Těhotenství a problémy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6752
7.7.21 06:24

Prochazka růžovou zahradou to proste není :mrgreen:, únava, bolesti, nechuť, zvracení, ale to dáme :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44226
7.7.21 06:26
@Nickmenenapadl píše:
Jinak ještě pro uklidnění :mrgreen: jedna sestřička u mého gynekologa mi často říkala “Kdo zvrací, ten nepotrácí” :mrgreen: jsou prý nějaké studie, že ženy co v těhotenství zvrací mají častěji prosperující těhotenství. Kolik je na tom pravdy nevím, ale mě to tehdy uklidňovalo.

Tato pověra vychází z toho, že zvracení je způsobeno vysokými dávkami těhotenských hormonů. Obecně něco na tom bude, když jsem měla SP v nějakém 6tt, přestalo mi být blbě. Neplatí to ale do puntíku, existuje stav hyperemesis gravidarum a ten je chorobný.
Mám ale víc dětí, každé těhotenství bylo jiné. Ne u všech jsem zvracela.

Zakladatelko, změna psychiky, únava ani zvracení není nic neobvyklého, ve druhém trimestru bude líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
7.7.21 07:24

Neboj se zlepší se to 🍀až porodime si řekneme že nam to za ten uliček štěstí stalo.. 👶🏻 💯 ❤️️Posílám mnoho sil ať to zvládneš 🙂 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AH
847
7.7.21 07:39
@JancaS84 píše:
Chudino :hug: Osobní zkušenost naštěstí nemám, ale kolegyně z práce úplně kolaboval organismus, musela být v nemocnici na kapackach. Miminko bylo úplně v pořádku, ma krásnou holčičku. Až si miminko poprvé pochovas tak na tohle všechno zapomenes a rekneš si, že to stalo za to.

A to já teda na těch 6 týdnů totální bezmoci, kdy sem myslela, že zdechnu a brečela chlapovi doma, že to nedám jen tak nezapomenu :D zlatý porod oproti nevolnostem! Ale že to za to stálo, to je fakt! Ale to člověk docení až poté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
8.7.21 14:37

Ahoj, cítím se stejně.. Od 6tt šílená únava, nejradši bych pořád spala, nauzea celý den i noc nepřetržitě, k tomu točení hlavy a nemůžu se donutit nic pít, že všeho se mi navaluje, jedine co dám je ledová tříšť nebo voda s ledem a trochou Coca coly… Psychicky sem nejvíc odrovnana z toho že nic moc nezvládnu doma udělat, zvládnu jakstaks cosi uvařit (když je to bez masa, to mi teď dělá extrémně blbě) a trochu doma poklidit. Zahrada je jako jedna velká džungle, tam to těžce nezvládám, naposled sem při sekání trávy letěla 2× zvracet. A ty horka mi taky nepridavaji… Jenom se modlím až už to přejde, musím fungovat, čeká nás částečná rekonstrukce domu a zahrady, budu muset zvládnout hodně věcí, prostě se přemoct… Ale netuším jak mi to půjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
8.7.21 16:28

Už jsi z toho v tom 13 tt prostě strašně vyčerpaná, jak psychicky tak fyzicky, vím to, jsem 12tt a radši bych někdy přestala existovat… Ale už jen pár týdnů, opravdu, a budeme mít aspoň trochu klid ;) Musíme vydržet i když někdy už taky chytám solidní depky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.21 16:56

Ahoj holky, menstruaci mam dostat 27.7. s pritelem se snazime o mimi a tyden zpatky me bolely prsa, ted me boli docela dost bradavky, mela jsem takovy tvarohovy vytok, ale celkem dost…nikdy se mi to nedelo bolest v podbrisku a bolest v krizi, neni to furt v kuse. Testy stale negativni. Merim si teplotu tak nevim. Mam vykyvy nalad…ma to taky nekdo tak?

• Citovat
  • Upravit
89
29.6.22 23:32

Holky, problila jsem se až do 20tt. Ale stalo to za to :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat