Těhotenský duch

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4380
1.12.21 21:01
@pepinka16 píše:
@KaileeeTak nemusíš hned takhle hnusně ne? Zakladatelka se slušně zeptala a jako snad každá tady hledá naději :nevim:

Taky vsem tem lovkynim duchu pekne sploucha na majak… naději kdyz vidim jasne negativni testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.12.21 21:07

@Kaileee tak né každý z nás vidí jasně negativní testy … viz komentáře před tvým :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
1.12.21 21:56
@Kaileee píše:
Jasne negativní testy jsi snad slepa???

Holka ty musíš být v životě hodně nespokojená, když se takto chováš. Celkem tě lituji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
1.12.21 21:57

Jinak zakladatelko, na těch neupravených fotkách také něco málo vidím. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.12.21 22:04

@Nela811 ahoj a vidíš něco i tady? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
1.12.21 22:16

Hele, naděje umírá poslední, tohle je můj test 3 dny po očekávané MS ;) Teď jsem 26tt.
Jen se na to moc neupínej ať nejsi potom zklamaná :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
1.12.21 22:19

@ArturkaB děkuji.. vsak jasný.. jen jestli něco vidíte jsem se chtěla zeptat mám 3 dny zpoždění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
1.12.21 22:23

@Adelaa11 Zkus za 2 dny a už budeš mít jasno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
2.12.21 06:19
@Cudli píše:
Holka ty musíš být v životě hodně nespokojená, když se takto chováš. Celkem tě lituji.

Jsem spokojena :mrgreen: myslis ze spokojeny clovek ma zavrit hubu a držet krok???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
2.12.21 08:54
@Kaileee píše:
Jsem spokojena :mrgreen: myslis ze spokojeny clovek ma zavrit hubu a držet krok???

Tak to je jedině dobře, že jsi spokojená. „Zavřít hubu a držet krok nemusíš.“
Jinak spokojený člověk dle mě nemá potřebu urážet ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
2.12.21 10:01
@Anonymní píše:
Zdravím,
Jdu si pro radu, horní test je 3 dny starý a dolní test je teď aktuální (je upraven, protože na mobilu to není tolik vidět) zítra má být první den menstruace. Zatím ale nemám žádné příznaky jako před každou menstruací. Je na testu něco, nebo se mi to jen zda? Děkuji :)

Zkus další test, až ti vynechá menstruace. Píšu až, proto že tam dušíka vidím. Držím :palec:
Ten horní test je vážně divnej. Ale to je fuk, tři dny starý testy stejně nelze hodnotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
2.12.21 10:04

@Adelaa11 tady bohužel, předpokládám, že tam vidíš ducha. Za mě je to moc daleko, aby to byl náznak čárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.21 10:16

Negativní. Je vidět jen ryska. Testujte až po zpoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
2.12.21 10:23
@Anonymní píše:
Zdravím,
Jdu si pro radu, horní test je 3 dny starý a dolní test je teď aktuální (je upraven, protože na mobilu to není tolik vidět) zítra má být první den menstruace. Zatím ale nemám žádné příznaky jako před každou menstruací. Je na testu něco, nebo se mi to jen zda? Děkuji :)

Za těch šest let snažení jsem se naučila pár věcí a jedna z nich je nehledáte něco tam kde nic není..tady je test bílý jak slovo boží.. dej si voraz, hod nohy do klidu, teď stejně nic nevymyslis..musíš jen čekat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
2.12.21 11:13

Ahoj, dnes ráno takhle, co myslíte? 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie