Tako Monodi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
majerova3
2.2.13 10:13

Děkuji za rozměry :-)
:)

• Citovat
  • Upravit
1659
2.2.13 12:13

Za málo :) Ještě připojuji fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
majerova3
3.2.13 10:27
@Anath píše:
Za málo :) Ještě připojuji fotku.

Super!! :potlesk: :-) Děkuji

• Citovat
  • Upravit
1541
4.2.13 10:57

@Anath je moc krasnej! Uz se na nej take tesim :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
majerova3
4.2.13 11:50

My objedáváme fialový pro naší holčičku :-) taky se na něj už moc těšim :-)

• Citovat
  • Upravit
1039
4.2.13 20:40

@Zdenuli Firkon Balance je nový zhruba 2 týdny, takže pochybuju že už někdo zkoušel sportovní nástavbu..Teprve se začíná prodávat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
5.2.13 09:27

To, že je Firkon Balance novinka vím, chtěla jsem slyšet pouze dojmy někoho, kdo měl možnost okouknout ho naživo. Já bohužel ve svém okolí zatím nemám obchod, kde by byl momentálně v prodeji a podle obrázků se těžko posuzuje. Už jsem si na netu našla několik kočárků, které mě podle popisu nadchly, ale v reálu pak byla třeba malá korbička, kočárek málo odpružený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
6.2.13 18:16

No jo holky, taky už pomalu vybírám kočárek a tako monodi je favorit pak ještě teda Firkon Verano, ale doufám že všechny tyto kočárky uvidím v dubnu na veletrhu For Kids a tam si vše vyzkouším a snad si už vyberu :-) já bych chtěla asi tu zelenou kombinaci nebo do šeda…tak uvidíme…přeji hodně štěstí při výběru kočárku a nervů taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
7.2.13 10:54

Ahoj, prosím vás nevíte jaká autosedačka patří k Tako Monodi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anusa111
9.2.13 16:42

li.hun - ahoj, máte už kočiarik doma? ty si si ho dala do dizajnu s ľanom? ak áno, prosim ta, aká je ta latka v skutočnosti? ako sa udrziava? nie je to nejake narocnejsie ako o ostatne latky? dakujem…

• Citovat
  • Upravit
265
9.2.13 19:37

Tak dneska jsme byli objednat kočárek :-) a když jsem ho zkusili a porovnali ostatníma tak u nás vyhrává na plný čáře :-)korbička krásně velká a věřím tomu že se nám tam beruška vejde i v zimě s fusakem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
10.2.13 10:20

My ho půjdeme objednat asi za týden. Ten kočárek se nám taky moc líbí. Jen ještě nevím jakou barvu, protože čekáme holku, ale asi béžovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
10.2.13 11:22

@florance My jsme vzali tu zeleno černou, taky čekáme holku ale jsme s přítelem oba ujetý na zelenou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
10.2.13 11:34

Já jsem koukala ještě na tu fialovou a červenou, ale nevim… Bojim se, že ta červeno černá je moc křiklavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.2.13 21:12

Ahojky, musím jen souhlasit, taky jsem váhala nad laretem než jsem viděla monodi, větší korbička, jednoduché skládání. Paní nám v obchodě říkala, že má plastovou korbičku potaženou látkou a tudíž neprotoukne, což je dobré. Máš ho za super cenu :-) Já ho objednavala na netu vyšel cenově líp :-) Trojkombinace v čokoládové barvě za. 8184kč. Každou chvilu by měl dorazit tak čekam a jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí