Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pepinka16 píše:
@KaileeeTak nemusíš hned takhle hnusně ne? Zakladatelka se slušně zeptala a jako snad každá tady hledá naději
Taky vsem tem lovkynim duchu pekne sploucha na majak… naději kdyz vidim jasne negativni testy
@Kaileee tak né každý z nás vidí jasně negativní testy … viz komentáře před tvým ![]()
@Kaileee píše:
Jasne negativní testy jsi snad slepa???
Holka ty musíš být v životě hodně nespokojená, když se takto chováš. Celkem tě lituji.
Jinak zakladatelko, na těch neupravených fotkách také něco málo vidím. Držím palce.
Hele, naděje umírá poslední, tohle je můj test 3 dny po očekávané MS
Teď jsem 26tt.
Jen se na to moc neupínej ať nejsi potom zklamaná ![]()
@ArturkaB děkuji.. vsak jasný.. jen jestli něco vidíte jsem se chtěla zeptat mám 3 dny zpoždění
@Cudli píše:
Holka ty musíš být v životě hodně nespokojená, když se takto chováš. Celkem tě lituji.
Jsem spokojena
myslis ze spokojeny clovek ma zavrit hubu a držet krok???
@Kaileee píše:
Jsem spokojenamyslis ze spokojeny clovek ma zavrit hubu a držet krok???
Tak to je jedině dobře, že jsi spokojená. „Zavřít hubu a držet krok nemusíš.“
Jinak spokojený člověk dle mě nemá potřebu urážet ostatní.
@Anonymní píše:
Zdravím,
Jdu si pro radu, horní test je 3 dny starý a dolní test je teď aktuální (je upraven, protože na mobilu to není tolik vidět) zítra má být první den menstruace. Zatím ale nemám žádné příznaky jako před každou menstruací. Je na testu něco, nebo se mi to jen zda? Děkuji
Zkus další test, až ti vynechá menstruace. Píšu až, proto že tam dušíka vidím. Držím ![]()
Ten horní test je vážně divnej. Ale to je fuk, tři dny starý testy stejně nelze hodnotit.
@Adelaa11 tady bohužel, předpokládám, že tam vidíš ducha. Za mě je to moc daleko, aby to byl náznak čárky.
@Anonymní píše:
Zdravím,
Jdu si pro radu, horní test je 3 dny starý a dolní test je teď aktuální (je upraven, protože na mobilu to není tolik vidět) zítra má být první den menstruace. Zatím ale nemám žádné příznaky jako před každou menstruací. Je na testu něco, nebo se mi to jen zda? Děkuji
Za těch šest let snažení jsem se naučila pár věcí a jedna z nich je nehledáte něco tam kde nic není..tady je test bílý jak slovo boží.. dej si voraz, hod nohy do klidu, teď stejně nic nevymyslis..musíš jen čekat..