Těhotná milenka sama
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Lojzísek píše:
Přesně! Další „chudinka“ samoživitelka na světě
(Teď nastanou litanie, jak je zajištěná, od nikoho nic nechce, bla, bla, bla..)
Zadne litanie a zadna chudinka. Budu mit penez dost. Vic nez dost. Nasi taky nejsou zadny zebraci. Rodina mi pomuze kdyz budu potrebovat. Bydlet mam kde. Nemam zadne dluhy ani zavazky zadne davky na bydleni a podobne veci nepotrebuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verunka1712 píše:
Ano mate pravdu on byl pro me pritel ja pro nej milenka. At uz ho nazyvam jakkoliv na tom asi nesejde. Nevedela jsem co bude a jak to sama zvladnu. Bala jsem se toho jako kazda jina nastavajici mamka. I kdyz ma pritele. On me premlouval. Ze by me na potrat nikdy ani nenechal jit. I tuhle variantu jsem s nim peobirala a on ji strikne zavrhnul.Dite chtel. Koupil kocarek a zacal shanet pronajem kam bychom spolu mohli jit.
ony tyhle ubrečené herečky mají žaludek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verunka1712 píše:
Zadne litanie a zadna chudinka. Budu mit penez dost. Vic nez dost. Nasi taky nejsou zadny zebraci. Rodina mi pomuze kdyz budu potrebovat. Bydlet mam kde. Nemam zadne dluhy ani zavazky zadne davky na bydleni a podobne veci nepotrebuji.
To je dobře. Tak nech jeho rodinu na pokoji a žij pro sebe a své dítě. Na nějaký donucováni a alimenty bych se být tebou taky vykašlala.
A už nikdy nevěř ženáčovi, to se nevyplácí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše:
To je dobře. Tak nech jeho rodinu na pokoji a žij pro sebe a své dítě. Na nějaký donucováni a alimenty bych se být tebou taky vykašlala.
A proč by z toho chlápek měl vyváznout tak lehce? Zvlášť když je to prvotřídní lhář. Hezké vyvinění, distancuji se a nic se nestalo..
- Citovat
- Upravit
@Altavista píše:
A proč by z toho chlápek měl vyváznout tak lehce? Zvlášť když je to prvotřídní lhář. Hezké vyvinění, distancuji se a nic se nestalo..
Myslíš že si pomůže tím, že bude lítat po soudech s někým, kdo o ní a dítě nestojí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verunka1712 píše:
Ja ale nechci aby me nekdo litoval. Spis me zajimalo jestli udat a soudit nebo by jste sli cestou smireni s faktem a reseni si veci sam. Nikoli souzeni moralni zodpovednosti. Tu mame oba dva stejnou… myslim ze oba jsme to ale udelali dobrovolne. Nenutila jsem ho. A ani on nenutil me. Neni to jen cernobile. Zadna z nas tu neni svata. Kazdy udelal v zivote spoustu chyb nektere vetsi nektere mensi. Nechci soucit. A uprimne zadna z vas nema pravo kohokoliv soudit. Ted nemluvim jen o sobe. Ale zadnou zenu ani zadneho muze. Kazdy sveho stesti je strujcem.
Zajdi se aspon zeptat na ospod nebo do nejake pravni poradny, co udelat a kdy. Treba ja se v tech vecech nevyznam, taky bych se ptala povolanych. Abys neco neprosvihla. At se stalo cokoli, budes mama. A to je mimo jine o tom, ze mas plnou zodpovednost za dite. Tedy i financni. Otec take. At je tedy uveden jako otec a at ti radne plati. Treba proto, abys mohla byt s malym co nejdyl doma. Neni zadne hrdinstvi urvat vsechno sama. Rozloz sily a finance, vychovat cloveka trva dlouho a stoji to hodne sil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše:
Myslíš že si pomůže tím, že bude lítat po soudech s někým, kdo o ní a dítě nestojí?
Litani po soudech si muzou oba usetrit. At ji zenac posle na ucet alimenty na 18 let dopredu a muze tahnout. Klidne at si vezme pujcku a splaci. Ona to urcite jen uvita.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, že jsi blbá a neměla jsi spát s ženatým chlapem už víš ![]()
Po porodu to bude lepší. Uvidíš. Já to mám horší. Chvíli chtěl být v RL, pak zase ne a já se soudím do dneška. Kdybych mohla mluvit se svým mladším já, tak bych si dala pár facek a nezapsala ho do RL.
Ani ten můj nemusel být ženatý, aby to byl ču…
Mlátí s tebou hormony. Prosímte hlavně nic nedělej, ať neudělas hovadinu.
Přejde to. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No, že jsi blbá a neměla jsi spát s ženatým chlapem už víš![]()
Po porodu to bude lepší. Uvidíš. Já to mám horší. Chvíli chtěl být v RL, pak zase ne a já se soudím do dneška. Kdybych mohla mluvit se svým mladším já, tak bych si dala pár facek a nezapsala ho do RL.
Ani ten můj nemusel být ženatý, aby to byl ču…
Mlátí s tebou hormony. Prosímte hlavně nic nedělej, ať neudělas hovadinu.
Přejde to.
Dekuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A mě se někdy lidí diví, že pracovat v ženským kolektivu je utrpení, obzvlášť, když tu čtu některé, dámy,a raději půjdu do dolu.
Ženské plemeno tedy některé jeho vzorky jsou zákeřné. Bohužel… Trapné.
Příspěvek upraven 22.06.21 v 21:42![]()
Naprosty souhlas, taky je mi z místních dam nevolno
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A mě se někdy lidí diví, že pracovat v ženským kolektivu je utrpení, obzvlášť, když tu čtu některé, dámy,a raději půjdu do dolu.
Ženské plemeno tedy některé jeho vzorky jsou zákeřné. Bohužel… Trapné.
Příspěvek upraven 22.06.21 v 21:42![]()
Naprosty souhlas, taky je mi z místních dam nevolno
@Verunka1712 píše:
Ano mate pravdu on byl pro me pritel ja pro nej milenka. At uz ho nazyvam jakkoliv na tom asi nesejde. Nevedela jsem co bude a jak to sama zvladnu. Bala jsem se toho jako kazda jina nastavajici mamka. I kdyz ma pritele. On me premlouval. Ze by me na potrat nikdy ani nenechal jit. I tuhle variantu jsem s nim peobirala a on ji strikne zavrhnul. Dite chtel. Koupil kocarek a zacal shanet pronajem kam bychom spolu mohli jit.
Vykasli se na ty nenávist e ženské zde. Opravdu ho dej ale po porodu k soudu, hlavně k vůli dítěti, nikdy nevíš co se může stát. Hodně sil a štěstí s miminkem
- Citovat
- Upravit
@Anna766 píše:
A proč by měla? On je ten, který se nechce nechat zapsat do RL a platit, tak to bude mít chlapeček přes soud
- Citovat
- Upravit
@nikinnna píše:
@Verunka1712 jak naopak? Myslela jsi snad u toho, když jsi mi roztahovala nohy na jeho děti? Říkala jsi mu, že mu asi zrovna manželka pere špinavé ponožky a děti se určitě ptají kde je táta, protože se s ním chtějí zrovna hrát, tak ať jde za nimi? Ne, myslela jsi na to, jak si ho děckem pěkně pojistíš, ale smůla, jeho žena má asi větší úroveň než ty a rozhodl se u rodiny zůstat. Děti které má, jsou už na světě a mají k němu vztah. Napadlo tě, že jim ubližuješ? Co ti udělaly, že jsi chtěla, aby od nich odešel a ještě sis to „pojistila“?
Cože? Jako že ho znásilnila jo? Ona byla a je svobodná, on měl přemýšlet nad tím, že mu žena možná v tu dobu doma pere ponožky. On měl přemýšlet nad tím, že má rodinu, a pokud otěhotní tak bude průšvih. Tobě se to taky stalo, nebo proč viníš jen jí? To je fakt hodně mimo. Prej pojistila, ty jo, dej si studenej obklad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka a já se ho někde zastávám? Ne, je to taky dobrý…, ale tady ta „chudinka“ je pro mě stejná ubožačka jako všechny ostatní, kterým není nic svaté. To, že jsem svobodná neznamená, že budu rozbíjet rodiny a dobře jí tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše:
Cože? Jako že ho znásilnila jo? Ona byla a je svobodná, on měl přemýšlet nad tím, že mu žena možná v tu dobu doma pere ponožky. On měl přemýšlet nad tím, že má rodinu, a pokud otěhotní tak bude průšvih. Tobě se to taky stalo, nebo proč viníš jen jí? To je fakt hodně mimo. Prej pojistila, ty jo, dej si studenej obklad
no přesně, jako by chlap neměl vůbec žádnou vinu… to je fakt na hlavu. Zakladatelky se nezastávám, taky mi nevěra přijde jako hnus, ale prostě jsou na to dva, takže i on
nechápu to vztekání se jen na zakladatelku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit