Tchýni přeskočilo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
1.11.23 08:29
@Anonymní píše:
Tak já jejich přítomnost nevyhledávám, nevěděla jsem, že přijela k nám domů…
Osobně bych je nejraději neviděla do konce života. Příteli jsem řekla, že pokud znovu otěhotním, určitě se s nimi nechci stýkat během těhotenství, aby mě nestresovali a kdyby bylo malé na světě, že sice oni jako rodina na malé pak nárok mají, ale zda je nebude mrzet, že ten kontakt nebude takový jako s mou rodinou díky jejich chování. Řekl, že to respektuje a nebude mě do ničeho nutit.@eumedon Bydlíme v pronájmu, smlouva je psaná na mě, bylo to původně moje bydlení, on šel zamnou.

Prosím, důkladně zvaž, jestli je tohle chlap, kterého chceš jako otce svých dětí… ještě by se nakonec mohlo stát, že v pubertě poštvou proti tobě i tvoje vlastní děti. A to, že se o výstupu tvé švagrové vyjádřil tak, že „jste si to aspoň vyříkali“, tak k tomu nemám slov. 8o Důrazně bych mu řekla, že u sebe doma (psala jsi, že náj. smlouva je na tebe), nikoho z nich nechci. A pokud to poruší, a pustí je tam, tak letí spolu s nimi.

Sepiš si pro a proti tohoto vztahu, a promysli, jestli je dobré v něm pokračovat… já jsem od začátku věděla, že to, aby se mě chlap dokázal zastat před svojí rodinou, je pro mě jedna z nejdůležitějších věcí, protože mi to ukazuje, že mu na mně záleží a můžu se na něj spolehnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
1.11.23 18:07

Ještě bych řekla jednu věc: nemusíš být za každou cenu tak hrozně hodná a citlivá k přítelovým pocitům, aby se ho nedotklo, že špatně smýšlíš o jeho rodině, aby mu nebylo líto, co mu děláš, on by přece chtěl, abyste všichni vycházeli dobře a Ty nechceš… už Tě do téhle podřízené pozice manévruje.
Aby Tě v bytě urážela a napadala jeho sestra a on sedí a kouká jako bulík, že jdeš vedle do ložnice a ještě jsi tak útlocitná, že přece nevyhodíš návštěvu… Zkus si aspoň představit, jak by se zachoval, když se razantně vymezíš i za cenu, že klid nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
1.11.23 21:24

No, těch situaci bude jen přibývat… V životě se tě pořádně nezastane a přijdou horší chvíle… Budeš pi@A za to že nedáš dítě do kočáru… Že ho nedáš na spaní, budeš ho blbě krmit, bude mít blbý jméno… Mě je tě tak strašně líto (opravdu). Všechno krásný ti zkazí a ten tvůj oslik Bude pořád jen prikyvovat na všechny strany se stazenym ocasem… Jsi mladá s ženeš se do toho průser u tak naspepo… Ty nejsi povaha co by to ustala a netrapila se… Dej si dárek k vánocům a najdi někoho jiného. Ta situace se ztrátou miminka… Tohle tě čeká! Nikdy nebudeš mít klid :hug: posílám objetí, budeš ho do budoucna velmi potřebovat. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
1.11.23 21:34

A jemu bych řekla, že si netroufám na společný život ve čtveřici… Že nechci žít s jeho matkou a sestrou… Že jsem chtěla manžela (ano MANŽELA), pro kterého budu tak důležitá, že v okamžiku kdy přijdu o dítě tak mě bude chránit a bránit a nedovolí komukoli solit čerstvý rány. Že bych chtěla muže, pro ktery ho budu tak důležitá, že když by o mě někdo řekl, že jsem pi@A, že by to tak nenechal… A že bych chtěla někoho, komu budu moci věřit, že mě nenechá ve štychu a ochrání mě. Že toto nesplňuje v mnohém. Že se prostě bojím, až v životě přijdou věci, který člověk neovlivní a budou těžký, ze v tom budu sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.11.23 07:58

Naprosto souhlasím s @goldbear .

U této situace to neskončí a bude to eskalovat… a je dost možné, že jakmile tě budou mít „jistou“ dítětem, tak se ti teprve udělají ze života opravdové peklo. A ten tvůj se bude distancovat, a řekne ti, že si to máš s nimi vyříkat (= nechat po sobě řvát, a být zticha tak jako on… možná se ještě omluvit :zed: ).

Věřím tomu, že tam venku je pro tebe někdo, kdo tě bude milovat natolik, že pro něj budeš priorita číslo jedna, a bude tě chránit třeba i před svou vlastní rodinou, když to bude třeba. A budeš vědět, že ať příjde cokoli, o něj se budeš moct opřít :hug: Ale tohle tele to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
2.11.23 10:21
@goldbear píše:
A jemu bych řekla, že si netroufám na společný život ve čtveřici… Že nechci žít s jeho matkou a sestrou… Že jsem chtěla manžela (ano MANŽELA), pro kterého budu tak důležitá, že v okamžiku kdy přijdu o dítě tak mě bude chránit a bránit a nedovolí komukoli solit čerstvý rány. Že bych chtěla muže, pro ktery ho budu tak důležitá, že když by o mě někdo řekl, že jsem pi@A, že by to tak nenechal… A že bych chtěla někoho, komu budu moci věřit, že mě nenechá ve štychu a ochrání mě. Že toto nesplňuje v mnohém. Že se prostě bojím, až v životě přijdou věci, který člověk neovlivní a budou těžký, ze v tom budu sama…

Nádherně shrnuto. Přítelíček bačkora, pryč s ním nebo razantní změny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová