Tchyně a dárky pro syna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.2.22 18:59

Tchyně a dárky pro syna

Ahoj!
Mám dotaz, jak prosím rozumně vysvětlit tchýni ať kupují jen věci, které náš malý potřebuje.. za 3 měsíce mu budou 3 roky, my mu budeme kupovat firstbike a dnes dopoledne tchyně volala a oznámila nám že mu koupí kolo, načež jsme řekli, že my mu budeme kupovat ten Firstbike a jestli teda nechtějí koupit něco jiného.. odpoledne volala, že koupili to kolo :pocitac:… z druhé ruky, aniž by si ho malý vyzkoušel, se šlapátkama ( což pochybuji že na tom bude umět jezdit ).. takže vlastně dostane 2 kola, úplně zbytečně.. a to ještě mimochodem byla pomalu uražená že jsme ji řekli že my pro něj budeme mít to kolo.. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6794
6.2.22 19:00

At si svoje darky nechava u sebe doma. Bych vyrostla mit doma skladiste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.22 19:01

@VitaminC to jsme ji samozřejmě řekli, že ať si ho tam nechají, bydlíme v bytě takže fakt nemám kde uskladnit 2 kola

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
6.2.22 19:01

Tak umět na něm jezdit nebude, budete ho muset naučit, což sory je ve 3 let h normální

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.22 19:02

@jahuhudka tak jistojistě, to mi došlo:) myslela jsem to tak, že k jeho věku je vhodnější spíše ten firstbike než klasické kolo:))

• Citovat
  • Upravit
53518
6.2.22 19:03

Nejspíš ho měla doma už předtím. Já bych vrčela, syn by dostal obojí, kolo bych nechala zatím v garáži/ve sklepě. Někdo holt neslyší nebo nechce slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
6.2.22 19:04
@Anonymní píše:
@jahuhudka tak jistojistě, to mi došlo:) myslela jsem to tak, že k jeho věku je vhodnější spíše ten firstbike než klasické kolo:))

Děti mely odrážedlo od dvou a půl (dřív nedosáhly), ve třech a třech a půl už frcely na ke šlapacím kole bez kolecek. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.22 19:05

@Svistice dobře, v pohodě. Nejde mi o diskuzi o tom jestli to bude nebo nebude umět…

• Citovat
  • Upravit
1615
6.2.22 19:05
@jahuhudka píše:
Tak umět na něm jezdit nebude, budete ho muset naučit, což sory je ve 3 let h normální

Tak snad zakladatelka není úplně blbá a tohle ví ne…že ho musí na kole naučit a že to je normální :roll: tady asi někdo nepochopil dotaz že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
6.2.22 19:07
@Anonymní píše:
@Svistice dobře, v pohodě. Nejde mi o diskuzi o tom jestli to bude nebo nebude umět…

Tak třebaba tchýně ambice děcko na ke naučit. :nevim:
Ať si kolo nechá u nich a může synka učit a běhat za ním. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66774
6.2.22 19:07
@Anonymní píše:

To teda nevim. Deti jezdily na FB jeste pred druhym rokem. Na kole kolem 3,5.
Bych spis rekla, ze mu davate FB docela pozde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41060
6.2.22 19:08
@Anonymní píše:
@Svistice dobře, v pohodě. Nejde mi o diskuzi o tom jestli to bude nebo nebude umět…

však začne na vašem first bike a pak přesedlá na to od tchýně, ne? a problém vyřešen, prostě na to kolo půjde až na to bude mít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
@kruel píše:
Tak snad zakladatelka není úplně blbá a tohle ví ne…že ho musí na kole naučit a že to je normální :roll: tady asi někdo nepochopil dotaz že

Nebo někdo nepochopil odpověď :lol: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
13965

Proč kupujete tříletýmu First bike.. Jako sice nesouhlasím s kupování darku o který nikdo nestojí, ale v timhle ma tchyně větší rozum ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
6.2.22 19:10
@jahuhudka píše:
Nebo někdo nepochopil odpověď :lol: :jazyk:

Zakladatelka přímo píše…Mám dotaz Jak rozumně vysvětlit tchyni… Odpověď tvá je úplně mimo dotaz. A pak kdo co pochopil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný