Tchyně blechy prázdniny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18791
27.7.22 08:23
@Russet píše:
Reaguješ jako typická zakladatelka diskuzí. Sprostá a hned uražená. Boty po někom. To je další lahůdka… :mrgreen:

Ale to ty jsi začala rýpat na blbosti, tak klídek. Jako kdyby se ptala, ze má dítě problémy s pateri s dala by sem tyhle boty tak prosím, ale pta se na blechy :roll: na vyběhnutí na zahradu když jde k bazénu, zalit kytky atp mi přijdou úplně v pohodě a bylo by mi úplně fuk, ze jsou po bratranci. Nejsou to barefoot kožené celorocky, ve kterých se chodí 200 dnů v roce :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.7.22 08:23

@Russet To fakt přeháníš, takovou sodovku kvůli kroksám? :roll: Kdyby to bylo batole, tak dejme tomu, ale tohle je fakt zbytečná pruda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
27.7.22 08:26
@Russet píše:
Reaguješ jako typická zakladatelka diskuzí. Sprostá a hned uražená. Boty po někom. To je další lahůdka… :mrgreen:

A ty reagujes jako klasicka rypna, co vleze do kazdy diskuze a nutne se potrebuje vyjadrit i k vecem, co nejsou zdaleka jejich predmety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
27.7.22 08:27
@unuděná píše:
@Russet To fakt přeháníš, takovou sodovku kvůli kroksám? :roll: Kdyby to bylo batole, tak dejme tomu, ale tohle je fakt zbytečná pruda.

Neuveritelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42959
27.7.22 08:27

A já proti levným kroksam na běhání po dvorku a zahradě u babi nic nemám. I kdyby byly po 2 bratrancích… Děcko vyběhne na verandu, vklouzne do prvních volných bot a maže :mrgreen: ještě teď cítím, jak mi pleskaly dědovy křusky na betoně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
27.7.22 08:28

Navrhuju to tady prejmenovat na Tchyne, blechy, prazdniny a boty ;).

• Citovat
  • Upravit
53518
27.7.22 08:28
@hospodki píše:
Ale to ty jsi začala rýpat na blbosti, tak klídek. Jako kdyby se ptala, ze má dítě problémy s pateri s dala by sem tyhle boty tak prosím, ale pta se na blechy :roll: na vyběhnutí na zahradu když jde k bazénu, zalit kytky atp mi přijdou úplně v pohodě a bylo by mi úplně fuk, ze jsou po bratranci. Nejsou to barefoot kožené celorocky, ve kterých se chodí 200 dnů v roce :zed:

Dítě je má i na koberci. Takže je asi má na noze furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42858
27.7.22 08:29
@Russet píše:
Tchyně není schopná ve své domácnosti vyprat a uklidit a ona se diví, že je dítě pohryzané. Pokud jsou to štěnice, doveze si je v oblečení domů.

Na štěnice to nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.7.22 08:30
@Eemii píše:
Neuveritelny.

Mně přijde neuvěřitelný, že dítě nechá v zablešeném baráku, kde se neuklízí. Dítě se nejspíš nepřezouvá, nemyje a spí v zablešené posteli. Super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.7.22 08:31
@Russet píše:
Dítě je má i na koberci. Takže je asi má na noze furt.

Ty sis dneska nevzala prášky? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.7.22 08:33
@unuděná píše:
Ty sis dneska nevzala prášky? :roll:

Ty bys potřebovala radu na to, zda nechat dítě v zablešené domácnosti? Prášky jsem si vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.7.22 08:35
@Russet píše:
Ty bys potřebovala radu na to, zda nechat dítě v zablešené domácnosti? Prášky jsem si vzala.

Každý někdy potřebuje radu a jak sis všimla, i zde jsou rozporuplné názory. Já bych dítě klidně u babičky nechala, pokud tam samo chce být. Blechy neblechy. Miluju film Na samotě u lesa :P Ale útočení za plastové boty na lítání po zahradě mi fakt ok nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.7.22 08:36
@unuděná píše:
Každý někdy potřebuje radu a jak sis všimla, i zde jsou rozporuplné názory. Já bych dítě klidně u babičky nechala, pokud tam samo chce být. Blechy neblechy. Miluju film Na samotě u lesa :P Ale útočení za plastové boty na lítání po zahradě mi fakt ok nepřijde.

Napsat, že má zbavit dítě otřesných bot je útočení? Prášky si nevzal asi někdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
27.7.22 08:37
@Russet píše:

Upřímně, co je tobe do toho, jaky si kdo nosi boty :think: a je to silne OT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
27.7.22 08:38

Vážně je zde zapotřebí takových uživatelek jako @Russet myslím že web přichází o spoustu normálních maminek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová