Těhotenská bunda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
142
11.10.16 12:11

těhotenská bunda

Maminky, existuje nějaká bunda, která by se dala ´´štelovat´´ podle velikosti bříška? :D Děkuji za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5241
11.10.16 12:16

@monýsek92 co takové ty bundy na nošení dětí, Angelwings myslím, nebo jsou bundy se zipy po straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.10.16 12:21

Já nosila úplně úžasnou z bonprix. Bylo to něco mezi bundou a kabátem. Moc příjemný materiál, krásně teplý a na bocích to mělo zip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
11.10.16 12:24

@Marsip nenašla byste prosím odkaz? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
11.10.16 12:29

Jojo Bonprix nabízí tyhlety bundy, kde se dá nastavit velikost dle bříška a pak se dají využít i zpětně po porodu že se zase stáhnou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.10.16 12:31
@monýsek92 píše:
@Marsip nenašla byste prosím odkaz? :-)

http://www.bonprix.cz/…t-167627993/?…

Jenom koukám, že mají jenom tmavě modrou. Já měla černou, ale to bude to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.10.16 12:33
@Blackyyy píše:
Jojo Bonprix nabízí tyhlety bundy, kde se dá nastavit velikost dle bříška a pak se dají využít i zpětně po porodu že se zase stáhnou :palec:

Přesně tak, pořád uvažuji, jestli ji mám zkusit prodat, nebo si ji nechat. Je fakt moc příjemná a praktická :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
11.10.16 12:33
@Marsip píše:
http://www.bonprix.cz/…t-167627993/?…Jenom koukám, že mají jenom tmavě modrou. Já měla černou, ale to bude to samé.

Děkuji, pokoukám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
11.10.16 13:01

Ja ted koupila skvělou v F&F. Krasne se do ni s bříškem vejdu. Uvnitř bundy jsou takové stahovaci provazky, takze az budu zase holka štíhlá :mrgreen:, tak to jen stahnu podle toho jako budu chtit. Je fakt perfektní a uplne úžasné tepla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
11.10.16 13:42
@Šťopík píše:
Ja ted koupila skvělou v F&F. Krasne se do ni s bříškem vejdu. Uvnitř bundy jsou takové stahovaci provazky, takze az budu zase holka štíhlá :mrgreen:, tak to jen stahnu podle toho jako budu chtit. Je fakt perfektní a uplne úžasné tepla!

to jste kupovala asi v Praze že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
11.10.16 13:44

Ja mam krasnou z Bonprix. Muzu cekat klidne trojcata a vesla bych se do ni. Daji se nastavit stahovaci gumy a pak to ma i na bokach zipy. Je nepromokava. Zatim nosim bez nastavce na miminko, ale snad vyuziju i ten. Je to sustak s podsivkou. Vzhledem k tomu, ze mam termin porodu zacatkem prosince, tak v ni s vice vrstvami vydrzim. Na velke unorove mrazy to ale neni. Nebo koupit vetsi a pod ni se hodne nabalit. Mam ji az pod zadek, takze krasny teplicko :)

Doporucuji :palec:
https://www.google.cz/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
11.10.16 13:47
@ElucaK píše:
Ja mam krasnou z Bonprix. Muzu cekat klidne trojcata a vesla bych se do ni. Daji se nastavit stahovaci gumy a pak to ma i na bokach zipy. Je nepromokava. Zatim nosim bez nastavce na miminko, ale snad vyuziju i ten. Je to sustak s podsivkou. Vzhledem k tomu, ze mam termin porodu zacatkem prosince, tak v ni s vice vrstvami vydrzim. Na velke unorove mrazy to ale neni. Nebo koupit vetsi a pod ni se hodne nabalit. Mam ji az pod zadek, takze krasny teplicko :)Doporucuji :palec:
https://www.google.cz/search?…

to já mám termín na konec února, žiju tu už 2 roky a žádnou zimu, která by za to stála jsem tu nezažila :mrgreen: vždy se to zvladlo v podzimní bundě :mrgreen: jinak jsem ze severu a tam to bylo mnohem horší :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20792
11.10.16 16:08

Dobrý den,

než bundu koupíte, nezapomeňte se podívat na nabídku těhotenských bund a kabátů na našem bazaru.

Přeji pěkné odpoledne všem :mavam:

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
11.10.16 17:50

@monýsek92 no ja jsem z Krkonos a zimy tu umi byt pekne.. do unora by se to mozna dalo vydrzet. Zalezi kolik casu travis venku a jestli chodis na dlouhe prochazky atd., abys moc neprochladla.
Posledni roky byly dost mirne, ale myslim, ze az v prosinci pojedu do porodnice, tak to bude prvni rok za poslednich 10 let, kdy bude snih a velke naledi a dalsi mesice budou stat taky za to, abych si s prckem uzila, nebo spis neuzila, venku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
11.10.16 18:21

@monýsek92 jojo, v Praze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie