Těhotná milenka sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33800
22.6.21 17:24
@Verunka1712 píše:
Zrovna dnes mi od nej prisla sms jak se mam. Tak jsem se ho ptala zda se mnou dojde na matriku ze uz je na case to resit. Nepujde. proste nepujde.je rozhodlej. Soud pry bude protahovat a testy dna odmitat tak. dlouho jak to jen pujde.

Hm, a jak to asi chce udělat? To mu soud nařídí udělat testy, a on to odmítne? Nebo jak si to představuje? I kdyby to protahoval, tak ti to pak bude muset doplatit zpětně. To mu asi nedochází, nebo nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
22.6.21 17:26

@brisco tohle mi manžel udělat, tak se postarám o to, aby nezbylo nic, co by nemanželské dítě mohlo dědit. Budu vypadat jak sobec, ale můžu umřít dřív než on a při představě, že by takové dítě mělo dostat něco z toho co jsem budovala pro vlastní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33800
22.6.21 17:27
@Verunka1712 píše:
I to menapadlo ale od te sms jsem s nim uz osobne nemluvila. Jen obcas nejaka stroha sms takze vlastne nevim… mozne to je.

No jo, ale manželka s tím bohužel neudělá nic. Může ho vzít ale pánví po tlamě. To by asi potřeboval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
22.6.21 17:27

@Verunka1712 a to si vzala kde? Nemůže jen tak, že si vzpomene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33800
22.6.21 17:29
@nikinnna píše:
@brisco tohle mi manžel udělat, tak se postarám o to, aby nezbylo nic, co by nemanželské dítě mohlo dědit. Budu vypadat jak sobec, ale můžu umřít dřív než on a při představě, že by takové dítě mělo dostat něco z toho co jsem budovala pro vlastní…

A jak bys to udělala? Donutila bys chlapa, aby veškerý váš majetek byl jen tvůj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15175
22.6.21 17:30
@nikinnna píše:

Přesně tak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
22.6.21 17:30
@Magical-eyes píše:
Protahovat může co chce. Nedej se. Do porodu bych si jeho číslo blokla. Už s ním nekomunikuj, evidentně ti to nedělá dobře. Teď jsi nejdůležitější ty a tvoje dítě. Mohla jsi vybrat jiného tatínka, ale stalo se. Dítě je dar. Chlapi přicházejí a odcházejí a ne každá žena měla to štěstí stát se matkou.

Dekuju dobre mi to opravdu nedela. Vzdycky jsem pak rozbita jak stary cikansky hracky. Pro me je asi nejhorsi ten pocit toho odmitani. To ze nechce to co chtel a k cemu me premlouval. Ja mela vybornou praci v zahranici. O kterou jsem prisla a zacala pracovat v cechach premlouval me ze to spolu zvladnem. Ze a pak udela tohle… musela jsem i za psychiatrickou kteta mi teda hodne pomohla v tech prvnich dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
22.6.21 17:40

Ráda bych tě litovala, ale jsi potvora, co se zapletla vědomě se ženatým chlapem a tohle je trest. Ženatý chlap je prostě tabu a může tvrdit, co chce o rozvodu a hrozné manželce. Ale byli jste na to dva, takže odhoď hrdost a uveď ho do RL a chtěj alimenty, budeš potřebovat pro sebe i maličké. Vezmi v potaz, že pokud by se něco stalo, tak by mělo mít i tátu, i když zatím jen na papíře. 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
22.6.21 17:41
@Verunka1712 píše:
To je pravda dedit by mohlo ale zas ho muze oficalne vydedit. Kdyz by slo o to 8o

Tak to hudba budoucnosti, ale vydědit dítě není jen tak. To by se muselo opravdu hodně špatně chovat. Nebo napsat všechno na manželku nebo manželské děti ještě za života. Ale to teď není podstatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
22.6.21 17:43

@Verunka1712 vydedit sve dite opravdu nemuze. To musi mit nejake nalezitosti a relevantni duvody. Proste to u ditete v podstate nelze. Stat primarne chce, aby dite melo oba rodice v RL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
22.6.21 17:46
@Šarlota4 píše:
@Verunka1712 vydedit sve dite opravdu nemuze. To musi mit nejake nalezitosti a relevantni duvody. Proste to u ditete v podstate nelze. Stat primarne chce, aby dite melo oba rodice v RL.

Tak, tak. Soudy se často vlečou, ale ne ty o otcovství. To je s dnešními DNA testy to nejjednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13227
22.6.21 17:48
@Verunka1712 píše:
Dekuju dobre mi to opravdu nedela. Vzdycky jsem pak rozbita jak stary cikansky hracky. Pro me je asi nejhorsi ten pocit toho odmitani. To ze nechce to co chtel a k cemu me premlouval. Ja mela vybornou praci v zahranici. O kterou jsem prisla a zacala pracovat v cechach premlouval me ze to spolu zvladnem. Ze a pak udela tohle… musela jsem i za psychiatrickou kteta mi teda hodne pomohla v tech prvnich dnech.

Ano, odmítnutí vždy bolí. Jenže láska ani přátelství a soucit se vynutit nedá. Nejspíš se boji o stávající manželství a žena mu dala na krk nůž. Myslím si, že ona o tvém těhotenství neví. Ale to není tvoje věc. To je jen jejich, jak to mezi sebou mají. Není to jednoduché, věci se vrátit nedají. Zůstane ti dítě a aspoň nebudeš mít doma chlapa, co má milenku. Zvládneš to a nebudeš ani první a ani poslední. Teď by bylo nejlepší se od něj odstřihnout. Ignorovat ho. Vždyť už stejně není tím, kým byl dřív. A ty už taky nejsi stejná. Zaměř se na své dítě a uvidíš, že nakonec to dopadne líp než si myslíš. Čekáš holku nebo kluka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6916
22.6.21 17:51

Ženy, jako jsi Ty, považuji za spodinu. S jakou jsi šla, takového jsi potkala, teď si to vypij do dna.
Chrápat se ženáčem s dětma je jedna věc, ale dělat si s ním dítě? Jste oba naprosto nemorální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
22.6.21 17:53

Ltovat te nebudu, pro svoje zdanlive stesti si chtela obrat deti o tatu a netvrd mi, ze ne. Nicmene stalo se co se stalo a dospely clovek musi nest zodpovednost, cili zapsat otce do rl v kazdem pripade a alimenty nechat stanovit soudne. Ze te boli odmitnuti mne nijak nedojima, tobe bylo taky u p. dele, co provadis jeho zene a detem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
22.6.21 17:53
@Verunka1712 píše:
To je pravda dedit by mohlo ale zas ho muze oficalne vydedit. Kdyz by slo o to 8o

Ne, nemůže. Nezletilé dítě vydědit nemůžeš. Můžeš mu jen snížit podí o čtvrtinu. Ale stejně musí dostat alespoň 3/4 svého podílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí