Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Lucie 135 Tak to máš super cenu
my jsme ho kupovali normálně v obchodě a máme ho o 1000,– dražší ale když jsem koukala na net tak toho v balení máme o hodně víc si myslím tak uvidíme ![]()
My ho měli, taky o 1000kč dražší, mixy co jste všechno ke kočárku dostali? Jestli se můžu zeptat
Kamarádka třeba nedostala ani pláštěnku se siťkou, a my zase jo.
Ahojky Florance, koukám, že jsi ze Slaného, tak se chci zeptat, ve kterém obchodě jsi viděla Tako monodi naživo? Já bydlím u Chomutova a zatím ho tady nikde nemají. Chci ho vidět naživo. ![]()
Ahoj Kacuška,
ano jsem ze Slanýho. Koukala jsem na něj v dětském obchůdku na rohu náměstí směr od londy, naproti je drogerie na rohu. Paní byla moc ochotná. Celý ho rozložila a zase složila do všech možností, aby nám vše ukázala. Fakt je to s ním jednoduchý a okamžitě vš hotové. Je lehký, dokonale se sním manipuluje. A nevypadá vůbec humpolácky ![]()
Je fakt bezva
Neni zač ![]()
a co budete mít? My holku. Bude se jmenovat Mia. termín mám už 18. března. Co vy?
To já ještě nevím, ještě máme čas, já mám termín až 21.8., ale chceme holčičku, chlapečka už máme a malej si taky moc přeje holčičku Barunku. Líbí se mi ten kočár ve fialovo-černé, tak uvidíme, snad to vyjde. Pak sem napište, jak jste s kočárkem spokojená, jestli třeba nezačal vrzat a tak. Pořád mám trochu obavy z té ceny, že je tak levný, ale věřím, že to bude v pohodě. ![]()
My čekáme chlapečka Thomase někdy začátkem června. Ale kočárek mám už objednaný ![]()
Budu mít Tako Monodi, ale v šedo-žíhané barvě. Vlastně v designu Tako Laret…
Moc se těšíme. Gratulace k holčičce. také jsem si přála holčičku, ale kluk taky dobrý ![]()
My jsme moc rádi za holčičku, vše je růžový ![]()
Jen ten kočárek bohužel neni v té růžové…
@Elleanor Ahojky
hele my jsme si teda ke kočárku přikoupili autosedačku a jinak máme nánožníky na všechny verze i autosedačku a na tu máme i síťku, síťky a pláštěnky na hlubokou korbičku a sporťák, pak tašku a přebalovací podložku
fusak jsme si neobjednávali ten už máme ![]()
Tak to máme zkoro na stejno, akorát my teda nemáme k té sportovní verzi nic, jen nánožník, jinak jak píšeš. Autosedačku máme taky a k ní je vše
No už se nemůžu dočkat, až s kočárkem poprvé vyrazíme na prochajdu, ale to asi všechny maminy tady ![]()
Klasika podvozek:-) hluboká korba, sportovní sedačka, nánožník na sportovní sedačku, taška na rukojet, universální plaštěnka na hlubokou korbičku a sportovní sedačku, přebalovací podložka na cesty, autosedačka i s adapterem. Měla jsem ho o dva tisíce levnější než v kramě co jsem se byla podívat ![]()
Ahojte, mozem sa opytat z akeho materialu je strieska? ci nie je taka sustakova? je to prijemny material? daakujem
Stříška je z takové kombinace látky a šusťáku, je nepromokavá…
Ale nie je to taká typická šuštákovina, že? lebo na niektorých fotkách vyzerá tá strieška hrozne, tak ja teraz neviem..nikde som ho nenašla a nevidela naživo, tak sa takto pýtam…dakujem