Tchyně blechy prázdniny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pitaya1
27.7.22 11:09
@Russet píše:
A chodí se po něm v botách, které se nosí ven? :nevim:

Představ si, ze jo, když je ve vstupní chodbě.

• Citovat
  • Upravit
53518
27.7.22 11:11
@Pitaya1 píše:
Předat si, ze jo, když je ve vstupní chodbě.

Na vsi mají tébichy na chodbě, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
27.7.22 11:21
@Russet píše:

Opět ti napíšu to samé, představ si, že jo. Chlapova babicka to tak na vsi měla.

• Citovat
  • Upravit
53518
27.7.22 11:30
@Pitaya1 píše:
Opět ti napíšu to samé, představ si, že jo. Chlapova babicka to tak na vsi měla.

Tohle je foceno asi v obýváku podle velkého radiátoru. U nás na vsi na chodbě radiátory nemají a tam, kde se vstupuje v botách, tébichy nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
27.7.22 11:31
@Russet píše:
Tohle je foceno asi v obýváku podle velkého radiátoru. U nás na vsi na chodbě radiátory nemají a tam, kde se vstupuje v botách, tébichy nemáme.

A protože to tak nemáte vy, tak to tak nemohou mít jinde? :think:

• Citovat
  • Upravit
53190
27.7.22 11:33
@Russet píše:

Bože ty máš dneska den.. Tak chodí v kroksách ze zahrady do obýváku, proč ti to tak trhá žíly?? :roll: O tom snad diskuze není ne? I kdyby v těch plasťákách chodil celé dny, není to tvůj problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.7.22 11:33
@Pitaya1 píše:
A protože to tak nemáte vy, tak to tak nemohou mít jinde? :think:

U čistotných lidí to tak bývá. Neboť koberec jen tak od bot nevyčistíš. Ale jsou lidi různí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.7.22 11:34
@Russet píše:
U čistotných lidí to tak bývá. Neboť koberec jen tak od bot nevyčistíš. Ale jsou lidi různí.

Tak evidentně, když babičce nevadí blechy v posteli, tak nějaké proběhnutí v přezuvkách po koberci řešit nebude už vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.7.22 11:34
@unuděná píše:
Bože ty máš dneska den.. Tak chodí v kroksách ze zahrady do obýváku, proč ti to tak trhá žíly?? :roll: O tom snad diskuze není ne? I kdyby v těch plasťákách chodil celé dny, není to tvůj problém.

Mně to může být jedno. Ale zase jsem tu za tu špatnou já, ač je tchyně asi pěkná špindíra. Nechá spát děti v zablešených peřinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.7.22 11:35
@unuděná píše:
Tak evidentně, když babičce nevadí blechy v posteli, tak nějaké proběhnutí v přezuvkách po koberci řešit nebude už vůbec.

A to je podle všecho v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22092
27.7.22 11:38
@Russet píše:
Mně to může být jedno. Ale zase jsem tu za tu špatnou já, ač je tchyně asi pěkná špindíra. Nechá spát děti v zablešených peřinách.

Za špatnou tady jsi hlavně proto, že hloupě plevelíš diskusi kvůli botám.

Nebyl vůbec žádný důvod, abys tady zakladatelku peskovala, jak svému synovi „nemá dávat ty otřesné boty“… do toho, v čem její dítě chodí, ti za prvé vůbec nic není a za druhé - když už do ní ten svůj nevyžádaný názor nutně potřebuješ dostat - se to dá napsat o hodně slušnějším způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80472
27.7.22 11:41
@Russet píše:

Kdepak. Na vsi mají jen udusanou hlínu, svítí loučema a na noc mají v sednici i kozu a slepice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.7.22 11:46
@BohunkaP píše:
Za špatnou tady jsi hlavně proto, že hloupě plevelíš diskusi kvůli botám.Nebyl vůbec žádný důvod, abys tady zakladatelku peskovala, jak svému synovi „nemá dávat ty otřesné boty“… do toho, v čem její dítě chodí, ti za prvé vůbec nic není a za druhé - když už do ní ten svůj nevyžádaný názor nutně potřebuješ dostat - se to dá napsat o hodně slušnějším způsobem.

Tak ohavné nebo jaké je přípustné slovo? Její dítě bude do pátku v humáči, ale otření se o gumové nekvalitní boty „vadí“. Nehledě na to, že v takových gumákách se ve 30 stupních dost potí nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42858
27.7.22 11:50
@inkakřivák píše:
Kdepak. Na vsi mají jen udusanou hlínu, svítí loučema a na noc mají v sednici i kozu a slepice.

Místo radiátoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
27.7.22 11:52
@Russet píše:
U čistotných lidí to tak bývá. Neboť koberec jen tak od bot nevyčistíš.Ale jsou lidi různí.

To rozhodně a vůbec nejlepší jsou tací, co vydrží na 8 stranách diskuze rýpat jak umanutý do něčeho po čem jim je prd a navíc to vůbec není předmětem diskuze :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová