Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano je to v pořádku. Neboj, srdeční akce je, navíc takhle v začátku může blbě měřit. Ono měřit něco na milimetry podle nějakého programu prostě není přesné. Milimetr se milimetr tam. Zatím se fakt nestresuj, vše je v pořádku ![]()
Úplně normální věc. Moje taky nikdy neodpovídalo. Sama doktorka mi rikala, že to měření v milimetrech je nepřesné. Vzdycky měřila 3× a pokaždé to ukázalo jiný týden ![]()
@Tarinka píše:
A jak to že přesně víš, kdy byla ovulace?
Dělala jsem si ovulační testy.
Ahoj holky. Dotazů na spineni a krvácení je tu spousty ale má někdo zkušenost se stálým spinenim i mírným krvácením? Jsem v 8 tt. UZ v minulém týdnu v pořádku. Jsem doma v klidu, ale stejne víc spinim. Ascorutin i Progesteron beru. Asi možná jen potrebuju ukllidnit
Dekuji
Já zkušenost nemám, ale napadá mě, neblíží se ti termín menstruace? Neohlo by tak reagovat tělo na menstruaci, kterou čeká a ona nepřijde?
A děkuju holky za útěchu
, udělaly jste mi radost.
@Anonymní píše:
Ahoj,omlouvám se za anonym, asi jen zbytečně vyšiluju, ale nechci nic zakřiknout. Dnes na kontrole (měla bych být 7+1 tt) mi doktorka řekla, že je plod velký 4 mm a že odpovídá spíš 6+1 tt. Mám přijít za dva týdny na kontrolu. Srdíčko bylo vidět. Poslední cyklus jsem měla 32 dní a poslední ovulace byla 16 DC, byla sice o 2 dny později, ale o týden určitě ne. Viděla jsem, že mě doktorka asi nechce strašit. Myslíte, že je to v pořádku?
Srdíčko tam je, není důvod plasit
stačilo se seknout o milimetr sem, milimetr tam.. A hned je to o pár dní víc, či min..
Také mi to nikdy neodpovídalo
Hlavně, že srdíčko bije
Buď v klidu a nestresuj se ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,omlouvám se za anonym, asi jen zbytečně vyšiluju, ale nechci nic zakřiknout. Dnes na kontrole (měla bych být 7+1 tt) mi doktorka řekla, že je plod velký 4 mm a že odpovídá spíš 6+1 tt. Mám přijít za dva týdny na kontrolu. Srdíčko bylo vidět. Poslední cyklus jsem měla 32 dní a poslední ovulace byla 16 DC, byla sice o 2 dny později, ale o týden určitě ne. Viděla jsem, že mě doktorka asi nechce strašit. Myslíte, že je to v pořádku?
Jedno měření nic neříká. Je potřeba to vidět třeba za 2 týdny. A pak už se dá posoudit, jestli je vše ok nebo ne. Jestli miminko roste, tak jak má. ![]()
Mně to taky s MS nesedí.
To mě taky napadlo ale je to v podstatě celou dobu tehu, ze spinim.
Jinak mě vychází taky vychází podle uz týdny než počítám od menstruace. To je normální jak píšou ostatní ![]()
@Anonymní píše:
Já zkušenost nemám, ale napadá mě, neblíží se ti termín menstruace? Neohlo by tak reagovat tělo na menstruaci, kterou čeká a ona nepřijde?A děkuju holky za útěchu, udělaly jste mi radost.
@Anonymní píše:
Dělala jsem si ovulační testy.
Mně to měření nikdy podle ovulacnich testů nesedělo
@klaris81 píše:
To mě taky napadlo ale je to v podstatě celou dobu tehu, ze spinim.
Jinak mě vychází taky vychází podle uz týdny než počítám od menstruace. To je normální jak píšou ostatní
Tak, jestli je to celou dobu a před týdnem to bylo na ultrazvuku v pohodě, tak bych se asi nestresovala
A jak ti týdny vychází podle ultrazvuku a jak podle MS?
Nevychází to skoro o týden ale termín porodu se liší jen o dva dny. Fakt to neřeni mm je děs ☺️️☺️️ Ja jsem po umělém, takže se mě to počítalo lehce.
@Anonymní píše:
Tak, jestli je to celou dobu a před týdnem to bylo na ultrazvuku v pohodě, tak bych se asi nestresovalaA jak ti týdny vychází podle ultrazvuku a jak podle MS?
Ahoj, co se týká toho špinění, po vyšetření ve středu mi začalo světle hnědé až růžové špinění a ještě to nepřestalo, myslela jsem, že je to tím vyšetřením, ale je to už třetí den. Nemáte s tím zkušenosti?
Ahoj,
omlouvám se za anonym, asi jen zbytečně vyšiluju, ale nechci nic zakřiknout. Dnes na kontrole (měla bych být 7+1 tt) mi doktorka řekla, že je plod velký 4 mm a že odpovídá spíš 6+1 tt. Mám přijít za dva týdny na kontrolu. Srdíčko bylo vidět. Poslední cyklus jsem měla 32 dní a poslední ovulace byla 16 DC, byla sice o 2 dny později, ale o týden určitě ne. Viděla jsem, že mě doktorka asi nechce strašit. Myslíte, že je to v pořádku?