Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Jdu pro názor jiných, je na tt něco, nebo si to jen vsugerovávám? Mám 15 dní zpoždění, ale testy jen takové. Nevím jestli mám volat hned k doktorce, moje doktorka chce prohlídku až při vynechání druhé menstruace. Poraďte prosím
Fotka kde??
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Jdu pro názor jiných, je na tt něco, nebo si to jen vsugerovávám? Mám 15 dní zpoždění, ale testy jen takové. Nevím jestli mám volat hned k doktorce, moje doktorka chce prohlídku až při vynechání druhé menstruace. Poraďte prosímPříspěvek upraven 20.09.21 v 19:52
Duch tam je, mě tenhle test dělal slabší čárku, tak vyzkoušej jinou značku. Kdy byla ovulace víš? Mohla být později. K Dr je brzo, to počkej ještě aspoň 2-3 týdny.
@Kriss Tina bohužel nesleduji, mám jen aplikaci abych poznala kdy mám mít menstruaci 😬 zkusím koupit jinou značku až pojedu do krámu a uvidím, je to na hlavu nevědět 😭
Super, tak děkuji za pomoc, už si nepřipadám jak cvok 😅 😀 😊
Něco tam určitě je, ale 15 dní spoždění je dost na tak slabou čárku, není?
Nemám s tím moc zkušeností, tak mě třeba někdo opraví ![]()
Malinko ta druhá čárka je vidět. Ale po 2 týdnech po termínu menstruace je to negativní výsledek, je mi líto ![]()
@Fiducia proč by to mělo být negativní, když neví, kdy měla ovulaci? Všechno se to odvíjí od poslední ovulace, a pokud ji měla nějak posunutou, tak to nemusí být ztracené
☺️️
@Septy píše:
@Fiducia proč by to mělo být negativní, když neví, kdy měla ovulaci? Všechno se to odvíjí od poslední ovulace, a pokud ji měla nějak posunutou, tak to nemusí být ztracené☺️️
Tak dlouho? Nemyslím si. Navíc tady pod diskuzí vyskakuje téma se stejným testem, taky duch. Prostě to nevidím ![]()
Tento test jsem si dělala nedávno a také jsem tam měla takovou čárku, tak jsem si udělala ještě jeden s úplně stejným výsledkem. Ještě ten den jsem koupila test od jiné značky a na něm už nebylo nic. Nedalo mi to a koupila jsem ještě znovu ten stejný test, jako jsem si dělala poprvé a řekla jsem přítelovi, aby si ho zkusil udělat, jestli se mu tam ta druhá čárka také objeví
a vyšla mu tam ta čárka taky
![]()
Takže tuto značku už nekupuju, protože bych podle tohoto testu měla těhotného přítele ![]()
Ale nechci ti kazit naděje, kup jinou značku a uvidíš, držím palce ![]()
Dobrý den,
Jdu pro názor jiných, je na tt něco, nebo si to jen vsugerovávám? Mám 15 dní zpoždění, ale testy jen takové. Nevím jestli mám volat hned k doktorce, moje doktorka chce prohlídku až při vynechání druhé menstruace. Poraďte prosím
Příspěvek upraven 20.09.21 v 19:52