Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, plánuju rekonstrukci obývacího pokoje. Moc se mi líbí kamenný obklad, ale bojím se té trvalosti, že je to nafurt a taky údržby. Viděla jsem teď takové tapety. Nevím, jak to ale vypadá v reálu. Nemáte někdo? Díky.
Ja mela podobnou v detskym pokoji, kdyz jsem bydlela u mamy, kamenna zed trochu prorostla brectanem, je to tam asi 15 let, a furt stejny, normalni tapeta, jako kazda jina, zadna udrzba. Jestli tedy myslim to samy ![]()
Jj. Mně spíš jde o to, jaký mají tyhle moderní tapety vzhled. Jestli to vypadá věrně, nebo je na první pohled vidět, že to obklad není.
Dají se koupit už plastické, takže nevypadají špatně…akorát jsou dražší no… ty papírové teda nic moc ![]()
jinak „zeď“ zvažuju taky, ale neumím si vybrat odstín ![]()
@slavuska1 nebyla to nějaká taková?
My ji máme. Na fotkách se mě už kolikrát lidi ptali, jestli je to kámen nebo tapeta, v reálu to poznat je, na druhý pohled určitě ![]()
@Malaga Jasně. Kamenný obklad taky není zadarmo, tapeta by nebyla nastálo. To se mi na ní líbí. Díky. Odstín určitě světlý písek u nás. ![]()
@Michelle_M Tak druhý pohled by mi nevadil. Máte tu plastickou?
@Genovesa Plastickou ne, máme reliéfní papírovou. Nechtěli jsme do toho dávat moc peněz, protože manžel tam časem chce udělat obklad z pískovce.
@Malaga píše:Trochu podobna jo,uplne stejna ne.
Dají se koupit už plastické, takže nevypadají špatně…akorát jsou dražší no… ty papírové teda nic moc
jinak „zeď“ zvažuju taky, ale neumím si vybrat odstín
@slavuska1 nebyla to nějaká taková?
@Genovesa píše:
Jj. Mně spíš jde o to, jaký mají tyhle moderní tapety vzhled. Jestli to vypadá věrně, nebo je na první pohled vidět, že to obklad není.
Je to asi hned poznat, ale my ani v panelaku nemeli ambice, aby to vypadalo jako zidka
takze jsem na to takhle nikdy nekoukala ![]()