Tchyně blechy prázdniny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78489
27.7.22 12:51
@Anonymní píše:
Ano přesně tak ale už jsem psala že jde o chodbu :zed:

i kdyby, diskuse měla být o štípancích, ne o kroskách
to je úplně mimo téma, navíc je úplně normální, když je kluk u babičky v baráku, že nosí krosky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
27.7.22 23:42
@Anonymní píše:
@Russet moje dítě bude spát nahoře v pokoji svagrovcu, kde má krásnou čistou postel a peřiny co si tam svagrova privezla. A možná ho babka umyje a zuje mu i boty. Pes se do patra už nevysplha..Mmch ty se tímhle zivis že na to máš čas? :nevim:
:D spis se zivi tim, ze chce zakladatelky diskuzi prudit, vzdycky se najde minimalne 1 takovy diskutujici. Hledala az nasla BOTY a holt to dopadlo jak to dopadlo a resily se boty.Asi kdyby nikdo ale vubec nikdo na narazku BOTY nereagoval, tak se to nerozjede.
Jinak podle fotek a mych zkusenosti bych taky rekla, ze jsou to blechy…kdysi jsem behem studii bydlela v RD a tam meli psa, bohuzel byl taky zableseny a ty mrchy me pokousaly uplne stejne (mozna i krapet vic, taky lytka a stehna) a ja pak z toho dostala boreliozu :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
28.7.22 01:21
@stinga píše:
i kdyby, diskuse měla být o štípancích, ne o kroskách
to je úplně mimo téma, navíc je úplně normální, když je kluk u babičky v baráku, že nosí krosky

U babičky v baráku máme napodobeninu crocsu všichni. Kdyby je @Russet vyzkoušela, tak by třeba zjistila, že jsou skvělé na přebíháni mezi zahradou a domem

• Citovat
  • Upravit
53518
28.7.22 07:52
@Barbucha3 píše:
Co si tak všímám v diskuzích, tak ho má čím dál častěji. Dřív mi přišla neutrální, teď je jedovatá a rýpe do všeho. No co už. Asi spíš blbé období.

Nejsem neutrální. Reaguju podle typu diskuze. Kdybys opravdu četla VŠECHNO, tak bys to viděla. Ale nejlepší je si v každé diskuzi najít otloukánka. Kdyby se bot každý nechytl, zůstalo by to max na jedné straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
28.7.22 07:54

@Russet kdybys ty boty do diskuze nezatáhla, nebylo by se čeho chytat.

Příspěvek upraven 28.07.22 v 07:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.7.22 07:54
@Pitaya1 píše:
U babičky v baráku máme napodobeninu crocsu všichni. Kdyby je @Russet vyzkoušela, tak by třeba zjistila, že jsou skvělé na přebíháni mezi zahradou a domem

Bydlím v paneláku. Takže se normálně obouvám a zouvám před dveřmi. Když jsem jezdívala k babičce, měla jsem na zahradu normální pantofle. Dítě jezdící se mnou chodilo v létě bosaté nebo si vzalo sandály. No problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
28.7.22 07:56

@Russet To se vyzouvate na společné chodbě? A já furt, že už se to dávno nedělá. To je tak blbý zvyk. A navíc se to nesmí, víš to?
My máme boty u všech dveří na zahradu, a každý obuje první, které uvidí. A často v nich stejně chodíme po domě. Anebo vystřeluje bosí, a bosí chodíme doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.7.22 07:57
@inkakřivák píše:
@Russet kdybys ty boty do diskuze nezasáhla, nebylo by se čeho chytat.

Ale proč to všechny tak chytilo? Měli jste se dál rozplývat nad tím, jak špinavé přijely děti z tábora. Blechy a špína v domě, kde se normálně bydlí, je snad něco jiného, než jednorázový pobyt někde v přírodě…Ale ty boty, to jsem tomu dala, že jsem je vypíchla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.7.22 08:00
@inkakřivák píše:
@Russet To se vyzouvate na společné chodbě? A já furt, že už se to dávno nedělá. To je tak blbý zvyk. A navíc se to nesmí, víš to?
My máme boty u všech dveří na zahradu, a každý obuje první, které uvidí. A často v nich stejně chodíme po domě. Anebo vystřeluje bosí, a bosí chodíme doma.

Zuju se na rohožce a boty zvednu a dám na místo v bytě. Na společné chodbě na rozdíl od sousedek nemáme NIC. Ostatní tam mají živé a plastové kytky, dečky, botníky, staré pečivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
28.7.22 08:02
@Russet píše:
Bydlím v paneláku. Takže se normálně obouvám a zouvám před dveřmi. Když jsem jezdívala k babičce, měla jsem na zahradu normální pantofle. Dítě jezdící se mnou chodilo v létě bosaté nebo si vzalo sandály. No problem.

A čem jsou podle tebe „normální“ pantofle o tolik lepší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
28.7.22 08:08
@Russet píše:
Zuju se na rohožce a boty zvednu a dám na místo v bytě. Na společné chodbě na rozdíl od sousedek nemáme NIC. Ostatní tam mají živé a plastové kytky, dečky, botníky, staré pečivo.

No skvělý…takže nejen plevelení naprosto o ničem ještě se nám pochválíš jak na rozdíl od sousedek máš naklizenou chodbu :roll: Co tam máš dál?
Fakt už si dej mokrej hadr na hlavu, vezmi si léky, zatáhni si závěsy, ulehni, relaxuj a buď od tý lásky a s prominutím vysmahni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
28.7.22 08:14
@Russet píše:

A když chodilo bez bot, tak u dveří byl lavor s vodou, aby si ty nohy umylo? :think:
A tedy my se v paneláku zouvame až v chodbě.

• Citovat
  • Upravit
80472
28.7.22 08:21

@Russet A stojíš v ponozkach na té špinavé společné chodbě? Nebo se vyzujes, slapnes do vaší chodby, vyzujes druhou botu, opět slapnes do vaší chodby, otočíš se, vezmeš boty a ulozis? Protože pokud ne, tak doufám, že máš hned u dveří lavor s vodou nebo dezinfekci, kterou ty špinavé nohy že společně chodby osetris. Protože tam mohl předtím třeba sousedův pes vysypat blechu, a už ji máš doma, no fůůůj. Anebo tam mohl sousedův kocour odložit mrtvou myš, a kdoví jaké bakterie ti tam nechal a ty to teď roznasis po bytě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.7.22 08:34
@inkakřivák píše:
@Russet A stojíš v ponozkach na té špinavé společné chodbě? Nebo se vyzujes, slapnes do vaší chodby, vyzujes druhou botu, opět slapnes do vaší chodby, otočíš se, vezmeš boty a ulozis? Protože pokud ne, tak doufám, že máš hned u dveří lavor s vodou nebo dezinfekci, kterou ty špinavé nohy že společně chodby osetris. Protože tam mohl předtím třeba sousedův pes vysypat blechu, a už ji máš doma, no fůůůj. Anebo tam mohl sousedův kocour odložit mrtvou myš, a kdoví jaké bakterie ti tam nechal a ty to teď roznasis po bytě.

Bé je správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.7.22 08:35
@Pitaya1 píše:
A když chodilo bez bot, tak u dveří byl lavor s vodou, aby si ty nohy umylo? :think:
A tedy my se v paneláku zouvame až v chodbě.

U dveří žádný lavor nebyl. Umyl si nohy na dvoře a obul, když bylo potřeba jít nahoru do bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová