Těhotná milenka sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1266
22.6.21 15:10

No jako takhle. Na jednu stranu buď ráda, že to dopadlo takhle. Za jak dlouho po tom, co by odešel za tebou, by si našel další milenku? Tyhle typy se nezmění a dala bych mu to pěkně vyžrat. Zapsat do RL a ať platí alimenty, když umí šustit bez ochrany. Chudák manželka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
22.6.21 15:26

Damy dekuji za nazor. Ja se ho ptala uz nekolikrat proste tvrdi ze tohle ne. Nechce s miminem mit nic ani ten zapis neudela dobrovolne. Takze pak zbyva jedine soud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
22.6.21 15:32
@Verunka1712 píše:
Damy dekuji za nazor. Ja se ho ptala uz nekolikrat proste tvrdi ze tohle ne. Nechce s miminem mit nic ani ten zapis neudela dobrovolne. Takze pak zbyva jedine soud.

To víš, že jo, udělat dítě a nechci mít s ním nic společného. Zanech teatrálních řečí a vyraž do boje, bojuješ za svoje dítě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40428
22.6.21 15:38
@Verunka1712 píše:
Damy dekuji za nazor. Ja se ho ptala uz nekolikrat proste tvrdi ze tohle ne. Nechce s miminem mit nic ani ten zapis neudela dobrovolne. Takze pak zbyva jedine soud.

Opravdu to udělej, je to debil.

Kdyby od začátku tvrdil, že dítě nechce a zůstane s manželkou, neřeknu nic, ale že hrál komedie, hladil bříško, jen mu to oslad… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5079
22.6.21 15:43

Určení otcovství na matrice se možná dá utajit. Při určení soudem se to provalí, protože s určením otcovstvím je ze zákona spojeno svěření do péče a výživné, čili soud určí výživné i bez návrhu (tedy určí výživné, i když ho matka nežádá), a při určování výživného se nevychází jen z příjmu rodičů, ale soud přihlédne i k příjmům osob žijících s rodiči ve společné domácnosti a k příjmům rodičů dalších dětí. Tedy v našem případu by příjmy musela soudu prokázat i manželka milencova.

Příspěvek upraven 22.06.21 v 15:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
22.6.21 15:43
@free333 píše:
Opravdu to udělej, je to debil.Kdyby od začátku tvrdil, že dítě nechce a zůstane s manželkou, neřeknu nic, ale že hrál komedie, hladil bříško, jen mu to oslad… 8)

No prave kdyby… jenze ja kdyz prisla s tim ze jsem tehotna. Brecel jak sme duvod zmenit zivot jak se silene tesi. Kazdou fotku z utz musel mit porad si povidal s pupickem rikal jak nas obe miluje jak sme pro nej vse a najednou nas hodil pres rybnik. Kdyby slo jen o me. I spatna zkusenost je zkusenost sla bych dal ale to male ve me me nuti myslet jinak. Kazdy den je pro me sileny. Nejde nq to nemyslet. Zas kamoska mi rika ze nemam zapotrebi mu dite cpat kdyz ho nechce tak ho nechce. Ze je to tak mozna lepsi. Ale me tata ucil vsechno a tady nebude ani vedet kdo je bio otec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
22.6.21 15:53

@Verunka1712 Kámoška následky toho co uděláš neponese. Jaképak nechce komediant, MĚL SI DÁVAT POZOR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5079
22.6.21 15:59

@Verunka1712 A jsi dost bohatá (nebo tvoji rodiče) na to dítě sama uživit (a to samozřejmě neznamená jen jídlo)? Protože když dítě nebude mít otce, tak budou potíže s přiznáním sociálních dávek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
22.6.21 16:12
@Luboš P píše:
@Verunka1712 A jsi dost bohatá (nebo tvoji rodiče) na to dítě sama uživit (a to samozřejmě neznamená jen jídlo)? Protože když dítě nebude mít otce, tak budou potíže s přiznáním sociálních dávek.

Dost bohata nejsem ale myslim ze bych zvladla uzivit nas obe celkem slusne. Ja ale nechci zit s pocitem ze moje dite nema otce. Kdyz ho ma. A ma narok na vse s tim spojene. At uz babicka a dedecek. On nam.pry vsemozne pomuze ale uznan jako otec byt nechce. Ja ted vazne nemam uplne silu se s tim.prat. chtela bych to nechat az po porodu. Ted resim vybavicku strach z. porodu a vseho okolo a popravde uz mi to prerusta pres hlavu. Bojim se co bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
22.6.21 16:18
@Verunka1712 píše:
Dost bohata nejsem ale myslim ze bych zvladla uzivit nas obe celkem slusne. Ja ale nechci zit s pocitem ze moje dite nema otce. Kdyz ho ma. A ma narok na vse s tim spojene. At uz babicka a dedecek. On nam.pry vsemozne pomuze ale uznan jako otec byt nechce. Ja ted vazne nemam uplne silu se s tim.prat. chtela bych to nechat az po porodu. Ted resim vybavicku strach z. porodu a vseho okolo a popravde uz mi to prerusta pres hlavu. Bojim se co bude

@Verunka1712 jsi naivní jestli si myslíš, že když bude zapsaný v rodném listě, bude mít vše kolem tatínka. Ne, bude mít jen jeho jméno v RL a výživné. Pokud se k tomu staví takto, tak s tebou nebude chtít vozit kočárek, nebude to dítě učit jezdit na kole a ani ho s tebou nepovede do první třídy. O prarodičich bych si taky spíš nechala jen zdát. Pravděpodobně nebudou chtít znát ani tebe a ani to dítě. Tobě nejde o to, aby byl zapsaný, ale chceš pro to dítě tátu, ale k tomu ho nikdo nedonutí, pokud nebude chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
22.6.21 16:26
@nikinnna píše:
@Verunka1712 jsi naivní jestli si myslíš, že když bude zapsaný v rodném listě, bude mít vše kolem tatínka. Ne, bude mít jen jeho jméno v RL a výživné. Pokud se k tomu staví takto, tak s tebou nebude chtít vozit kočárek, nebude to dítě učit jezdit na kole a ani ho s tebou nepovede do první třídy. O prarodičich bych si taky spíš nechala jen zdát. Pravděpodobně nebudou chtít znát ani tebe a ani to dítě. Tobě nejde o to, aby byl zapsaný, ale chceš pro to dítě tátu, ale k tomu ho nikdo nedonutí, pokud nebude chtít.

No prave to rika i ta kamoska. Tata to nikdy nebude. Takze ho mam nechat byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
22.6.21 16:29

Za mě dítě si zaslouží otce, byť jen v RL. Je to jeho dítě, on se má postarat, ne jiní, cizí. Za další, když umí su.kat a nechránit se, tak bych ho tam napsala o to víc.

Na jeho nechci být se z vysoká… Kdyby tě chtěl, opravdu chtěl nebyl by teď s ženou a dětmi, čili tě jen tahal celou dobu za nos. Víš, chlap chce dítě s ženou, kterou bere jako partnerku
M ženský to máme taky tak, občas některý rupne v hlavě a má dítko s kýmkoli, kdo ej vhodný materiál, ale muži to tak nemaji. Vyberou si prostě tu svoji pravou samičku. Což se ukázalo nejsi a není to tvá chyba, prostě si chtěl jen zakukat. Nic víc.

Byt tebou zápisu ho i přes jeho nesouhlas, st platí, pokud ne. Tak holt to půjde přes soud a jsem zvědavá jak se bude tvářit jeho paní :mrgreen:

Příspěvek upraven 22.06.21 v 16:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35950
22.6.21 16:36
@Verunka1712 píše:
No prave to rika i ta kamoska. Tata to nikdy nebude. Takze ho mam nechat byt

Teď s tebou mlátí hormony plus zklamání. Nech to ulezet a pak se rozhodni. Nechat zapsat ho můžeš kdykoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
22.6.21 16:42

Dřív nebo později to stejně praskne.
Když ti ještě posílá kačky tak nevěřím že nikdy nenastane ta situace kdy jeho žena uvidí zvláštní výdaje.
Takže bych ho do rodného listu napsala, jen jako jistotu.
To je to riziko co sebou role milenky přináší.
Ale drž se, dřív nebo později se najde muž který bude mít jenom tebe a nebudeš si ho muset dělit s jinou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11274
22.6.21 16:52
@Verunka1712 píše:
No prave kdyby… jenze ja kdyz prisla s tim ze jsem tehotna. Brecel jak sme duvod zmenit zivot jak se silene tesi. Kazdou fotku z utz musel mit porad si povidal s pupickem rikal jak nas obe miluje jak sme pro nej vse a najednou nas hodil pres rybnik. Kdyby slo jen o me. I spatna zkusenost je zkusenost sla bych dal ale to male ve me me nuti myslet jinak. Kazdy den je pro me sileny. Nejde nq to nemyslet. Zas kamoska mi rika ze nemam zapotrebi mu dite cpat kdyz ho nechce tak ho nechce. Ze je to tak mozna lepsi. Ale me tata ucil vsechno a tady nebude ani vedet kdo je bio otec?

Dle mě jsi měkká a on to ví. Žádný že s tebou na matriku nepujde a nechce být uznanej. Prostě mu dej termín, třeba měsíc, během kterýho s tebou na tu matriku dojde a pokud ne, přestaň to řešit a dej ho k soudu až se dítě narodí. Akorát pak už to neutaji. A přesně takhle mu to napiš a už se s ním dál o tom nebav, maximálně za 14 dní připomeň, že půlka času uplynula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí