Těhotná milenka sama
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Bábrdl píše:
Tak to víš, že by se mi líbilo, že by na mne všechno přepsal. Ale pochybuju, že by to udělal.
Pokud je co prepisovat, stejne nevime, jestli ten jeji sukalista nema holou zadnici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jednoslunicko píše:
Pokud je co prepisovat, stejne nevime, jestli ten jeji sukalista nema holou zadnici.
Ten její nejspíš jo. Ten můj je papírově velmi bohatý. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Ten její nejspíš jo. Ten můj je papírově velmi bohatý.
Snad neresis taky levobocka? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ať tady není za chvíli diskuze podobná té, jak z ničeho nic se v rodném listě objevil zapsaný manžel a vykladal manželce, že se asi stala chyba na matrice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozhodně ho nech zapsat do RL za každou cenu a já osobně bych to řešila dřív, než se dítě narodí, páč pak bude kolotoč a lítání a miminkem mi přijde zbytečné komplikované.
To dítě má nárok na to mít minimalne otce v RL. Jak už tu bylo psáno, on si zniči/zničil rodinu sám. Je dospelej, svepravnej, tak musí nést následky za své činy.
Napsala bych mu, že od něj nechceš, aby s tebou vozil kočárek atd., ale že v RL zapsán bude a ať se rozhodne, jestli tam dojde dobrovolně ( šance, že se to utají), nebo že ti budeš řešit soudně. Výběr necháš na něm. Až ti napíše, že mu chceš ničit život a bla bla, napsala bych to co jsem psala, že je svéprávný a znicil si ho sám.
Už s tebou vytrel slušně, tak bych si nehrála na hodnou co se obětuje pro štěstí druhých a udělala to alespoň pro to dítě. I ty jseš dospělá s měla by si jednat ve svém zájmu a především v zájmu dítěte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@FraDeu píše:
Ať tady není za chvíli diskuze podobná té, jak z ničeho nic se v rodném listě objevil zapsaný manžel a vykladal manželce, že se asi stala chyba na matrice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@FraDeu píše:
Ať tady není za chvíli diskuze podobná té, jak z ničeho nic se v rodném listě objevil zapsaný manžel a vykladal manželce, že se asi stala chyba na matrice
Zajímalo by mě, jak to nakonec dopadlo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K2 8611 píše:
Zajímalo by mě, jak to nakonec dopadlo.
Můžeme dohledat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je krásný, že toho hajzIa miluješ, ale teď miluj víc to dítě, ano?
Zapiš ho do RL, ať platí jak mourovatej. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Litovat tě nebudu, jsi stejná spodina jako ten tvůj ženáč. Už jen to, že jsi měla žaludek na to, aby jsi brala tátu od dětí. A on je stejně nechutnej, když vleze do postele s milenkou, zatímco doma má děti a ženu. Teď se ale konečně prober a mysli na to dítě, který nemůže za to, co má za rodiče. Tím, že ho tam nenapíšeš, budeš okrádat svoje vlastní dítě, nejen o peníze a případné dědictví v budoucnu, ale i o právo vědět, kdo je jeho otec. A s nějakým protahováním soudů má smůlu, soudy tyhle věci řeší vcelku rychle, protože soudům jde primárně o to, aby dítě mělo oba rodiče. Alimenty mu vyměří podle platu a životní úrovně. Dítě jste si udělali oba, tak si teď neste za to následky a ty teď jednej v zájmu toho dítěte. Holt karma je zdarma…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K2 8611 píše:
Zajímalo by mě, jak to nakonec dopadlo.
Téma smazáno. Škoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@FraDeu píše:
Téma smazáno. Škoda.
Protože se zjistilo, že je to troll.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verunka1712 píše:
Dekuju dobre mi to opravdu nedela. Vzdycky jsem pak rozbita jak stary cikansky hracky. Pro me je asi nejhorsi ten pocit toho odmitani. To ze nechce to co chtel a k cemu me premlouval. Ja mela vybornou praci v zahranici. O kterou jsem prisla a zacala pracovat v cechach premlouval me ze to spolu zvladnem. Ze a pak udela tohle… musela jsem i za psychiatrickou kteta mi teda hodne pomohla v tech prvnich dnech.
A??? Pocit odmítání, jo?
on chtěl milenku, tu dostal. Baví mě ty důvody k dítěti, věk a zdravotní stav
. Tady na emiminu je to samá gynekologicky nemocná žena, která náhodou otěhotní
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kockazvysocan jestli ho přesvědčovala, že nemůže mít děti, tak je ještě blbější než jsem myslela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit