Tako Monodi

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
265
10.2.13 22:00

@Lucie 135 Tak to máš super cenu :-) my jsme ho kupovali normálně v obchodě a máme ho o 1000,– dražší ale když jsem koukala na net tak toho v balení máme o hodně víc si myslím tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
10.2.13 23:44

My ho měli, taky o 1000kč dražší, mixy co jste všechno ke kočárku dostali? Jestli se můžu zeptat :) Kamarádka třeba nedostala ani pláštěnku se siťkou, a my zase jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.2.13 07:34

Ahojky Florance, koukám, že jsi ze Slaného, tak se chci zeptat, ve kterém obchodě jsi viděla Tako monodi naživo? Já bydlím u Chomutova a zatím ho tady nikde nemají. Chci ho vidět naživo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
11.2.13 09:57

Ahoj Kacuška,

ano jsem ze Slanýho. Koukala jsem na něj v dětském obchůdku na rohu náměstí směr od londy, naproti je drogerie na rohu. Paní byla moc ochotná. Celý ho rozložila a zase složila do všech možností, aby nám vše ukázala. Fakt je to s ním jednoduchý a okamžitě vš hotové. Je lehký, dokonale se sním manipuluje. A nevypadá vůbec humpolácky :-)

Je fakt bezva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.2.13 10:00

Super, děkuji, zajedu se podívat. Moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
11.2.13 10:37

Neni zač :-)

a co budete mít? My holku. Bude se jmenovat Mia. termín mám už 18. března. Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.2.13 10:47

To já ještě nevím, ještě máme čas, já mám termín až 21.8., ale chceme holčičku, chlapečka už máme a malej si taky moc přeje holčičku Barunku. Líbí se mi ten kočár ve fialovo-černé, tak uvidíme, snad to vyjde. Pak sem napište, jak jste s kočárkem spokojená, jestli třeba nezačal vrzat a tak. Pořád mám trochu obavy z té ceny, že je tak levný, ale věřím, že to bude v pohodě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
11.2.13 11:13

My čekáme chlapečka Thomase někdy začátkem června. Ale kočárek mám už objednaný :D
Budu mít Tako Monodi, ale v šedo-žíhané barvě. Vlastně v designu Tako Laret…
Moc se těšíme. Gratulace k holčičce. také jsem si přála holčičku, ale kluk taky dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
11.2.13 11:20

My jsme moc rádi za holčičku, vše je růžový :-)
Jen ten kočárek bohužel neni v té růžové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
11.2.13 21:37

@Elleanor Ahojky :-) hele my jsme si teda ke kočárku přikoupili autosedačku a jinak máme nánožníky na všechny verze i autosedačku a na tu máme i síťku, síťky a pláštěnky na hlubokou korbičku a sporťák, pak tašku a přebalovací podložku :) fusak jsme si neobjednávali ten už máme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.2.13 10:36

Tak to máme zkoro na stejno, akorát my teda nemáme k té sportovní verzi nic, jen nánožník, jinak jak píšeš. Autosedačku máme taky a k ní je vše :) No už se nemůžu dočkat, až s kočárkem poprvé vyrazíme na prochajdu, ale to asi všechny maminy tady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.2.13 22:43

Klasika podvozek:-) hluboká korba, sportovní sedačka, nánožník na sportovní sedačku, taška na rukojet, universální plaštěnka na hlubokou korbičku a sportovní sedačku, přebalovací podložka na cesty, autosedačka i s adapterem. Měla jsem ho o dva tisíce levnější než v kramě co jsem se byla podívat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anusa111
13.2.13 08:28

Ahojte, mozem sa opytat z akeho materialu je strieska? ci nie je taka sustakova? je to prijemny material? daakujem

• Citovat
  • Upravit
1541
13.2.13 10:44

Stříška je z takové kombinace látky a šusťáku, je nepromokavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anusa111
13.2.13 14:12

Ale nie je to taká typická šuštákovina, že? lebo na niektorých fotkách vyzerá tá strieška hrozne, tak ja teraz neviem..nikde som ho nenašla a nevidela naživo, tak sa takto pýtam…dakujem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4