Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Aneta783575 píše:
Dobrý večer Všem. Zítra mám dostat menstruaci a tři dny si dělám testy. Druhá čárka sílíProto bych se chtěla zeptat, kdy se mám objednat k lékaři? Díííky a pěknou dobrou noc Všem
Gratuluji.
pokud nemáš potíže, tak objednat se můžeš kdykoli, ale definitivní potvrzení ti doktor dá stejně až bude něco vidět na ultrazvuku, tj. já nevím 5.-6. tt., možná i později. Budeš do té doby zbytečně plašit.
@Aneta783575 můj lékař bere 14 dní po změškané menstruaci
dříve to nemá cenu a navíc v té době je už i vidět krásně srdíčko ![]()
Tak dneska jsem si tam volala a objednal me na 4.9. Podle vypoctu posledni menstruace mi vychazi, že začínám pátý týden. Tak jsem zvědavá ![]()
Ahoj. potřebovala bych poradit od zkušených žen:-).S mužem jsme se začali snažit o miminko. Rozhodl se, že ano až po tom co jsem si vzala jeden prášek s plátíčka. Pak už jsem nebrala.Je to první měsíc. Měli jsme několikrát PS. Poslední dva týdny se něco děje s mým tělem. Měla jsem jeden den hustý bílý, skoro průhledný výtok. Občas je mi špatně od žaludku třeba po čoko bonbónu nebo jogurtu. Někdy i z ničeho nic. Před třemi dny mě začly na dotek bolet bradavky.Ty teť trochu odeznívají. První den mS měl být dnes. Vždy jsem měla pravidelnou. Mamatest negativní. Můžu být těhotná?
Ahojky. Těžko říct. My jsme se snažili rok a jelikož jsem měla neustále problémy s močovými cestami, tak už jsem přestala doufat. Každý měsíc jsem se kontrovala a snažila hledat duchy. Pokaždé jsem si myslela, že jsem těhotná a nic. Přestala jsem to řešit a najednou je to tu. Dvě zřetelné čárky na testu. Takže si myslím, ze těhotná nebudeš. Psychika dělá hodně. I já jsem si to vyvolávala. Kdy máš dostat ms?
@hana1988 může to být tím že se tělo zbavuje hormonů
a 14 dní před ms bys ještě žádné příznaky cítit nemohla
udělej si další test za 2 dny a uvidíš ![]()
Objednat se muzes hned, ale rozumny doktor te tam nebude tahat driv nez v 7-8.tydnu, aby uz bylo neco poradne videt