Tea tree oil v pochvě - může uškodit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
182
4.7.14 19:47

Tea tree oil mi doporučila i dotorka, ale zředěný vodou, resp. jen pár kapek do vody a výplach. Takže tea tree oil ok, ale rozhodně NE neředěný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.14 19:49

@heia A to ti ho doporučila na nějaký zánět? Nebo jen preventivně? Jestli to jsou kvasinky, mohlo by to pomoci? :oops: Předem děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
85544
4.7.14 20:03
@Anonymní píše:
@heia A to ti ho doporučila na nějaký zánět? Nebo jen preventivně? Jestli to jsou kvasinky, mohlo by to pomoci? :oops: Předem děkuji za odpověď

Ja mam s tee tree nekolikaletou zkusenost, je dobry na stabilizaci posevniho prostredi (kdyz jsem mela pocit, ze se neco rysuje), ale na ty kvasinky nepomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
4.7.14 20:05

Tea tree klidne jo, ale redeny, treba i olivovym olejem, pokud mas ale kvasinky rozjety, chce to ten Canesten nebo Candinbeme treba. Nejaky svedeni nemas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
4.7.14 20:12
@Anonymní píše:
Aha, tak děkuju. Vzpomněla jsem si, že jsem někde četla, že to pomáhá na ženské záněty, tak jsem po tom sáhla. A i kdyby mě netrápily kvasinky, jen to byl nějaký divný výtok, neuškodí mi ten gyno pevaryl? Nechci dělat z komára velblouda a případně si rozházet to poševní prostředí :think:

urcite ti neuskodi! Vyrovnava to i ph, takze neboj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.14 21:06

@Eemii Svědění nemám, jen včera jsem chvilkama ucítila mírné :nevim:

• Citovat
  • Upravit
182
4.7.14 22:25

Doporučila mi to spíš preventivně, když mám jakože pocit, že něco není ok, nějaké začínající svědění. Zklidní to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
4.7.14 22:31

S ním opatrně, slyšela jsem, že na kvasinky staší kapka na intimku - a mě se to osvědčilo. Pomáhá, ale přímo do pochvy jen tak, bych si ho nezaváděla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí