Těhotenské oblečení XXL
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky, já také sháněla šaty (nejsem těhu, jen XXL), a letos mě málem šlehlo, co je to tedy za módu - skoro všechny šaty mají v pase gumu, takže ve všem vypadám jak selka. To musel vymyslet nějakej úchyl. Nakonec jsem sehnala v C&A a super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jste mně tu holky přivedly na nápad. Mám přes boky 134 cm a v žádném bazaru mi nic nebylo.Na netu jsem podle vás objevila kalhoty v odpovídající velikosti, ale je to dost peněz. Kalhot v kterých chodím je mi líto přešívat. Zajdu k větnamcům, koupím si nové a ty si přešiju. Ke všemu mám ráda manžestrové kalhoty aty jsem na sebe nikde neviděla. Bude to jednodušší než šít celé nové a asi i levnější. Jsem vyučená krejčová, ale představa že si je budu muset ušít mně děsila. Když něco šiju tak je to na dlouhé lokte. Díky za inspiraci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych dodat k těm velikostem - v jednom těhu+mateřském obchodě mi prodavačka řekla, že těhu oblečení se šije větší než netěhu, takže těhu se má správně nosit o 1 číslo menší než vaše normální velikost - tj. např. měla-li jsem za netěhotna velikost 50, budu v těhotenství kupovat velikost 48. Na mě to takhle v těhotenství sedělo přesně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě teda ne…já nosila 48 a pak mi ta 48 byla strašně těsná a 50 zase velká..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
prodám elegantní těhotenské kalhoty. Prakticky nenošené, tedy jako nové - žádné vady. Koupila jsem v C&A za 599,–Kč. Nosila jsem pouze 2× těsně před porodem, kdy mi už nestačila velikost číslo 44
Kalhoty jsem si vůbec neužila, jelikož loni v srpnu byla tak úmorná vedra, že se nedalo vylézt z baráku ![]()
Prodám za 200,–Kč ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky mám tu v nabídce jedny těhu lacláče velikost 50, ale jsou fakt velký, šla jsem rodit a měla 105 Kg
a byly mi ještě volnější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky, chci se zeptat, nevíte o nějakých stránkách kde koupit za rozumnou cenu kojící podprsenku? Prsa nějak extra velká nemám, spíš menší, ale nemůžu sehnat s větším objemem. Chtěla bych něco volnějšího a taky za rozumnou cenu. Nějak se mi nedaří najít, nemáte někdo typ: Děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja nakupovala pouze na MMB a to dzinky nebo dzinove 3/4 a k tomu vzdy nejakou peknou tuniku. Nekolikrat jsem byla pochvalena jaka jsem hezka a upravena maminka - nikomu jsem nevykladala, ze to je za par kacek z druhe ruky
obleceni vypada mnohonasobne drazsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky na MMB, nebo i tady nebo na modrém koni, něco ukořistím. A nejvíc tahám rifle, co mi dala kamarádka, že jako už tak na donošení…trošku jsem je poopravila a už se jich nevzdám dokud se nerozpadnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
těhotenské oblečení XL-XXL
Prodávám definitivně své těhu oblečení vel.46-48.
Již ho nebudu potřebovat. Jsou to všechno nové věci kupované v HM, CA,Lidl.Dala jsem to na bazárek, kdo máte zájem, koukněte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit