Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ano přesně tak ale už jsem psala že jde o chodbu
i kdyby, diskuse měla být o štípancích, ne o kroskách
to je úplně mimo téma, navíc je úplně normální, když je kluk u babičky v baráku, že nosí krosky
@Anonymní píše:
@Russet moje dítě bude spát nahoře v pokoji svagrovcu, kde má krásnou čistou postel a peřiny co si tam svagrova privezla. A možná ho babka umyje a zuje mu i boty. Pes se do patra už nevysplha..Mmch ty se tímhle zivis že na to máš čas?
@stinga píše:
i kdyby, diskuse měla být o štípancích, ne o kroskách
to je úplně mimo téma, navíc je úplně normální, když je kluk u babičky v baráku, že nosí krosky
U babičky v baráku máme napodobeninu crocsu všichni. Kdyby je @Russet vyzkoušela, tak by třeba zjistila, že jsou skvělé na přebíháni mezi zahradou a domem
@Barbucha3 píše:
Co si tak všímám v diskuzích, tak ho má čím dál častěji. Dřív mi přišla neutrální, teď je jedovatá a rýpe do všeho. No co už. Asi spíš blbé období.
Nejsem neutrální. Reaguju podle typu diskuze. Kdybys opravdu četla VŠECHNO, tak bys to viděla. Ale nejlepší je si v každé diskuzi najít otloukánka. Kdyby se bot každý nechytl, zůstalo by to max na jedné straně.
@Russet kdybys ty boty do diskuze nezatáhla, nebylo by se čeho chytat.
Příspěvek upraven 28.07.22 v 07:57
@Pitaya1 píše:
U babičky v baráku máme napodobeninu crocsu všichni. Kdyby je @Russet vyzkoušela, tak by třeba zjistila, že jsou skvělé na přebíháni mezi zahradou a domem
Bydlím v paneláku. Takže se normálně obouvám a zouvám před dveřmi. Když jsem jezdívala k babičce, měla jsem na zahradu normální pantofle. Dítě jezdící se mnou chodilo v létě bosaté nebo si vzalo sandály. No problem.
@Russet To se vyzouvate na společné chodbě? A já furt, že už se to dávno nedělá. To je tak blbý zvyk. A navíc se to nesmí, víš to?
My máme boty u všech dveří na zahradu, a každý obuje první, které uvidí. A často v nich stejně chodíme po domě. Anebo vystřeluje bosí, a bosí chodíme doma.
@inkakřivák píše:
@Russet kdybys ty boty do diskuze nezasáhla, nebylo by se čeho chytat.
Ale proč to všechny tak chytilo? Měli jste se dál rozplývat nad tím, jak špinavé přijely děti z tábora. Blechy a špína v domě, kde se normálně bydlí, je snad něco jiného, než jednorázový pobyt někde v přírodě…Ale ty boty, to jsem tomu dala, že jsem je vypíchla ![]()
@inkakřivák píše:
@Russet To se vyzouvate na společné chodbě? A já furt, že už se to dávno nedělá. To je tak blbý zvyk. A navíc se to nesmí, víš to?
My máme boty u všech dveří na zahradu, a každý obuje první, které uvidí. A často v nich stejně chodíme po domě. Anebo vystřeluje bosí, a bosí chodíme doma.
Zuju se na rohožce a boty zvednu a dám na místo v bytě. Na společné chodbě na rozdíl od sousedek nemáme NIC. Ostatní tam mají živé a plastové kytky, dečky, botníky, staré pečivo.
@Russet píše:
Bydlím v paneláku. Takže se normálně obouvám a zouvám před dveřmi. Když jsem jezdívala k babičce, měla jsem na zahradu normální pantofle. Dítě jezdící se mnou chodilo v létě bosaté nebo si vzalo sandály. No problem.
A čem jsou podle tebe „normální“ pantofle o tolik lepší ![]()
@Russet píše:
Zuju se na rohožce a boty zvednu a dám na místo v bytě. Na společné chodbě na rozdíl od sousedek nemáme NIC. Ostatní tam mají živé a plastové kytky, dečky, botníky, staré pečivo.
No skvělý…takže nejen plevelení naprosto o ničem ještě se nám pochválíš jak na rozdíl od sousedek máš naklizenou chodbu
Co tam máš dál?
Fakt už si dej mokrej hadr na hlavu, vezmi si léky, zatáhni si závěsy, ulehni, relaxuj a buď od tý lásky a s prominutím vysmahni
@Russet píše:
A když chodilo bez bot, tak u dveří byl lavor s vodou, aby si ty nohy umylo? ![]()
A tedy my se v paneláku zouvame až v chodbě.
@Russet A stojíš v ponozkach na té špinavé společné chodbě? Nebo se vyzujes, slapnes do vaší chodby, vyzujes druhou botu, opět slapnes do vaší chodby, otočíš se, vezmeš boty a ulozis? Protože pokud ne, tak doufám, že máš hned u dveří lavor s vodou nebo dezinfekci, kterou ty špinavé nohy že společně chodby osetris. Protože tam mohl předtím třeba sousedův pes vysypat blechu, a už ji máš doma, no fůůůj. Anebo tam mohl sousedův kocour odložit mrtvou myš, a kdoví jaké bakterie ti tam nechal a ty to teď roznasis po bytě.
@inkakřivák píše:
@Russet A stojíš v ponozkach na té špinavé společné chodbě? Nebo se vyzujes, slapnes do vaší chodby, vyzujes druhou botu, opět slapnes do vaší chodby, otočíš se, vezmeš boty a ulozis? Protože pokud ne, tak doufám, že máš hned u dveří lavor s vodou nebo dezinfekci, kterou ty špinavé nohy že společně chodby osetris. Protože tam mohl předtím třeba sousedův pes vysypat blechu, a už ji máš doma, no fůůůj. Anebo tam mohl sousedův kocour odložit mrtvou myš, a kdoví jaké bakterie ti tam nechal a ty to teď roznasis po bytě.
Bé je správně.
@Pitaya1 píše:
A když chodilo bez bot, tak u dveří byl lavor s vodou, aby si ty nohy umylo?
A tedy my se v paneláku zouvame až v chodbě.
U dveří žádný lavor nebyl. Umyl si nohy na dvoře a obul, když bylo potřeba jít nahoru do bytu.