Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inkakřivák píše:
Ono to nebývá tak dramatické, zejména v létě. Děcka se pravidelně máčí. Páni, někdy si říkám, co by ty místní hygienicky říkaly na naše dětství u babiček.
U babičky jsem bývala skoro celé prázdniny. A voda tam tekla. Odparatizovat po návratu nebylo třeba.
@ontarova.stara píše:
Zakladatelce se omlouvam za OT, ale taky jste se zacaly drbat?
Vlastne zacali, jsem si nevsimla, ze je tu i Cenarius.Příspěvek upraven 27.07.22 v 08:40
to si piš že jo, svědí mě všechno včetně hlavy
a na nohách mám crocsy.
Moc děkuji normálním reakcím. Dítě tam nechám a ať si ho u maminky vyzvedne v pátek tatínek
ještě ho teda telefonicky zkontroluju…
Tchyně je bordelarka ale přežili to všichni její 3 synové… bohužel po smrti tchana se to zhoršilo
na druhou stranu vnoučata má ráda, je to typická vesnicka babka no
a já přehnaně ststostliva matka no
Jo obuv máme většinou kompromis barefoot a snažím se aby po sobě děti nededily kdyby to někoho zajímalo ![]()
@Betty MacDonald píše:
Přesně tak, můj mladej přijel z puťáku s krosnou ve stavu, v jakém jsem mu ji nabalila, na sobě původní triko a trencle neidentifikovatelne barvy a špína z něj odpadávala. Skoro nebylo poznat, že je blonďáka z krosny zmizely jen sušenky a paštika, prádlo bylo netknutý.Příspěvek upraven 27.07.22 v 08:44
No a ty ho zcela zbytečně pretezujes, chudak to musel nosit ![]()
@unuděná píše:
Ano, je, protože to není předmětem diskuze.
Jestli tvoje dítě na kravení na zahradě nosí Keeny za dva tácy, tvoje věc. Ale nemysli si, že máš univerzální pravdu. Taky radši nechám děti na chalupě přeběhnout v podobných křuskách, než je pořád cepovat, ať se obují a likvidovat jedny boty za druhými. Hlavně, že je dítě spokojené. Jsou prázdniny proboha
Dítě žádné Keeny nemá. Ale kroksy po někom nenosí jako bačkory celý den. Chodí dokonce i bos, když je to na zahradě.
@Betty MacDonald píše:
Přesně tak, můj mladej přijel z puťáku s krosnou ve stavu, v jakém jsem mu ji nabalila, na sobě původní triko a trencle neidentifikovatelne barvy a špína z něj odpadávala. Skoro nebylo poznat, že je blonďáka z krosny zmizely jen sušenky a paštika, prádlo bylo netknutý.Příspěvek upraven 27.07.22 v 08:44
A to zase ja musim starsi Ontarku pochvalit, nejen ze dovezla obvykle komplet vsechno ciste tak, ze se to dalo jen presunout do skrine, ale obvykle si z tech taboru privezla i neco navic.
Jednou sice neprivezla dvoje kecky, zato si obstarala (pravdepodobne do vybavy) dva cizi rucniky.
@lamicina píše:
to si piš že jo, svědí mě všechno včetně hlavya na nohách mám crocsy.
Po tchyni
.
@Russet píše:
Dítě žádné Keeny nemá. Ale kroksy po někom nenosí jako bačkory celý den. Chodí dokonce i bos, když je to na zahradě.
Jestli sis nevšimla, tak zakladatelka taky nikde nepsala, že by to nosil jako bačkory celý den, naopak. A mimochodem, u těhle fake kroksů je fakt úplně jedno, kolik dětí je předtím nosilo, takže další zbytečný útok.
@ontarova.stara píše:
Po tchyni.
Jsem si málem prskla jogurt na monitor
![]()
@j.a.n.i1 píše:
No a ty ho zcela zbytečně pretezujes, chudak to musel nosit
A ještě měl určitě málo sušenek. ![]()
@Havlova píše:
A ještě měl určitě málo sušenek.
@j.a.n.i1 píše:
No, za otřesné je tu povazujes akorat ty, takze ano psat, ze ma zbavit dite bot, které se tobě nelibi a to v diskuzi, která resi neco úplně jiného, je útočení.
Není. Ona hned hází sprostá slova, přitom mi to může napsat normálně.
@unuděná píše:
Jestli sis nevšimla, tak zakladatelka taky nikde nepsala, že by to nosil jako bačkory celý den, naopak. A mimochodem, u těhle fake kroksů je fakt úplně jedno, kolik dětí je předtím nosilo, takže další zbytečný útok.
Jaký útok?
Napsala, že s nimi chodí ven. Na fotce dítě stojí na koberci. Takže je asi ani nezouvá.
@Betty MacDonald píše:![]()
zbytečně jsem se s těmi 3 triky mikinou, trenkama a ponozkama navíc rozjela, teď už to vím
My vime, ze VY na to mate, ale uz nas to zduraznovani vasi urovne krapet stve. Trenky prece staci obratit a po tydnu vyprat v potucku.
Vsadim se, zes mladymu nabalila i spolecenske teplaky, kdyby sli do kiosku na utopence, co?