Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
jsem v polovine 7tt a ze dne na den mi ustal tehotensky vytok. Nemela jste to nektera taky tak? Mam strach, aby to nebyla predzvest neceho spatneho. Jinak podbrisek boli, spise na leve strane a prsa pri zmacknuti jsou taky citliva..U doktora jsem jeste nebyla.Jdu pristi tyden.
Moc dekuju za vase reakce.
Pokud je výtok bílý tak bych se nebála. Měla jsem výtok celé těhu a vše v pořádku rodila jsem 40+1 tt.pro tvůj klid bych si zavolala v pondělí ke svému gyndaři. Pobolívání podbřišku je normální děloha se roztahuje(teď nevím jestli jsem to napsala dobře) ![]()
@Epe ja mela do ted bily vytok ale dneska ani tuk. Proste sucho.Tak nevim, jestli to je v ppradku.Muj gyndar je ted na dovolene.
@wisdom Je to v pořádku, u všech čtyřech těhot jsem měla výtok střídavě, třeba vůbec a nebo zase masakr ![]()
@wisdom tak zkus záskok za svého gyndaře
myslím že by to v pořáku být mělo, já jsem mívala některý den míň někdy víc.
@Xiraxinek dekuju.Ja uz jsem totiz po jednom ZT a 2×SP tak plasim ze vseho. Jakmile me moc neboli prsa, tak plasim.
@wisdom píše:
@Xiraxinek dekuju.Ja uz jsem totiz po jednom ZT a 2×SP tak plasim ze vseho. Jakmile me moc neboli prsa, tak plasim.
Aha, jasný, chápu
Neboj, výtok je ok, já jsem většinou díky výtoku a citlivým prsům poznala, že si mám jít pro test
![]()
Ja tedy ani netusila, ze ma nejaky tehotensky vytok byt.. ja to mam porad nastejno jak pred tehotenstvim..
@wisdom
Myslím si, že výtok a žádné další příznaky, které se uvádí na netu nic neříkají o prosperitě těhotenství
Nejhorší je pak ten stres z toho, že ty příznaky člověk nemá ![]()
@wisdom já si myslím že to že ustal výtok ještě nic neznamená. třeba zase dnes bude
já třeba výrok neměla žádný celé těhu. je to hodně individuelní. všechno bude v pořádku. kdy jdeš k doktorovi. v 7tt už by tam bylo i něco vidět.
@Dvěstěnožka @Pikia ahoj holky moje zlaty
jak se mate? K mudr jdu ve ctvrtek.Ale mam strach. Vcera me prestaly uplne bolet prsa. Dneska teda zase boli a boli i brisko.Tak doufam, dobre znameni. Jinak ve ctvrtek bych mela byt myslim 7+3.Dalsi potrat uz bych nedala.
@wisdom Beruško potrat už to nebude. já věřím že bude všechno v pořádku. budete časem vykládat prckovi jak jste už na dovolené byli 3. my to tak ted máme. říkáme že jsme thdy už byli 3 a ani jsme o tom nevěděli.
jen prosím zkus pozitivně myslet. vím že je to nesmírně težký. ale musíš být v pohodě. to mimi to cítí.
jsme s tebou. budeme rádi když za námi nakoukneš
![]()
@wisdom Určitě to už bude v pořádku
Pěkně si si odpočinula na dovolené a miminku to určitě také jen prospělo ![]()
@Dvěstěnožka @Pikia dekuju holky za ten optimismus, ktery ja u sebe bohuzel postradam.Ve ctvrtek vam dam vedet. Kdyby nahodou ne, tak vitte proc.
@wisdom Moc na tebe budu myslet a věřím, že se k nám brzy vrátíš ![]()