Těhotná milenka sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33784
22.6.21 14:52
@Verunka1712 píše:
Dekuji zkusim se snim jeste domluvit zda by to neslo vyrrsit v klidu ale pochybuji.

Hlavně se nenech ukecat. Naslibuje ti hory doly, že ti bude peníze posílat blablabla. Pak s tím přestane a nebudeš mít nic. Je dítě jeho? Je, tak prostě musí nést zodpovědnost, po dobrém, nebo po zlém. Chudák jeho žena, ta z toho asi bude paf :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76895
22.6.21 14:52
@Verunka1712 píše:
To nevim asi by se snazil aby mi nemusel davat nic 🤔ja opravdu nevim.
Tohle jsem.mu nabizela. Ale nejde se s nim.moc domluvit tak nevim

soud určuje alimenty podle platu otce, takže snažit se, aby nedával nic, nejde - i odsouzení z kriminálu platí alimenty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
22.6.21 14:53
@Verunka1712 píše:

Tak se nebav. Účtenky si schovávej, po porodu na soud na určení otcovství, zapsat do RL a stanovit alimenty na tebe i dítě. Až mu budou chodit soudní obsílky, bude velice rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
22.6.21 14:54
@Verunka1712 píše:

To totiž lze pouze pokud má nepřiznané příjmy a i v takovém případě by se řešila jeho životní úroveň, takže pokud víc vydělává jeho manželka, podepsalo by se to na alimentech směrem nahoru.

A hádám, že sis za milence nezvolila někoho s minimálním příjmem ;)

• Citovat
  • Upravit
42
22.6.21 14:55
@arinecka píše:
Hlavně se nenech ukecat. Naslibuje ti hory doly, že ti bude peníze posílat blablabla. Pak s tím přestane a nebudeš mít nic. Je dítě jeho? Je, tak prostě musí nést zodpovědnost, po dobrém, nebo po zlém. Chudák jeho žena, ta z toho asi bude paf :?

No ono nas prave asi bylo vic. Co jsem tak zjistila. Zabouchla uz opravdu nejsem jen ty hormony :,( ja vim ze bych mela nechat zapsat otce ale je to jako boj svetrnymi mlyny. Mam strach ze kdyz mu rozbiji rodinu bude se mi mstit atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
22.6.21 14:57
@Altavista píše:
To totiž lze pouze pokud má nepřiznané příjmy a i v takovém případě by se řešila jeho životní úroveň, takže pokud víc vydělává jeho manželka, podepsalo by se to na alimentech směrem nahoru.A hádám, že sis za milence nezvolila někoho s minimálním příjmem ;)

Bohuzel o to slo az v posledni rade. Tak vycurana nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76895
22.6.21 14:57
@Verunka1712 píše:
A kdyz se urci otcovstvi az po porodu musi se delat testy dna nebo staci zajit na matriku po porodu a oni ho zapisi.?

podívej se - pokud se otec chce nechat zapsat dobrovolně, jdete oba na matriku, chodí se před porodem, ale i po porodu je to možné,
pokud dobrovolně nechce, ty zajdeš po porodu na OSPOD, oni ti poradí, jak vyplnit podání na soud a budou zastupovat zájmy dítěte, pak už vás soud vyzve k 1. stání, kde na něho budou působit, aby otcovství přiznal dobrovolně - přizná, je vyřešeno - nepřizná, dojde vám obsílka na státní testy DNA - testy zjistí, že je otec, bude muset náklady testů zaplatit a bude další stání, kde se řeší výše alimentů - na to mají soudci tabulku a oba musíte dodat své výplaty, z jeho platu určí, kolik ti bude platit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
22.6.21 14:58

@Verunka1712 na druhou stranu, často se tady i objevují diskuze typu: biologický otec nejeví zájem a nechce dát souhlas s osvojením mému novému manželovi, který se o dítě opravdu stará :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76895
22.6.21 14:58
@Verunka1712 píše:
No ono nas prave asi bylo vic. Co jsem tak zjistila. Zabouchla uz opravdu nejsem jen ty hormony :,( ja vim ze bych mela nechat zapsat otce ale je to jako boj svetrnymi mlyny. Mam strach ze kdyz mu rozbiji rodinu bude se mi mstit atd.

a jak by se ti mohl mstít? že by chtěl s manželkou do výhradní péče vaše dítě? to asi nehrozí, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
22.6.21 14:59
@Verunka1712 píše:
No ono nas prave asi bylo vic. Co jsem tak zjistila. Zabouchla uz opravdu nejsem jen ty hormony :,( ja vim ze bych mela nechat zapsat otce ale je to jako boj svetrnymi mlyny. Mam strach ze kdyz mu rozbiji rodinu bude se mi mstit atd.

Jsi hloupá. Po porodu na soud a zapiš jej. A ať řádně platí. Chtěl soulozit, musí nést následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33784
@Verunka1712 píše:

Tu rodinu si rozbíjí on sám, neměl si začínat s tebou, ani žádnou jinou, když ví že má ženu a děti. To není tvoje starost přece. Nenech se vydírat takovýma kecama, ty atˇsi nechá. Aby to nakonec nedopadlo tak, že ho žena vykopne, a on bude platit alimenty na x dětí. Ale víš jak, kdo chce kam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76895
@nikinnna píše:
@Verunka1712 na druhou stranu, často se tady i objevují diskuze typu: biologický otec nejeví zájem a nechce dát souhlas s osvojením mému novému manželovi, který se o dítě opravdu stará :nevim:

to je pravda, ale zas upřímně - ono si moc nových tatínků ty děti, které nejsou jejich, nezrušitelně osvojit nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
22.6.21 15:01

Na netu najdeš kolik zhruba % jeho příjmu bys dostala jako alimenty na dítě + na sebe. Pokud ti dává třeba 2× tolik fajn, nezapisuj, ale zdůrazni mu, že jednou nezaplatí a hned podáváš žalobu na určení otcovství. Pokud dává míň, tak buď půjde na matriku dobrovolně, nebo soud. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
22.6.21 15:01
@Verunka1712 píše:

Ale on si rodinu rozbíjí sám, tvé dítě má nárok vědět, kdo je otec a na alimenty taky.

• Citovat
  • Upravit
5487
22.6.21 15:07
@stinga píše:
to je pravda, ale zas upřímně - ono si moc nových tatínků ty děti, které nejsou jejich, nezrušitelně osvojit nechce

To jednak a druhak, tenhle tak touží být zapsán v rodném liště a platit alíky dalších minimálně 18 let, že bych fakt neměla strach, že by se bránil předat závazek jinému taťkovi. :mrgreen:

Mimochodem, taky zápis v RL znamená případný sirotčí důchod. Pokud tedy ten pán aspoň trochu pracuje ;) A pak to dědění.

Mám ve svém okolí 1 případ tohoto, tam teda otec ani nic nesliboval, ale platí, je zapsán, ale absolutně matku a dítě nechce. Manželka dělá, že se to nestalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí