Těhotná milenka sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22566
22.6.21 19:49
@nikinnna píše:
@Kockazvysocan jestli ho přesvědčovala, že nemůže mít děti, tak je ještě blbější než jsem myslela :zed:

Tak já myslím, že žádná" Přítelkyně " Ženateho muže neoplývá příliš vysokou inteligencí. Ale nechat se zbouchnout a věřit ve společnou budoucnost, je fakt blbost non plus ultra :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
22.6.21 19:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
22.6.21 19:53
@nikinnna píše:
@Kockazvysocan jestli ho přesvědčovala, že nemůže mít děti, tak je ještě blbější než jsem myslela :zed:

Ja nerekla nic o tom ze mam gynekologicke potize. Mam vrozenou srdecni vadu. A opravdu jsem ho nepresvedcovala o sve neplodnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
22.6.21 20:25

Úplně hledím, jak jí radíte a ona je chuderka a on hajzlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
22.6.21 20:36
@GabinkaCh píše: Úplně hledím, jak jí radíte a ona je chuderka a on hajzlík

Hajzlové jsou oba a ona ještě dost hloupá, když se nechala zbouchnout. Já jí rozhodně nelituju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
22.6.21 20:40
@Kockazvysocan píše:
Hajzlové jsou oba a ona ještě dost hloupá, když se nechala zbouchnout. Já jí rozhodně nelituju

No já teda taky ne. Jindy jsou tu milenky rozcupovány a tahle… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21428
22.6.21 20:41
@Verunka1712 píše:
Dost bohata nejsem ale myslim ze bych zvladla uzivit nas obe celkem slusne. Ja ale nechci zit s pocitem ze moje dite nema otce. Kdyz ho ma. A ma narok na vse s tim spojene. At uz babicka a dedecek. On nam.pry vsemozne pomuze ale uznan jako otec byt nechce. Ja ted vazne nemam uplne silu se s tim.prat. chtela bych to nechat az po porodu. Ted resim vybavicku strach z. porodu a vseho okolo a popravde uz mi to prerusta pres hlavu. Bojim se co bude

a položila jsi mu otázku - Proč?
Taková jednoduchá, dá se předpodkládat, že jo, ale padla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
22.6.21 20:42
@GabinkaCh píše:
No já teda taky ne. Jindy jsou tu milenky rozcupovány a tahle… :think:

Njn, jak se to zrovna hodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6916
22.6.21 20:43
@GabinkaCh píše:

To víš, jakmile už je v tom mimísek, většině ženských se zatmí mozek. Ženské by měly držet při sobě.. Ale ne takto. Až jim nějaká taková… bude ojíždět manžela a zadělávat na miminko, budou mluvit jinak. Místo rady by přišla jedna přes hubu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21428
22.6.21 20:44
@karkarka píše:
Protože se zjistilo, že je to troll.

tohle se nikdy nezjistilo. Zakladatelka nechala diskuzi smazat poté, co ji všichni obviňovali, že je troll, že by na matrice přece neudělali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
22.6.21 20:44

@Lojzísek když tady je to celé takové sluníčkové :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21428
22.6.21 20:45
@GabinkaCh píše:

tak Bozuzu tady taky fandily a to to dítě čekala se sestřiným manželem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
22.6.21 20:46

@Kockazvysocan @GabinkaCh spíš je asi zbytečný „kopat do mrtvoly“. Tohle paní už karma dostihla, některé na to teprve čekají. Souhlasím, ale s Vámi, že tyhle ženský jsou prostě odpad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
22.6.21 20:48

Ja ale nechci aby me nekdo litoval. Spis me zajimalo jestli udat a soudit nebo by jste sli cestou smireni s faktem a reseni si veci sam. Nikoli souzeni moralni zodpovednosti. Tu mame oba dva stejnou… myslim ze oba jsme to ale udelali dobrovolne. Nenutila jsem ho. A ani on nenutil me. Neni to jen cernobile. Zadna z nas tu neni svata. Kazdy udelal v zivote spoustu chyb nektere vetsi nektere mensi. Nechci soucit. A uprimne zadna z vas nema pravo kohokoliv soudit. Ted nemluvim jen o sobe. Ale zadnou zenu ani zadneho muze. Kazdy sveho stesti je strujcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21428
22.6.21 20:52
@Danielss píše:
Za mě dítě si zaslouží otce, byť jen v RL. Je to jeho dítě, on se má postarat, ne jiní, cizí. Za další, když umí su.kat a nechránit se, tak bych ho tam napsala o to víc.

Na jeho nechci být se z vysoká… Kdyby tě chtěl, opravdu chtěl nebyl by teď s ženou a dětmi, čili tě jen tahal celou dobu za nos. Víš, chlap chce dítě s ženou, kterou bere jako partnerku
M ženský to máme taky tak, občas některý rupne v hlavě a má dítko s kýmkoli, kdo ej vhodný materiál, ale muži to tak nemaji. Vyberou si prostě tu svoji pravou samičku.Což se ukázalo nejsi a není to tvá chyba, prostě si chtěl jen zakukat. Nic víc.

Byt tebou zápisu ho i přes jeho nesouhlas, st platí, pokud ne. Tak holt to půjde přes soud a jsem zvědavá jak se bude tvářit jeho paní :mrgreen:

Příspěvek upraven 22.06.21 v 16:36

tak toto je blbost. Muži jsou rozsévači. Když jim nabídnou sex bez kondomu, vždycky kývnou. Ale nejraději by nenesli následky a už vůbec ne finanční, taky neradi opouštějí své jisté a zažité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí