Firma Talk Fusion
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
pst007 píše:
mlm prodává skutečný produkt - treba kosmetiku, pyramida prodává nějaký pseudoprodukt - třeba Talk Fusion
MLM prodává produkt, a videoemaily jsou produkt a hooodně by jste se divila kolik firem j TF vděčných, že jejich produkt mohou využívat. Protože jejich videokonference jsou opravdu za hubičku a pro hodně lidí. Nezastávám se TF, byla jsem v něm, a odešla, právě z toho důvodu, že lidi chtějí domácí práci, ale zadarmo, takže většina jich bude donekonečna klikat a vydělávat si stovky, než vložit nějaké peníze a pořádně si vydělat. A to, že se pak platí víc, to už si platíte z toho co vyděláte, takže vás to nebude tak moc bolet, a vaše výdělky jsou pak o hodně vyšší. V USA můj táta uklízel obr baráky, a furt si říkal, že většina těch lidí a maminy na MD jsou doma a nechodí do práce a dělají jenom na PC, a 90% těch lidí dělaly nějaký druh MLM. Přes internet, nikam nechodily, nenabízely kosmetiku apod. A přesto si vydělaly dost, aby mohly zůstat doma. Reklamní nástroje, videoemaily, to vše je bráno jako produkt.
Navíc pyramidu máte i v práci a je vlastně všude. Někdo je nahoře a vy jste pod ním, a on protože pro něj pracujete má víc peněz. Ale ano ČR je prostě země, kde se najde plno spekulantů a podvodníků a tím dostal MLM takový špatný obrázek
Cože je škoda, protože je to jediná šance si na internetu vydělat. A když se podíváte na zahraniční firmy, uvidíte na jakém místě se daná MLM společnost nachází, TF je myslím na druhém místě v celosvětovém měřítku všech MLM společností
Takže podvod to určitě není. Navíc vy ten produkt těm lidem prodáváte, za to platíte paušál, platíte paušál i za telefon, internet, satelit, a není vám to divný. A to vám nevydělá, tady vám to vydělá. Prodej kosmetiky a jiných produktů je jiný, tam jste závislý na tom kolik toho prodáte, podle toho máte i provize.
Ale ne všichni na to jsou, kdo si chce opravdu vydělat a mít se dobře, tak to zkusí, kdo nechce, tak bude rvát peníze státu, bude brečet kolik si stát bere na daních, a bude chodit do práce strhanej, jen aby uživil rodinu. Já jsem spokojená jsem na MD a přivydělám si jednou tolik co dostanu od státu ![]()
- Citovat
- Upravit
Lucy823 píše:pst007 píše:Navíc pyramidu máte i v práci a je vlastně všude. Někdo je nahoře a vy jste pod ním, a on protože pro něj pracujete má víc peněz.
mlm prodává skutečný produkt - treba kosmetiku, pyramida prodává nějaký pseudoprodukt - třeba Talk Fusion
To, že někdo je nahoře a já pro něj pracuji, není pyramida. Pokud to je to zaměstnavatel-zaměstnanec, tak se tomu se říká hierarchický systém. Pak existují i další systémy..např. matrix atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sumaya píše:Lucy823 píše:To, že někdo je nahoře a já pro něj pracuji, není pyramida. Pokud to je to zaměstnavatel-zaměstnanec, tak se tomu se říká hierarchický systém. Pak existují i další systémy..např. matrix atd.pst007 píše:Navíc pyramidu máte i v práci a je vlastně všude. Někdo je nahoře a vy jste pod ním, a on protože pro něj pracujete má víc peněz.
Sumaya píše:Lucy823 píše:To, že někdo je nahoře a já pro něj pracuji, není pyramida. Pokud to je to zaměstnavatel-zaměstnanec, tak se tomu se říká hierarchický systém. Pak existují i další systémy..např. matrix atd.pst007 píše:Navíc pyramidu máte i v práci a je vlastně všude. Někdo je nahoře a vy jste pod ním, a on protože pro něj pracujete má víc peněz.
a co to teda je kdyz to neni pyramida
zase nekdo chytrej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle toho co jsi psala i tohle je pyramida!! Vždycky je někdo nahoře, vždy někdo začne a shání si své zaměstnance, a pokud je sežene, platí jim mzdu, část z toho dá, ale na daně..... Nechápete MLM, je 21 století, století, kdy vedou počítače, a veškerá práce se dělá přes PC, proto i produkty jsou přes videoemaily, konference, marketingové nástroje apod… Na trhu je plno MLM jen si vybrat ten co je pro dotyčného nejlepší.
Ale pravda, hodně holek prodává třeba oblečení na FB, nakupují ve velkoobchodech, jenže tam je taky vstupní investice, bez té to nejde, i když podnikáte, prvně musíte vložit aby jste z toho něco měly ![]()
- Citovat
- Upravit
Lucy823 píše:Sumaya píše:Podle toho co jsi psala i tohle je pyramida!! Vždycky je někdo nahoře, vždy někdo začne a shání si své zaměstnance, a pokud je sežene, platí jim mzdu, část z toho dá, ale na daně..... Nechápete MLM, je 21 století, století, kdy vedou počítače, a veškerá práce se dělá přes PC, proto i produkty jsou přes videoemaily, konference, marketingové nástroje apod… Na trhu je plno MLM jen si vybrat ten co je pro dotyčného nejlepší.Lucy823 píše:To, že někdo je nahoře a já pro něj pracuji, není pyramida. Pokud to je to zaměstnavatel-zaměstnanec, tak se tomu se říká hierarchický systém. Pak existují i další systémy..např. matrix atd.pst007 píše:Navíc pyramidu máte i v práci a je vlastně všude. Někdo je nahoře a vy jste pod ním, a on protože pro něj pracujete má víc peněz.
Ale pravda, hodně holek prodává třeba oblečení na FB, nakupují ve velkoobchodech, jenže tam je taky vstupní investice, bez té to nejde, i když podnikáte, prvně musíte vložit aby jste z toho něco měly
No, ale v normálním zaměstnaní máš šéfa, pak vedoucího a pak podřízené zaměstnance. Ale v pyramidě to jde pořád a pořád a pyramida je skoro nekonečná…má několik pater.
Nevím, jak to přesně posat, sme se to učili v angličtině.
Jinak je pravda, že šéf má ze mě prachy a odvádí za mě daně atd…ale já nikoho jiného nesháním a šéf si ze mě nebere provize, jen to, co odvádí každý měsíc.
U té vstupní investice…to je pravda, ale kupují si to o čem ví, že mají zájemce a nemusí nikoho shánět.
Komu bych prodávala videokonference, když se to dá udělat přes skype atd.?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
michaelas2010 píše:
zepter je taky pyramida?
Je to taky MLM, ale nevím, jestli pyramida. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lucy823 píše:Sumaya píše:Podle toho co jsi psala i tohle je pyramida!! Vždycky je někdo nahoře, vždy někdo začne a shání si své zaměstnance, a pokud je sežene, platí jim mzdu, část z toho dá, ale na daně..... Nechápete MLM, je 21 století, století, kdy vedou počítače, a veškerá práce se dělá přes PC, proto i produkty jsou přes videoemaily, konference, marketingové nástroje apod… Na trhu je plno MLM jen si vybrat ten co je pro dotyčného nejlepší.Lucy823 píše:To, že někdo je nahoře a já pro něj pracuji, není pyramida. Pokud to je to zaměstnavatel-zaměstnanec, tak se tomu se říká hierarchický systém. Pak existují i další systémy..např. matrix atd.pst007 píše:Navíc pyramidu máte i v práci a je vlastně všude. Někdo je nahoře a vy jste pod ním, a on protože pro něj pracujete má víc peněz.
Ale pravda, hodně holek prodává třeba oblečení na FB, nakupují ve velkoobchodech, jenže tam je taky vstupní investice, bez té to nejde, i když podnikáte, prvně musíte vložit aby jste z toho něco měly
plne s tebou souhlasim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja toho necham to je muj posledni komentar
a prodavam obrazek pyramidy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lucy 823, takže ty si vlastně z TF odešla proto, protože se ti nepovedlo nebo nedařilo pod sebe shánět lidi, nebo ti lidé pod tebou špatně sháněli a ty si měla málo. A vidíš v tom naši omezenost. Já v tom vidím naopak zdravý rozum nezapojených lidí, protože TF je tu v ČR už zabité. Oproti Americe je to málo lidí, proto tyto MLM vždy rychle dojdou na konec a není pod sebe koho registrovat. To co ty nazýváš výdělkem není výdělek, ale provize, která k tobě putuje od lidí pod tebou, kteří platí. A jelikož už se nedaří těm dole shánět další lidi, přestávají platit drahý paušál, protože nemají z čeho, tím pádem těm nad ním ubývá provize, a od zdola se to pomalu bortí. A „výdělek“ mizí. Je to založené pouze na těch balíčcích a paušálu. Takže se jen přelívají peníze. TF nabízí za drahý paušál něco, co je na netu zadarmo. V jiné podobě, v jiných programech, ale zadarmo!
Navíc já tedy ve svém zaměstnání rozhodně neplatím žádný paušál, abych tu mohla pracovat, nemusela jsem u podpisu pracovní smlouvy koupit nějaký produkt. Můj nadřízený mi přidělí práci, kterou já pravidelně vykonávám a za to mám pevnou výplatu. Takže v tom že mám šéfa, žádnou pyramidu nevidím. Navíc pode mou nikdo není, kdo by mi peníze dával, abych já je zase dávala šéfovi.
- Citovat
- Upravit
LenkaTr píše:
Lucy 823, takže ty si vlastně z TF odešla proto, protože se ti nepovedlo nebo nedařilo pod sebe shánět lidi, nebo ti lidé pod tebou špatně sháněli a ty si měla málo. A vidíš v tom naši omezenost. Já v tom vidím naopak zdravý rozum nezapojených lidí, protože TF je tu v ČR už zabité. Oproti Americe je to málo lidí, proto tyto MLM vždy rychle dojdou na konec a není pod sebe koho registrovat. To co ty nazýváš výdělkem není výdělek, ale provize, která k tobě putuje od lidí pod tebou, kteří platí. A jelikož už se nedaří těm dole shánět další lidi, přestávají platit drahý paušál, protože nemají z čeho, tím pádem těm nad ním ubývá provize, a od zdola se to pomalu bortí. A „výdělek“ mizí. Je to založené pouze na těch balíčcích a paušálu. Takže se jen přelívají peníze. TF nabízí za drahý paušál něco, co je na netu zadarmo. V jiné podobě, v jiných programech, ale zadarmo!
Navíc já tedy ve svém zaměstnání rozhodně neplatím žádný paušál, abych tu mohla pracovat, nemusela jsem u podpisu pracovní smlouvy koupit nějaký produkt. Můj nadřízený mi přidělí práci, kterou já pravidelně vykonávám a za to mám pevnou výplatu. Takže v tom že mám šéfa, žádnou pyramidu nevidím. Navíc pode mou nikdo není, kdo by mi peníze dával, abych já je zase dávala šéfovi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LenkaTr píše:
Odešla jsem z jiných důvodu osobních, ale sehnala jsem lidi, měla jsem příjem, ale ano další důvod byl, že produkt, je pro tuto zemi drahý, a spousta lidí v Čr je prostě nevzdělaných a za vším vidí podvod. Takže jsem si našla jiný MLM, který je o hodně levnější, a zadávám práci spíš cizincům, kteří MLM chápou a není s nima problém:)
A ty do práce chodíš, a určitě vydáš víc peněz za to, aby ses tam dostala, za benzín, za autobus… apod, než je měsíční paušál. Máš telefon a platíš paušál apod.....
Nechci se dohadovat, ale mě se prostě ježí vlasy na hlavě, když si lidi nedokáží nic prostudovat, a to co slyšely od někoho, dál publikují, a všechno je podvod a pyramida, a já bych radši dělal něco kde dostanu 1000USD ale prosím jen zadarmo, protože jak do toho mám investovat, tak je to podvod!! Tohle nechápu ![]()
- Citovat
- Upravit
LenkaTr píše:
TF nabízí za drahý paušál něco, co je na netu zadarmo. V jiné podobě, v jiných programech, ale zadarmo!
A docela by mě zajímaly ty programy, které jsou na netu zadarmo
![]()
- Citovat
- Upravit
Lucy823, lidé kteří TF prokoukli, označuješ za nevzdělané a tím je urážíš. Naopak TF praktikují nevzdělaní lidé, kteří v těch předražených produktech vidí něco extra a ženou se za vidinou rychlého bohatnutí. Když se podíváš na konferenci jsou to samé maminky na MD, důchodci a studenti. V prvních příspěvcích jsem napsala, že proti serióznímu MLM nic nemám. TF však težce zavání pyramidou
http://cs.wikipedia.org/…_sch%C3%A9ma doporušuji důkladně pročíst! TF se legalizovalo tím,že uvádí prodej 8 produktů. Ale i tak se vyznačuje pyramidou viz text:
Pyramidová schémata se často maskují tak, aby na první pohled nebyl patrný jejich princip. Základním rozpoznávacím znakem je, že produkty se kterými se v pyramidovém schématu obchoduje, mají velmi malou nebo žádnou faktickou hodnotu, nebo jsou nabízené za cenu, která je výrazně jiná, než je cena podobných produktů na volném trhu. Příkladem takových „produktů“ mohou být různé brožury, příručky, pásky nebo CD, speciální kurzy (ve kterých se člověk naučí jak získávat nové členy), adresy, nebo práce domů (přepisování textů). Cena těchto „produktů“ se může pohybovat v rozpětí od několika set po tisíce korun. V porovnání s produkty, které jsou na volném trhu, je jejich cena vždy výrazně vyšší. Osoba se stává součástí pyramidového schématu nákupem tohoto produktu. Jedinou možností, jak dosáhnout slibovaného zisku, je získávat další zájemce o produkt.
rozumný názor zde:
http://www.shawn.cz/…t-odbornika/
Jinak zadarmo se uvádí (platíš pouze internet. připojení u svého poskytovatele) je Skype, FB, Youtube, Videopohlednice, Google+, poslat video a přehrát umí „chytré mobily“
videoemail od TF - pílohou mailu není video, ale jenom obrázek – šablona s náhledem videa, pod tímto obrázkem je odkaz a je úplně jedno jestli vede na stránky Talk Fusion nebo YouTube nebo Stream.cz.
Dále jsem četla o webex.com , gotomeeting.com, czech.iwowwe.com , ale tam jsem se nedívala.
Omlouvám se za vložené odkazy, ale bez nich by to byl román o několika stranách.
- Citovat
- Upravit
Existuje, ale je hrozně těžké ji najít a odlišit od těch MLM a podvodníků. Byly to nárazovky - přepis textů z knihy do pc, tvorba jednoduchých www.stránek, správa profilu, dodání zboží do e-shopu. uděláš, dostaneš zaplaceno a je to hotové. a zase dál hledat. promiňte, ale zdroj neuvedu kam na to chodím. nechci si to nechat vyfouknout. jen chci ukázat, že práce na doma jsou a jaké druhy. napadá mne ještě - založit si svoje www. stránky, a když budou zajímavé a budou mít návštěvnost, můžeš nějaké firmě nabídnout prostor za reklamu, nebo zpětné odkazy. například vášnivá chovatelka koček může mít stránky plné fotek a informací, a když má velkou návštěvnost, osloví firmu s kočičím žrádlem, nebo jen místní zverimex, jestli nechce reklamu , či odkaz na své stránky, za nějakou kačku. takových stránek, které jsou založené jen kvůli reklmaně nebo podpoře jiných stránek, je na netu mraky.