Koupit manželovi na Vánoce dron?

743
10.10.16 19:06

Koupit manželovi na vánoce dron?

Manzel se zminil, že by chtěl drona. Mne to ale přijde zbytečné, myslím, že by ho vůbec nevyuzil. Možná by s nim jednou dvakrát sel ven a pak by to stejně lezelo doma.
Co myslíte, mam mu udělat radost nebo mu koupit něco praktičtějšího? Nevím ale co, vždy si kupujeme vic menších a jeden větší dárek, a nic jiného mě nenapadá, co bych mu koupila. Nejsem si jista, že když koupím za 4000 drona, tak stejně nebude moc kvalitní. A vic za to davat nechci.
Jak byste to vyresili? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36556
10.10.16 19:08
@pajule022 píše:
Manzel se zminil, že by chtěl drona. Mne to ale přijde zbytečné, myslím, že by ho vůbec nevyuzil. Možná by s nim jednou dvakrát sel ven a pak by to stejně lezelo doma.
Co myslíte, mam mu udělat radost nebo mu koupit něco praktičtějšího? Nevím ale co, vždy si kupujeme vic menších a jeden větší dárek, a nic jiného mě nenapadá, co bych mu koupila. Nejsem si jista, že když koupím za 4000 drona, tak stejně nebude moc kvalitní. A vic za to davat nechci.
Jak byste to vyresili? :)

No, nejste děti. Zeptej se ho přímo, jestli toho drona fakt chce :nevim:
Pokud ano a netřete bídu s nouzí, tak bych mu ho houpila. Vánoce jsou o dělání si radosti a ne o nákupu něčeho praktičtějšího. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
10.10.16 19:09

@pajule022 já drona kupovala minulej rok, a leží doma téměř bez využití, jestli byl za tu dohu venku tak 3-4×? Za mě blbost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
10.10.16 19:10

My si davame k vanocum darky hlavne pro radost. Takze bych koupila drona. Me priadaji vsechny tyhle veci zbytecne, ale hlavni je co udela radost jemu. Jemu prijdou zbytecne hadry a ja je miluju, takze dostavam poukazy na obleceni napriklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.16 19:11

Jestli je to jeho přání a nemusíte až tak úplně počítat peníze, koupila bych mu ho. I děti si tolikrát přejí drahý dárek, který po Vánocích zůstane ležet v koutě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
10.10.16 19:12

Btw kdybych dostala napriklad nejakej nesmysl do kuchyne, tak by me nas…l :D tyhle veci se kupuji z nutnosti ne pro radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
10.10.16 19:14

@pajule022 Já bych ho koupila a poradila se s manželem, když už, tak ať má radost. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
10.10.16 19:17

Klidně dron. Ale trošku se obávám, abys trefila přesně chlapovu představu. Já kdyby chtěl dron, tak mu naznačím, ať si nějaký úžasný vybere a objedná :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
10.10.16 19:18

„Rozdíl mezi muži a chlapci je v ceně jejich hraček“ :lol: A myslím, že ten citát sedí. Já dávám také přednost dárkům pro radost, ikdyž jsem praktická. Manžel si 2 drony stavěl, ale je to jeho koníček a blbne s nimi často. A když vidím, jak mu jiskří oči radostí, jak malému klukovi, jdu do takového dárku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
10.10.16 19:19

No je to chlap, takže stejně jako malé dítě ho hračka brzy omrzi :mrgreen: U nás dron frčel asi týden, teď leží půl roku ve skříni :mrgreen: :mrgreen: Ale hlavně ze ho hrozně a nutně musel mít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
10.10.16 19:19

Mas pravdu, ze dron za 4000 kc asi nebude nic moc, manzel ma drona za 17000 a uz kouká po drazsim, který ma více funkci a lip se ovládá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
10.10.16 19:49
@Gweopanda píše:
Mas pravdu, ze dron za 4000 kc asi nebude nic moc, manzel ma drona za 17000 a uz kouká po drazsim, který ma více funkci a lip se ovládá.

jasně, tvého manžela to baví, tak se kouká po lepším. Pro zakladatelku to bude první zkušební, jestli to manžela bude bavit nebo to zůstane ležet někde ve skříni.

Zakladatelko, jestli si ho manžel přeje a ty nemáš lepší dárek co by si přál, klidně bych ho koupila. Za 4 tisíce už koupíš relativně rozumný, se kterým může manžel létat, osahat si ho, zjistí, jestli ho to bude bavit nebo ne. Nemá cenu kupovat dražší, na něčem se létání musí naučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
10.10.16 20:06

Ja koupila minuly rok a byl nadseny a je do ted kdyz je moznost bere si ho ven porad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
10.10.16 20:27

Já si myslím- pokud na to máš, chceš udělat radost kup. Neřešla bych, jestli je to zbytečnost..
Myslím, že žena a muž mají rozdílné předstvy co je zbytečnost.. je to jeho dárek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24165
10.10.16 20:28

@pajule022 Tchán dostal drona na narozeniny (myslím) a do dvou dnů ho neměl páč mu uletěl a už ho nenašel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák