Těhotenský krém na strie

Anonymní
1.2.25 12:44

Těhotenský krém - strie atd.

Ahojky. Jaké máte zkušenosti s krémem na strie v těhotenství “Lili&Mu”?
Sháním nějaký, který je opravdu super.
Jaky jste používali, který je podle vás top? Výhody nevýhody?
Dekuji 🙂
Cenově je mi to jedno.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4500
1.2.25 12:56

První těhotenství jsem začala mazat každý večer, někdy 2× denně, když už trochu vystouplo bříško. Kůže mi popraskala a udělaly se strie 2 týdny před porodem.
Za mě s tím člověk nic neudělá a strie se mohou nebo nemusí objevit nehledě na to, co pro to dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
1.2.25 13:24

Taky si myslim, ze to krém bohuzel neovlivni. V prvním a ve druhým těhotenství jsem používala uplne obyčejný olejíčky do 100 Kč. Čím víc mi břicho rostlo, tím víc jsem se mazala. Tzn, ze začátku jen jednou denně po večerní sprše, na konci i 4-5× denně. Strii nemam ani jednu. Přikláním se k tomu, ze mam spíš dobrou elasticitu kůže a ne ze za to můžou olejíčky. Musíš vyzkoušet a uvidíš, no. Jinak ty oleje jsem používala od Babylove z DMka nejaky mama anebo obyc od Johnsona co je pro mimina. Krémy jsem si nedávala, ty se moc rychle vsáknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9798
1.2.25 13:41

Já jsem nemazala ničím a strie se neudělala ani jedna (teda kecám, jedna jo, v jizvě po slepáku, ale ta je stejně tak hnusná a velká, že se tam nějaká prasklinka navíc ztratí). Takže je to opravdu spíš o elasticitě kůže než o zázračném mazání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
1.2.25 14:10

Nemazala jsem vůbec, nemám ani jednu. Sestra mazala denně a pohroma. Je to geneticky dané, elasticita kůže atd., jen dobrý bysnys.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí