Těhotenství - mám jít k lékaři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lutonka
20.8.15 04:18

Objednat se muzes hned, ale rozumny doktor te tam nebude tahat driv nez v 7-8.tydnu, aby uz bylo neco poradne videt ;)

• Citovat
  • Upravit
20518
20.8.15 09:44
@Aneta783575 píše:
Dobrý večer Všem. Zítra mám dostat menstruaci a tři dny si dělám testy. Druhá čárka sílí :lol: Proto bych se chtěla zeptat, kdy se mám objednat k lékaři? Díííky a pěknou dobrou noc Všem :mavam:

Gratuluji.

pokud nemáš potíže, tak objednat se můžeš kdykoli, ale definitivní potvrzení ti doktor dá stejně až bude něco vidět na ultrazvuku, tj. já nevím 5.-6. tt., možná i později. Budeš do té doby zbytečně plašit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
20.8.15 09:46

@Aneta783575 můj lékař bere 14 dní po změškané menstruaci ;) dříve to nemá cenu a navíc v té době je už i vidět krásně srdíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.15 19:02

Tak dneska jsem si tam volala a objednal me na 4.9. Podle vypoctu posledni menstruace mi vychazi, že začínám pátý týden. Tak jsem zvědavá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
20.8.15 21:49

Ahoj. potřebovala bych poradit od zkušených žen:-).S mužem jsme se začali snažit o miminko. Rozhodl se, že ano až po tom co jsem si vzala jeden prášek s plátíčka. Pak už jsem nebrala.Je to první měsíc. Měli jsme několikrát PS. Poslední dva týdny se něco děje s mým tělem. Měla jsem jeden den hustý bílý, skoro průhledný výtok. Občas je mi špatně od žaludku třeba po čoko bonbónu nebo jogurtu. Někdy i z ničeho nic. Před třemi dny mě začly na dotek bolet bradavky.Ty teť trochu odeznívají. První den mS měl být dnes. Vždy jsem měla pravidelnou. Mamatest negativní. Můžu být těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.15 23:39

Ahojky. Těžko říct. My jsme se snažili rok a jelikož jsem měla neustále problémy s močovými cestami, tak už jsem přestala doufat. Každý měsíc jsem se kontrovala a snažila hledat duchy. Pokaždé jsem si myslela, že jsem těhotná a nic. Přestala jsem to řešit a najednou je to tu. Dvě zřetelné čárky na testu. Takže si myslím, ze těhotná nebudeš. Psychika dělá hodně. I já jsem si to vyvolávala. Kdy máš dostat ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.8.15 09:07

MS jsem měla dostat včera. A děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
21.8.15 10:10

@hana1988 může to být tím že se tělo zbavuje hormonů ;) a 14 dní před ms bys ještě žádné příznaky cítit nemohla :) udělej si další test za 2 dny a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí