Těhotná milenka sama
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Verunka1712 píše:
No prave to rika i ta kamoska. Tata to nikdy nebude. Takze ho mam nechat byt
No zrejme to asi nebude"fungujici tata", ale platit by mel. Na rady kamaradky bych moc nedala. Je jasne, ze po citove strance s nim nemuzes pocitat, ale proc tahnout vse sama, kdyz je to i jeho dite? Rozmysli si to dobre.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna dnes mi od nej prisla sms jak se mam. Tak jsem se ho ptala zda se mnou dojde na matriku ze uz je na case to resit. Nepujde. proste nepujde.je rozhodlej. Soud pry bude protahovat a testy dna odmitat tak. dlouho jak to jen pujde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verunka1712 píše:
No prave to rika i ta kamoska. Tata to nikdy nebude. Takze ho mam nechat byt
Nějak se ho ta kamarádka zastává, proč? To snad víš i ty sama, že otcem roku nebude, ale proč by ses o vše měla starat jen ty? Hele, nech to teď chvilku uležet, pak se ho chvilku před porodem naposledy zeptej, jestli změnil názor. Pokud ne, tak až se s miminkem sžiješ a budeš ok, podej k soudu žádost o určení otcovství. Pokud se ukáže že je opravdu otcem, tak si ty testy ještě zaplatí. To mu taky můžeš říct, aby věděl dopředu co ho čeká, a nehrál si na frajera. To už pak neutají ani omylem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verunka1712 a kdyz nebude v RL a prestane platit? Jen keca, proc by mel platit minimalni aliky? Bude platit i na tebe. Jen at panacek cvaka. Nicmene neverim te frazi, ze jsi nechtela nikoho rozvadet. Jisteze chtela… rozvedl by se on, ale ty bys byla rada.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě by celkem zajímalo, jestli se tady nejednalo o selhání antikoncepce, jak na emiminu bývá zvykem, protože jinak absolutně nechápu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verunka1712 píše:
Zrovna dnes mi od nej prisla sms jak se mam. Tak jsem se ho ptala zda se mnou dojde na matriku ze uz je na case to resit. Nepujde. proste nepujde.je rozhodlej. Soud pry bude protahovat a testy dna odmitat tak. dlouho jak to jen pujde.
A co jako… Platit bude zpětně. ![]()
Bylas hloupá, když jsi byla s ním, nebuď hloupá teď.
Napsala bych mu, že to se nedá nic dělat, že bude soudy protahovat, ale holt to bude muset zaplatit zpětně, ale když mu to přijde jako dobrej nápad, nedá se nic dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikinnna píše:
Mě by celkem zajímalo, jestli se tady nejednalo o selhání antikoncepce, jak na emiminu bývá zvykem, protože jinak absolutně nechápu.
Nn nejednalo, zadne selhani. On vzdy rikal ze by dite jeste chtel. Ja uz jsem se tak nejak smirila s tim ze je mit nebudu. Vek zdrav stav k tomu. Mluvil casto i o umelym ze bychom mohli zkusit. No a najednou se zadarilo. Byl nadseny. 4 mrsice. Pak se prevratil a uz nadseny nebyl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verunka1712 píše:
Si to představuje jak Hurvínek válku. Soud nebude mít žádný zájem to protahovat. Testy nemůže odmítnout, by mu dali pokutu ![]()
Teda ne že by to chlapi nezkoušeli, vzpomínám na případ, kdy jeden vykuk za sebe poslal na testy kamaráda. Tuším dostali pokutu a podmínku oba dva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná tak jančí, protože, když bude v RL, tak dítě bude i dědit, že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verunka1712 mě napadá, jestli se o tom manželka třeba nedozvěděla a nezakročila. Takhle člověk neotočí jen tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
A co jako… Platit bude zpětně.
Bylas hloupá, když jsi byla s ním, nebuď hloupá teď.Napsala bych mu, že to se nedá nic dělat, že bude soudy protahovat, ale holt to bude muset zaplatit zpětně, ale když mu to přijde jako dobrej nápad, nedá se nic dělat.
A nebude platit i soudní výlohy, když prohraje? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikinnna píše:
@Verunka1712 mě napadá, jestli se o tom manželka třeba nedozvěděla a nezakročila. Takhle člověk neotočí jen tak
I to menapadlo ale od te sms jsem s nim uz osobne nemluvila. Jen obcas nejaka stroha sms takze vlastne nevim… mozne to je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brisco Spíš Janči, proto aby se to dráha choť nedozvěděla a myslí si, že zakladatelka je tunta, která se nechá zastrašit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verunka1712 píše:
Protahovat může co chce. Nedej se. Do porodu bych si jeho číslo blokla. Už s ním nekomunikuj, evidentně ti to nedělá dobře. Teď jsi nejdůležitější ty a tvoje dítě. Mohla jsi vybrat jiného tatínka, ale stalo se. Dítě je dar. Chlapi přicházejí a odcházejí a ne každá žena měla to štěstí stát se matkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@brisco píše:
Možná tak jančí, protože, když bude v RL, tak dítě bude i dědit, že
To je pravda dedit by mohlo ale zas ho muze oficalne vydedit. Kdyz by slo o to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit