Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janka 666 tak jsem ráda, že v tom nejsem sama
. Věřím, že to je takhle správně, ale já bych osobně klidně chodila mnohem častěji, třeba co týden, abychom věděla, že je vše ok ![]()
@Ploutvik Já ode dneška přesně za dva týdny na screening, budu 12+6 tt. Na krvi jsem už byla, tak uvidíme.
@lennkaa neboj to šíleně uteče, no já jsem před 2.IVF tak snad se brzy zařadím
![]()
@Romčinka Zařadíš, neboj se
pan doktor mi říkal, že druhý cyklus bývá o 20% úspěšnější ![]()
@lennkaa jj taky mi to bylo řečeno a taky mám spousty věcí navíc než při prvním
![]()
@fragollinna ja jsem dr poprosila aby me vzal uz za 14 dni misto za 3 tydny.. ze budu klidnejsi a on byl v poho..
Ahoj holky, dlouho jsem tu nepsala. Mám tchyni už víc jak týden na Jipce s akutním zánětem slinivky a vzhledem k tomu, že jí je 72 let, tak to není žádná sranda. No, trochu se to zlepšuje, tak snad bude v pořádku. ![]()
Tak se omlouvám, že jsem nic nepsala..
U mě nic nového, na kontrolu jdu až příští středu. Pořád mi je blbě a bolí prsa ![]()
Na screening jsem objednaná 11.7., už aby to bylo. Hrozně se to teď vleče ![]()
@Ploutvik tak to je dobrý, že ti doktor vyšel vstříc
. Já jsem nechtěla říkat a pak jsem četla na internetu, že na začátku jsou kontroly co 4 týdny standardem.
@Macamaca to mě moc mrzí, že je tchýně takto nemocná. Snad se z toho brzy vyhrabe. Slyšela jsem, že slinivka pěkně bolí. A vůbec se neomlouvej, je jasné, že řešíš teď jiné starosti
.
Holky,
ještě jsem se chtěla zeptat. Nejste některá zkušená pletařka? Já jsem takový pletař začátečník, mám za sebou nějaké šály a tak. Včera jsem si koupila vlnu a chci uplést čepičku pro miminko. Jenže vůbec nevím na kolik očí to nahodit (jak je ta hlava miminka široká). Kdybyste některá uměla plést a poradila mi, bylo by to super
.
@Macamaca Holka, to máte teda pěkné starosti ještě
Držím palce ať je vše v pořádku. Já má screening 4.7. a taky mám pocit, že je to strašně daleko. Naštěstí jdu teď v úterý na gyndu. To budu 11+1 a snad už mě to dostatečně uklidní. Jinak mě každá chvíle, kdy je mi dobře akorát znervózňuje.. pfff.. Prsa pořád nalitý a citlivý.. občas nevolnosti.. Dneska jsem po delší době vytáhla džíny.. a nějak mě škrtí ![]()
@fragollinna Jj oni jsou ty kontroly prý jednou za měsíc normální.. Ale to by mě úplně položilo
Snad už se po tom 12tt úplně uklidním ![]()
@fragollinna S pletením ani háčkování ti já bohužel vůbec neporadím.. na to jsem já strašný střevo. Ale hrozně to obdivuji.. že to někdo umí a dělá.. Možná bych to měla taky zkusit ![]()
@Ploutvik Určitě je všechno v pořádku
. Prsa nemám vůbec nalitý a možná jen nepatrně zvětšený (ale já bych to ani nepoznala). Nevolnosti už mi přichází taky občas, nejsou to takové celodenní bolesti žaludku. Naopak mi to vystřídaly strašné chutě na jídlo, zvlášť odpoledne a večer. Ujíždím hlavně na chlebíčkách
.
A to, že je ti méně blbě si užívej. Četla jsem, že po 10. týdnu už to ustupuje
.
Jinak, mě ty dlouhé rozestupy mezi kontrolami také znervózňují, já jdu na UZ až za 3 týdny 8.7. a přijde mi, že to do té doby snad neuteče.
Pletení a háčkování je super. Je to strašně uklidňující činnost a mě to moc baví. Jen jsem fakt začátečník, takže nějaké složitosti jsou pro mě fakt těžké. Naštěstí mamka je zkušená pletařka, tak věřím, že něco společně vymyslíme
.
Holky tak já jsem dnes po kontrole 11+1. Mimi je naprosto dokonalý!! Všechno je v pořádku. Na UTZ byly vidět ručičky, nožičky, nosánek pusinka.. prostě super.. Jsem nejšťastnejší na světě
@Macamaca ty jdeš na kontrolu zítra viď?