Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
At si svoje darky nechava u sebe doma. Bych vyrostla mit doma skladiste.
@VitaminC to jsme ji samozřejmě řekli, že ať si ho tam nechají, bydlíme v bytě takže fakt nemám kde uskladnit 2 kola
Tak umět na něm jezdit nebude, budete ho muset naučit, což sory je ve 3 let h normální
@jahuhudka tak jistojistě, to mi došlo:) myslela jsem to tak, že k jeho věku je vhodnější spíše ten firstbike než klasické kolo:))
Nejspíš ho měla doma už předtím. Já bych vrčela, syn by dostal obojí, kolo bych nechala zatím v garáži/ve sklepě. Někdo holt neslyší nebo nechce slyšet.
@Anonymní píše:
@jahuhudka tak jistojistě, to mi došlo:) myslela jsem to tak, že k jeho věku je vhodnější spíše ten firstbike než klasické kolo:))
Děti mely odrážedlo od dvou a půl (dřív nedosáhly), ve třech a třech a půl už frcely na ke šlapacím kole bez kolecek. ![]()
@Svistice dobře, v pohodě. Nejde mi o diskuzi o tom jestli to bude nebo nebude umět…
@jahuhudka píše:
Tak umět na něm jezdit nebude, budete ho muset naučit, což sory je ve 3 let h normální
Tak snad zakladatelka není úplně blbá a tohle ví ne…že ho musí na kole naučit a že to je normální
tady asi někdo nepochopil dotaz že
@Anonymní píše:
@Svistice dobře, v pohodě. Nejde mi o diskuzi o tom jestli to bude nebo nebude umět…
Tak třebaba tchýně ambice děcko na ke naučit. ![]()
Ať si kolo nechá u nich a může synka učit a běhat za ním. ![]()
@Anonymní píše:
To teda nevim. Deti jezdily na FB jeste pred druhym rokem. Na kole kolem 3,5.
Bych spis rekla, ze mu davate FB docela pozde.
@Anonymní píše:
však začne na vašem first bike a pak přesedlá na to od tchýně, ne? a problém vyřešen, prostě na to kolo půjde až na to bude mít ![]()
@kruel píše:
Tak snad zakladatelka není úplně blbá a tohle ví ne…že ho musí na kole naučit a že to je normálnítady asi někdo nepochopil dotaz že
Nebo někdo nepochopil odpověď
![]()
Proč kupujete tříletýmu First bike.. Jako sice nesouhlasím s kupování darku o který nikdo nestojí, ale v timhle ma tchyně větší rozum ![]()
@jahuhudka píše:
Nebo někdo nepochopil odpověď![]()
Zakladatelka přímo píše…Mám dotaz Jak rozumně vysvětlit tchyni… Odpověď tvá je úplně mimo dotaz. A pak kdo co pochopil ![]()
Ahoj!
… z druhé ruky, aniž by si ho malý vyzkoušel, se šlapátkama ( což pochybuji že na tom bude umět jezdit ).. takže vlastně dostane 2 kola, úplně zbytečně.. a to ještě mimochodem byla pomalu uražená že jsme ji řekli že my pro něj budeme mít to kolo.. 
Mám dotaz, jak prosím rozumně vysvětlit tchýni ať kupují jen věci, které náš malý potřebuje.. za 3 měsíce mu budou 3 roky, my mu budeme kupovat firstbike a dnes dopoledne tchyně volala a oznámila nám že mu koupí kolo, načež jsme řekli, že my mu budeme kupovat ten Firstbike a jestli teda nechtějí koupit něco jiného.. odpoledne volala, že koupili to kolo