Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj nechci zbytecne zakladat nove téma kdyz tu je podobne… bydlim s pritelem u jeho otce ktery je alkoholik 5 vanoc jsme vzdy byli doma s tim ze jeho otec nality jak duha letos bych chtela na vanoce k memu tatovi jelikoz mame deti a nechci aby videli dedka na mol on nikoho nema bude tu sam na jednu stranu se citim zrosku provinile na druhou stranku kazdy vanoce s prominutim pos*al a ja je chci zazit v poklidu jak jsem zvykla od mala… jak byste to udelali vy? T.
ja bych se necitila provinile
kdyz jste 5× byli na vanoce s tchanem, tak nevidim duvod proc byste jedny vanoce nemohli byt s tvym tatou
spis mi to prijde docela fer.. ![]()
@a12 píše:
ja bych se necitila provinilekdyz jste 5× byli na vanoce s tchanem, tak nevidim duvod proc byste jedny vanoce nemohli byt s tvym tatou
spis mi to prijde docela fer..
Jenze tata na vanoce neni sam ma pritelknyni a obcas tam prijede i mij bratr
@Anonymní píše:
no ale ty travis kazdy vanoce s tchanem, pritel se svym tatou.. tak proc bys naky vanoce taky nebyla se svym tatou.. navic kdyz tchan je takovej jak pises
a jestli by s tim pritel souhlasil tak neni co resit ![]()
@a12 píše:
no ale ty travis kazdy vanoce s tchanem, pritel se svym tatou.. tak proc bys naky vanoce taky nebyla se svym tatou.. navic kdyz tchan je takovej jak pisesa jestli by s tim pritel souhlasil tak neni co resit
No souhlasil…jako neni vylozine proti ale ma tatu rad coz je pochopitelne hold si budu muset trosku vic dupnout uz kvuli detem
@Anonymní píše:
nebo jak to mate rozdeleny u taty? mate treba svoje patro? co si udelat vanoce jen vy s detma u sebe a tata at si chlasta sam
jako ja chapu, ze ti prijde blby ho tam nechat samotnyho jeste kdyzbyste si treba udelali ty vanoce sami v jinym pokoji.. ale zas kvuli detem.. radsi nastvanej, urazenej tchan nez zklamany deti ![]()
Předně bych se zaměřila na to, proč vlastně pije, a pokusila se mu nějak pomoci. S alkoholikem bych nikdy nebydlela.Na vánoce bych určitě odjela, protože pokud se někdo nedokáže ovládnout aspoň jeden den v roce, a neopít se do němoty, pak pro něj vánoce stejně už dávno ztratily na významu, ale jak k tomu přijdete vy?
@Anonymní píše:
Stavíme si baracek bohužel jak jsem na matersky tak neni tolik penez nastesti pristi vanoce uz budeme tam me jde spis ted o to jestli to nebude blbe kdyz je to jeho tata
A jak se k tomu staví manžel? Pokud je mu to jedno, není co řešit. Pokud chce být s tátou, tak bych to zkusila takticky, že s jeho tátou jste už byli 5×, tak teď je na řadě táta tvůj. A i tchánovi by to manžel měl říct podobně, že po letech s ním musíte alespoň jedny vánoce trávit s tvým tátou. Určitě bude lepší to vyřešit v klidu, ať do odstěhování mezi vámi nelítají nože ![]()
@a12 píše:
nebo jak to mate rozdeleny u taty? mate treba svoje patro? co si udelat vanoce jen vy s detma u sebe a tata at si chlasta samjako ja chapu, ze ti prijde blby ho tam nechat samotnyho jeste kdyzbyste si treba udelali ty vanoce sami v jinym pokoji.. ale zas kvuli detem.. radsi nastvanej, urazenej tchan nez zklamany deti
Mame svoje patro vidime se max dole na chodbě me uz tolikrat poslal dop*dele ze se snim ani nebavim jde sem proste jen kdyz je pritel doma s tim ze zachvilku jde pryc nastesti vetsinou ho chytne dole a sem uz ani nejde
@nostress píše:
Předně bych se zaměřila na to, proč vlastně pije, a pokusila se mu nějak pomoci. S alkoholikem bych nikdy nebydlela.Na vánoce bych určitě odjela, protože pokud se někdo nedokáže ovládnout aspoň jeden den v roce, a neopít se do němoty, pak pro něj vánoce stejně už dávno ztratily na významu, ale jak k tomu přijdete vy?
Ja ti ani nevim proc chlasta kdyz sem se ho ptala vzdy mi rekl ze oslavuje jen narozeniny svatek atd… pritel rikal ze chlasta od doby co mu umreli rodice
@nostress píše:Ja ti ani nevim proc chlasta kdyz sem se ho ptala vzdy mi rekl ze oslavuje jen narozeniny svatek atd… pritel rikal ze chlasta od doby co mu umreli rodice
@kadlina píše:
A jak se k tomu staví manžel? Pokud je mu to jedno, není co řešit. Pokud chce být s tátou, tak bych to zkusila takticky, že s jeho tátou jste už byli 5×, tak teď je na řadě táta tvůj. A i tchánovi by to manžel měl říct podobně, že po letech s ním musíte alespoň jedny vánoce trávit s tvým tátou. Určitě bude lepší to vyřešit v klidu, ať do odstěhování mezi vámi nelítají nože
Budu na nej muset nejak takticky preci jenom je na to zvyklý uz od malicka my se hadame jen kvuli tchanovi jinak ne minule se ozraly pomocil a misto toho aby si otevrel okna a veci hodil do pracky tak to tam tejden smrdelo a mel jen otevreny dvere na spolecnou chodbu
![]()
@Anonymní píše:
Ja ti ani nevim proc chlasta kdyz sem se ho ptala vzdy mi rekl ze oslavuje jen narozeniny svatek atd… pritel rikal ze chlasta od doby co mu umreli rodice
A zkoušeli jste s ním v klidu promluvit, až bude střízlivý, třeba že vám na něm záleží, a chtěli by jste mu pomoci, že by jste chtěli, aby vaše děti měly dědu, který by si s nimi hrál, a byl jim dobrým příkladem? Navrhla bych mu třeba psychologa a ambulantní léčbu. Aspoň bych se o to pokusila. ![]()
@nostress píše:
A zkoušeli jste s ním v klidu promluvit, až bude střízlivý, třeba že vám na něm záleží, a chtěli by jste mu pomoci, že by jste chtěli, aby vaše děti měly dědu, který by si s nimi hrál, a byl jim dobrým příkladem? Navrhla bych mu třeba psychologa a ambulantní léčbu. Aspoň bych se o to pokusila.
To jsem rikala hned jenze uz je stary a o leceni nechce slyset vzdy akorat rve ze se ho chcem zbavit a barak si nechat pro sebe a ze od doby co jsme spolu na nej pritel kasle a ze sem pip co mu vse zakazuje popravde ja uz nemam ani chut s nim neco resit uz jen cekam az vypadnem a pak ho nechci videt
@Anonymní píše:
Stavíme si baracek bohužel jak jsem na matersky tak neni tolik penez nastesti pristi vanoce uz budeme tam me jde spis ted o to jestli to nebude blbe kdyz je to jeho tata
No a vůči tvému tátovi to není blbé? Když už tak by to melo byt na střídačku, ale ožralou bych si vánoce zkazit nenechala a dětem už vůbec ne.
@terien píše:
No a vůči tvému tátovi to není blbé? Když už tak by to melo byt na střídačku, ale ožralou bych si vánoce zkazit nenechala a dětem už vůbec ne.
Jak uz jsem psala tata neni sam ja mam proste z detstvi v hlave ze by na vanoce nemel byt nikdo sam ale mate pravdu je to jeho volba ze je to ochlasta a ja chci pro svoje děti to nejlepsi
No on se bohuzel trosku pritel cuka ja mu to rikam porad uz abychom se odstehovali a bude klid