Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
I když taky nechápu..když někdo nechce dítě a ví že má ovulaci ( pozná ji nebo si ji zjištuje ), tak si to taky těch pár dní mužou odpustit, nebo když už to nemužou vydržet tak si dát aspon kondom, či praktikovat " jiný " sex.. ![]()
@smurfka píše:
@Karleon pokud by to bylo před ovulací tak jo, ale pokud je to po ovulaci, tak je to v pohodě..
Jestli budou mít „štěstí“ (?), tak den po by ještě mohli stihnout kluka. Jestli má rychlé spermie. ![]()
@smurfka píše:
I když taky nechápu..když někdo nechce dítě a ví že má ovulaci ( pozná ji nebo si ji zjištuje ), tak si to taky těch pár dní mužou odpustit, nebo když už to nemužou vydržet tak si dát aspon kondom, či praktikovat " jiný " sex..
Souhlasím s tebou
manžel je prostě „frajer“, co si myslí, že se splést nemůže.
Náš sex vzhledem k časovým možnostem, dětem atd. probíhá jednou za tři týdny
, takže holt když je zrovna možnost, tak…
A kondom-na to by manžel řekl, co to je…
Ale právě jsem zvracela a je mi asi o 1000% lépe než před pěti minutami, takže doufám, že to bylo jen z jídla.
Jinak já samozřejmě chvílemi bojuji s tím, že bych ještě jedno miminko chtěla, takže asi i proto nejsem „tvrdá“ a neodmítám
I když všechny okolnosti jsou spíše proto zůstat u dvou dětí.
@smurfka No kdybych těhotná fakt byla, tak by to manželovi doufám, na nějakou dobu (5 sekund
)srazilo hřebínek ohledně jeho schopností ![]()
Antikoncepci ne, ne s naší frekvenci, HA už nikdy, do tělíska se mi moc nechce.
Takže až si budu jistá, že zůstaneme u dvou dětí, tak holt budu odmítat sex v ovulaci (tu si nijak neměřím, ale mám vždy takové bolesti, že vím).
V tomhle momentě jsem si skoro jistá, že těhotná nejsem (jako jsem ještě před 10 minutami byla jistá, že pravděpodobně ano
). Je mi dobře a počítač připravený na zavření, jsem otevřela a jdu pracovat.
No na starý kolena blbka, no
![]()
Teď dost řádí nějaké „blicí“ virozky… to by u nás byla těhotná půlka rodiny
ba ne - dělám si srandu, přeju ať to dopadne jak chcete vy ![]()
@HanHa píše:
Teď dost řádí nějaké „blicí“ virozky… to by u nás byla těhotná půlka rodinyba ne - dělám si srandu, přeju ať to dopadne jak chcete vy
Raději bych blicí virozku ![]()
Jsem právě řekla manželovi, že už je mi dobře a ať v budoucnu zapomene na sex okolo ovulace. A povídal, že když já ho „připustím“ jen při ovulaci
Srandista.
@Anonymní píše:
@smurfka No kdybych těhotná fakt byla, tak by to manželovi doufám, na nějakou dobu (5 sekund)srazilo hřebínek ohledně jeho schopností
Antikoncepci ne, ne s naší frekvenci, HA už nikdy, do tělíska se mi moc nechce.
Takže až si budu jistá, že zůstaneme u dvou dětí, tak holt budu odmítat sex v ovulaci (tu si nijak neměřím, ale mám vždy takové bolesti, že vím).V tomhle momentě jsem si skoro jistá, že těhotná nejsem (jako jsem ještě před 10 minutami byla jistá, že pravděpodobně ano
No na starý kolena blbka, no). Je mi dobře a počítač připravený na zavření, jsem otevřela a jdu pracovat.
![]()
Taky máme dvě malé děti, takže tu frekvenci chápu, taky se mi nechtělo " zbytečně" platit za ha, no ale ten jeho ulet, nic, šla jsem do tělíska a mám snad pět let klid. Prece jen je to levnější než další dítě.
Dobře. Menstruace se dostavila snad ještě den v předstihu. Díky bohu.
Podezřívám kofolu, kterou normálně nepiji. Říkala jsem manželovi, že tak okolo 42 let už to budeme muset už nějak řešit, protože to už je na děti z mého pohledu fakt pozdě.
@Anonymní píše:
Dobře. Menstruace se dostavila snad ještě den v předstihu. Díky bohu.
Podezřívám kofolu, kterou normálně nepiji. Říkala jsem manželovi, že tak okolo 42 let už to budeme muset už nějak řešit, protože to už je na děti z mého pohledu fakt pozdě.
Tak vidíš clearblue nelze
@Karleon pokud by to bylo před ovulací tak jo, ale pokud je to po ovulaci, tak je to v pohodě..