Těhotenství - jo nebo ne?

Anonymní
25.6.24 06:24

tehotenstvi jo nebo ne? rychle

Ahoj, je mi 16, dnes jsem si delala 2 testy na obou je carka, vubec nevim co mam dat, potrebuji rychlou pomoct. Dekuji
omlouvam se za anonym ale snad to chapete.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65200
25.6.24 06:28
@Anonymní píše: Více

Rodiče. Co myslis, ze ti kdo muze poradit.Bud si dítě necháš, nebo ne a potom bys mela co nejdriv ke gynekologovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24272
25.6.24 06:32

Ahoj, pomoc úplně rychlá nebude. Objednej se na gynekologii a tam se s nimi domluvíš. Musíš na prohlídku, ale bude to chvíli trvat, aby mohlo být těhotenství potvrzené v děloze. Počítej tak dva týdny. Záleží kdy byli poslední menses. Hlavně se budeš muset svěřit i rodičům. Předpokládám, že si těhotenství nechceš nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.24 06:34

@anavi13 ne nechci, a bez rodicu to nejde? jsem hrozne ve stresu, vzdy jsme pouzily kondom tak nevim co se stalo uz mam 9 dnu zpozdenou ms, divne mi to neprislo protoze jsem zesly cyklus mela 42 dnu. Neslo by to nejak ze by sel semnou pritel? temu uz 18 je

• Citovat
  • Upravit
35819
25.6.24 06:37

Ne, přítel není tvůj zákony zástupce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.24 06:38

@JancaS84 a kdyby sla teta? hrozne se to bojim rict mamce..

• Citovat
  • Upravit
35819
25.6.24 06:42

Zákony zástupce rovná se mamka nebo taťka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24272
25.6.24 06:47

Musí zákonný zástupce. Takže jeden z rodičů. Partnera určitě konraktuj. Ať ti aspoň přispěje půlku finančně. Kondom není stoprocentní ochrana. Když máš sex, tak vždy je riziko těhotenství. Já chápu, že je to pro tebe velmi nepříjemná situace, ale budeš se muset k tomu postavit jako dospělá. Můžeš ještě prvně zavolat na gynekologii. Možná po tobě nebude chtít, aby jsi přišla hned s maminkou. Takže můžeš ještě počkat na potvrzení těhotenství gynekologem. Kdyby jsi měla štěstí, tak z toho ani prosperující těhotenství být nemusí. Zatím je to jen pozitivní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.24 07:26

@anavi13 chapu.., partner mi urcite pomuze. Dnes se s nim o tom pobavim podrobneji. Hrozne se ale bojim to rict mamce.. vim ze mi nic jineho ale nezbyva no.

• Citovat
  • Upravit
3681
25.6.24 07:35

Podle mě jsou oba testy negativní, takže no stress…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2006
25.6.24 07:46
@Fee-bee píše: Více

A rozklikla sis tu fotku? Jako dálnice to není, ale druhá čárka tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35819
25.6.24 07:50
@Fee-bee píše: Více

Nejsou. Druhá čárka tam jde zřetelně vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.6.24 07:55

Budeš se muset svěřit jednomu z rodičů, jiná možnost bohužel není. Jednej co nejrychleji, ať se stihne co nejšetrnější potrat (pilulka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.24 08:02

Od 16 let nepotřebuješ souhlas rodičů k potratu (pokud byses pro něj rozhodla), ale budou o tom minimálně informováni ze zdravotnické zařízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
25.6.24 09:15

Jak jako co máš dělat? Děláš si… srandu? Takže zodpovědnost děvče. Pokud si teda miminko nenecháš vzít, to by byla jenom tvá věc. Na gyndu tě doktorka objedná později, kdy bude těhotenství vidět. Myslím že tam můžeš jít normálně bez rodičů. :think:

Příspěvek upraven 25.06.24 v 09:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky