Tapeta- vzhled kamenného obkladu

11620
7.7.17 09:53

Tapeta-vzhled kamenného obkladu

Ahoj, plánuju rekonstrukci obývacího pokoje. Moc se mi líbí kamenný obklad, ale bojím se té trvalosti, že je to nafurt a taky údržby. Viděla jsem teď takové tapety. Nevím, jak to ale vypadá v reálu. Nemáte někdo? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
7.7.17 09:59

Ja mela podobnou v detskym pokoji, kdyz jsem bydlela u mamy, kamenna zed trochu prorostla brectanem, je to tam asi 15 let, a furt stejny, normalni tapeta, jako kazda jina, zadna udrzba. Jestli tedy myslim to samy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
7.7.17 10:18

Jj. Mně spíš jde o to, jaký mají tyhle moderní tapety vzhled. Jestli to vypadá věrně, nebo je na první pohled vidět, že to obklad není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
7.7.17 10:51

Dají se koupit už plastické, takže nevypadají špatně…akorát jsou dražší no… ty papírové teda nic moc :nevim:
jinak „zeď“ zvažuju taky, ale neumím si vybrat odstín ;)
@slavuska1 nebyla to nějaká taková?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609
7.7.17 11:02

My ji máme. Na fotkách se mě už kolikrát lidi ptali, jestli je to kámen nebo tapeta, v reálu to poznat je, na druhý pohled určitě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
7.7.17 11:03

@Malaga Jasně. Kamenný obklad taky není zadarmo, tapeta by nebyla nastálo. To se mi na ní líbí. Díky. Odstín určitě světlý písek u nás. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
7.7.17 11:04

@Michelle_M Tak druhý pohled by mi nevadil. Máte tu plastickou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14609
7.7.17 11:10

@Genovesa Plastickou ne, máme reliéfní papírovou. Nechtěli jsme do toho dávat moc peněz, protože manžel tam časem chce udělat obklad z pískovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.7.17 12:19
@Malaga píše:
Dají se koupit už plastické, takže nevypadají špatně…akorát jsou dražší no… ty papírové teda nic moc :nevim:
jinak „zeď“ zvažuju taky, ale neumím si vybrat odstín ;)
@slavuska1 nebyla to nějaká taková?
Trochu podobna jo,uplne stejna ne. 8)
@Genovesa píše:
Jj. Mně spíš jde o to, jaký mají tyhle moderní tapety vzhled. Jestli to vypadá věrně, nebo je na první pohled vidět, že to obklad není.

Je to asi hned poznat, ale my ani v panelaku nemeli ambice, aby to vypadalo jako zidka :oops: takze jsem na to takhle nikdy nekoukala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí