Těhotenská nevolnost 11. den po ovulaci - uklidněte mě!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
2.8.15 19:59

@Karleon pokud by to bylo před ovulací tak jo, ale pokud je to po ovulaci, tak je to v pohodě..

• Citovat
  • Upravit
smurfka
2.8.15 20:02

I když taky nechápu..když někdo nechce dítě a ví že má ovulaci ( pozná ji nebo si ji zjištuje ), tak si to taky těch pár dní mužou odpustit, nebo když už to nemužou vydržet tak si dát aspon kondom, či praktikovat " jiný " sex.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14637
2.8.15 20:04
@smurfka píše:
@Karleon pokud by to bylo před ovulací tak jo, ale pokud je to po ovulaci, tak je to v pohodě..

Jestli budou mít „štěstí“ (?), tak den po by ještě mohli stihnout kluka. Jestli má rychlé spermie. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.15 20:16
@smurfka píše:
I když taky nechápu..když někdo nechce dítě a ví že má ovulaci ( pozná ji nebo si ji zjištuje ), tak si to taky těch pár dní mužou odpustit, nebo když už to nemužou vydržet tak si dát aspon kondom, či praktikovat " jiný " sex.. :nevim:

Souhlasím s tebou :roll: manžel je prostě „frajer“, co si myslí, že se splést nemůže. :roll: Náš sex vzhledem k časovým možnostem, dětem atd. probíhá jednou za tři týdny :roll:, takže holt když je zrovna možnost, tak…
A kondom-na to by manžel řekl, co to je…

Ale právě jsem zvracela a je mi asi o 1000% lépe než před pěti minutami, takže doufám, že to bylo jen z jídla.

Jinak já samozřejmě chvílemi bojuji s tím, že bych ještě jedno miminko chtěla, takže asi i proto nejsem „tvrdá“ a neodmítám :mrgreen: I když všechny okolnosti jsou spíše proto zůstat u dvou dětí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.15 20:21

@smurfka No kdybych těhotná fakt byla, tak by to manželovi doufám, na nějakou dobu (5 sekund :mrgreen: )srazilo hřebínek ohledně jeho schopností :mrgreen:
Antikoncepci ne, ne s naší frekvenci, HA už nikdy, do tělíska se mi moc nechce.
Takže až si budu jistá, že zůstaneme u dvou dětí, tak holt budu odmítat sex v ovulaci (tu si nijak neměřím, ale mám vždy takové bolesti, že vím).

V tomhle momentě jsem si skoro jistá, že těhotná nejsem (jako jsem ještě před 10 minutami byla jistá, že pravděpodobně ano :roll: ). Je mi dobře a počítač připravený na zavření, jsem otevřela a jdu pracovat.

No na starý kolena blbka, no :mrgreen: :roll:

• Citovat
  • Upravit
2716
2.8.15 20:26

Teď dost řádí nějaké „blicí“ virozky… to by u nás byla těhotná půlka rodiny :D ba ne - dělám si srandu, přeju ať to dopadne jak chcete vy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.15 20:36
@HanHa píše:
Teď dost řádí nějaké „blicí“ virozky… to by u nás byla těhotná půlka rodiny :D ba ne - dělám si srandu, přeju ať to dopadne jak chcete vy :kytka:

Raději bych blicí virozku :mrgreen:
Jsem právě řekla manželovi, že už je mi dobře a ať v budoucnu zapomene na sex okolo ovulace. A povídal, že když já ho „připustím“ jen při ovulaci :lol: :lol: :lol: Srandista.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
2.8.15 21:06
@Anonymní píše:
@smurfka No kdybych těhotná fakt byla, tak by to manželovi doufám, na nějakou dobu (5 sekund :mrgreen: )srazilo hřebínek ohledně jeho schopností :mrgreen:
Antikoncepci ne, ne s naší frekvenci, HA už nikdy, do tělíska se mi moc nechce.
Takže až si budu jistá, že zůstaneme u dvou dětí, tak holt budu odmítat sex v ovulaci (tu si nijak neměřím, ale mám vždy takové bolesti, že vím).

V tomhle momentě jsem si skoro jistá, že těhotná nejsem (jako jsem ještě před 10 minutami byla jistá, že pravděpodobně ano :roll: ). Je mi dobře a počítač připravený na zavření, jsem otevřela a jdu pracovat.

No na starý kolena blbka, no :mrgreen: :roll:

Taky máme dvě malé děti, takže tu frekvenci chápu, taky se mi nechtělo " zbytečně" platit za ha, no ale ten jeho ulet, nic, šla jsem do tělíska a mám snad pět let klid. Prece jen je to levnější než další dítě.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
17.8.15 15:26

Tak co..jak to dopadlo:o))

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.15 17:17

Dobře. Menstruace se dostavila snad ještě den v předstihu. Díky bohu.
Podezřívám kofolu, kterou normálně nepiji. Říkala jsem manželovi, že tak okolo 42 let už to budeme muset už nějak řešit, protože to už je na děti z mého pohledu fakt pozdě.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
17.8.15 20:37
@Anonymní píše:
Dobře. Menstruace se dostavila snad ještě den v předstihu. Díky bohu.
Podezřívám kofolu, kterou normálně nepiji. Říkala jsem manželovi, že tak okolo 42 let už to budeme muset už nějak řešit, protože to už je na děti z mého pohledu fakt pozdě.

Tak vidíš clearblue nelze

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí