Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No, ty firemní jsou úplně jinde, skoro to ani nemá smysl zmiňovat, když se na to normální člověk nedostane. Škodovka, ministerstva- klidně 200 za total neomezené.
Ale taky je potřeba zmínit, že ani super tarif od VF třeba pro mě nemá smysl, kvůli „divnému“ pokrytí. TM naprosto bez problému.
Ja mam ted neomezene vse vcetne rychlych dat za 650 u Vodafonu, v nabidce to nevidim, ale nabidli mi to, kdyz jsem tam volala. Jinak v programu pro zamestnance je neomezene vse za 550, ale pomala data.
@korn123 mám něco podobného 🙂 tenkrát 5o byl nějaký firemní tarif. Ale od Vodafonu
@Ahep píše:
Tak asi nejvyssi cas, aby ses o to zacla zajimat, kdo se stara, ten ma!
Neni to zadna raketova veda, jen prestat byt lina!
Tak já to vždy jednou za čas řeším. Já jsem spokojená s tím, co mám a nechce se mi připlácet moc za data. Mám 500 MB. Platím opravdu málo. Ani tak nejde o mě, ale o někoho jiného, kdo chce tarif změnit. Možná to taky zmenim. Zjistuji, jak to kdo má. Běžne nabidky uvedené na netu nejsou nic moc. Ani tam, co jsem. Mně 500 MB většinou stačí, ale někdy ne. Nevím ale, kolik dat je na co potreba. Tomu fakt nerozumím. Takže nemám představu, kolik dat bych potřebovala pro sebe, pokud bych neměla vůbec WiFi.
@Sára 1 píše:
Mám pocit, že u O2 family to tak nefunguje. Ale třeba se mýlím. Já vlastně odcházet nechci.
Ale funguje.. manzela prudili snad tyden, ze pro nej maji vyhodnou nabidku, kdyz jsme meli vygenerovane OKU kody, ze prechazime k o2
nicmene ani tak nam nenabidli tak vyhodnou cenu jako nam nabidlo klasicke o2,takze jsme prenos dokoncily a dneska platime neco kolem dvou tisic za pet cisel (neomezene volani a sms + 4 GB dat a jeste k tomu 3× do mesice neomezena data na 24 hodin),televizi a internet ![]()
@Vesnickaholka píše:
Ale funguje.. manzela prudili snad tyden, ze pro nej maji vyhodnou nabidku, kdyz jsme meli vygenerovane OKU kody, ze prechazime k o2nicmene ani tak nam nenabidli tak vyhodnou cenu jako nam nabidlo klasicke o2,takze jsme prenos dokoncily a dneska platime neco kolem dvou tisic za pet cisel (neomezene volani a sms + 4 GB dat a jeste k tomu 3× do mesice neomezena data na 24 hodin),televizi a internet
Tak já pro ně s těmi 200 Kč/měsíc nejsem moc zajímavá.
@Anonymní píše:
Tak jsem se ze zvedavosti prihlasila na ucet u Vodafonu - neomezene volani a sms + 4G dat = 250kč.
Je to Vodafone OneNet - pres manzelovu firmu pro rodinne prislusniky.
Tak to je super nabídka, gratuluju.
@Ivan PPZ píše:
No, ty firemní jsou úplně jinde, skoro to ani nemá smysl zmiňovat, když se na to normální člověk nedostane. Škodovka, ministerstva- klidně 200 za total neomezené.
Ale taky je potřeba zmínit, že ani super tarif od VF třeba pro mě nemá smysl, kvůli „divnému“ pokrytí. TM naprosto bez problému.
Tak instituce se stovkama nebo tisícema zaměstnanců má určitě lepší vyjednávací pozici. Ale i jednotlivec se může dostat na slevu 30-50 % poměrně snadno, a i tak tam má operátor pořád obstojnou marži. Připomnělo mi to tenhle případ, jež vyšuměl do ztracena:
@Sára 1 píše:
Tak já pro ně s těmi 200 Kč/měsíc nejsem moc zajímavá.
Záleží, čeho se ti za ty dvě stovky nedostává, nebo co je pro tebe priorita. Jsou to volání, SMSky, nebo data? Já platil za tarif původně 349 korun, chtěl jsem přejít k T-M, kde byl za 285, a hle - O2 Family mi ho nabídla za 249 korun. Až od letošního 16. května ho mám za 265. Víc dat nepotřebuju, mám tlačítkovou Nokii.
Pokud třeba víc voláš, tak se vyplatí 50-60 korun přihodit a mít neomezené volání a SMS. Je ale pravda, že nabídka běžných ceníkových tarifů je tristní, tam se v podstatě vůbec nepočítá s tím, že by paušální zákazník mohl chtít utratit jen 150-200 korun měsíčně. Ale velmi dobře vychází Emtéčko:
@Ploskutáček Voláni mám v O2 zdarma, do jinych operátorů mám nějaké minuty, většinou mi to stačí 500 mb dat. Smsky neřeším, skoro je nepíšu. Platila bych tak 250 max, chtěla bych víc dat. ![]()
496 neomezené volání, SMS i data. Vodafone. Soukromě vyjednáno, když jsem chtěla přejít na nabídku od zaměstnavatele… Tohle bylo výhodnější, tak jsem zůstala ![]()
Tak jsem se ze zvedavosti prihlasila na ucet u Vodafonu - neomezene volani a sms + 4G dat = 250kč.
Je to Vodafone OneNet - pres manzelovu firmu pro rodinne prislusniky.