růžová v něm bude jak pěst na oko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lojzkata
8.8.15 19:41
@araw píše:
A ten olivový mi zrovna přijde naprd. Zvlášť pro holku, kluka ještě může oblékat do zelena, hněda, ale holku :nevim: červená i růžová v něm bude jak pěst na oko

tak třeba krémová nebo světle růžová by mi přišla O. K.

• Citovat
  • Upravit
17014
8.8.15 19:50
@Lojzkata píše:
tak třeba krémová nebo světle růžová by mi přišla O. K.

Světle růžová? do té olivy? tam se mi hodí maskáč a max hnědá. V růžovém vůbec nic, to je barva pro přírodní typy :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
8.8.15 19:51
@Lojzkata píše:
Tak samozřejmě, ovšem myslím, že v dnešní době všechny kočáry splňují funkčnost po praktické stránce,přece kočár značkový a za 14 litrů nemůže být nějaký šrot.

kocarek za 20 tisic muze byt dokonaly a presto nekomu nemusi vyhovovat. Jine pozadavky ma nekdo, kdo potrebuje kocarek do mesta a jine ma nekdo, kdo bydli na vesnici. Kdo bude cestovat hodne MHD ci jezdit vytahem hleda kocarek lehky ci uzky ci ja nevim co, kdo bude jezdit na polni cesty potrebuje kocarek s vybornym odpruzenim. Takze ono fakt neplati to, ze kocarek za xxx tisic musi splnovat vase pozadavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
8.8.15 20:19
@Gituš píše:
@pe-terka Tak dle mého je barva nejmenší problém :mrgreen: Ale mě jako nastávající maminku, která budu s kočárkem fungovat by mě zajímala funkčnost, praktičnost a spolehlivost.

@Lojzkata Nevím, zda máš děti. Ale pokud svou dobrou vůli myslíš vážně, nechala bych výber na sestře a kočárek pak koupila. Ty s ním jezdit nebudeš, každý člověk má jiné podmínky a kritéria. Abych nakonec jezdila s kočárkem za 12t a neměla bych ho ráda, no asi bych nadšená nebyla.

Ale hezké gesto to je, jen to trochu doladit :) :kytka:

Tak funkčnost a praktičnost je na prvním místě, samozřejmě. Al u mě je ta barva součástí praktičnosti. Jak se udržuje, jak jsou na ní vidět skvrny, fleky, blednutí. A jak jde kombinovat s jinými barvami. Mám ráda barvy univerzální, které ladí (nebo se netlučou) s většinou oblečení nebo doplnků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
8.8.15 20:28

@Lojzkata ja mam tako junama impulse. Podivejte se spis na nej, ma lepsi odpruzeni a vypada bajecne. Po funkcni strance taky super, ma obrovskou hlubokou korbu, skvele ovladatelny jednou rukou. Sportak nemuzu zatim hodnotit pac zatim nepouzivame. Kdyby si chtela nejake detaily tak se ptej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí