Těhotenství, Leidenská mutace a práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tak nevíme co umíš a tak těžko říct jestli by tě někde vzali. Říkat to nemusíš, ale do konce zkusebky to asi neutajis a mohou tě vyhodit bez důvodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 Jsem vyučená kadeřnice.
S tim, že jsem 6 let v gastru od pokojské, kuchyně, servírky, provozní ad.
- Citovat
- Upravit
Například můžeš zkusit call centrum nebo recepci….jinak tajit to nemá moc smysl, půjde to na tobě vidět (pokud nemáš postavu, kde se rostoucí bříško ztratí).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
To nemá s Leidenskou mutací nic společného. Nicméně pochybuji, že těhotnou vezmou někam na pracovní poměr. Myslím tak max na dohodu. Vhodná práce - tak můžeš pípat na pokladně, mejt nádobí, krájet mrkve, razítkovat na úřadě, telefonovat, dělat marketing, dělat ajťáka, advokáta, elektrikáře, zpěvačku, učitelku v ZŠU, překládat. Al bude to záležet na tvém vzdělání a dovednostech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Leiden není žádným omezením. Pokud teda nejsi homozygot, tam je to asi horší. Každopádně já jsem heterozygot a krom toho, že jsem si posledních 6 týdnů před a 6 týdnů po porodu píchala clexane, tak jsem se v ničem neomezovala. Na druhou stranu, kdo tě přijme, když si těhotná? To by musela být nějaká krátkodobá brigáda, kde se jim hodíš. Moc tomu ale nevěřím no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Meggiska píše: Více
Tak na ty brigady se mi teď zda nejvhodnější doba, před Vánoci, na tři týdny. Ideál. Někam do krámu. Třeba do hračkářství. To se mi nezdá jako namáhavá práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Azeretereza píše: Více
To máš vlastně pravdu, teď před Vánoci by opravdu nějaká krátkodobá mohla klepnout. Budou hledat doručovatele, prodavačky…nebo nějaký prodejce na vánočních trzích 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji všem za tyhle zprávy!
Zkusila jsem něco málo naposilat, jako prodavačky. Takže snad se něco povede.
Takže ještě jednou děkuji a přeji krásný Vánoce 🌲 🎁
- Citovat
- Upravit
@Meggiska píše: Více
Ikdyby byla homozygot, tak to s pracovní schopností nemá nic společnýho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše: Více
No, zrovna zo pipani na pokladně vhodnou praci pro tehotnou uplne nebude, pokud tedy nebude pipat nekde v trafice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Holky!
Jsem ve 3 měsíci těhu. A bohužel na UP. Než bych porodila, ráda bych nějakou práci. Jen rizikem těhotenství s leidenem a tím, že se nemá nosit víc jak 5kg, je to s prací problém.
Jaká práce by byla vhodná? Zaměstnají mě vůbec? Říct to při nástupu do práce nebo na úřadu?
Je tady nějaká, co měla stejné dilema?
Děkuji moc.