Těhotenství po IVF 2016/2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
171
26.5.16 12:06

Tak vse je v poradku srdicka bijou dnes jsem presne v 7tt a termin porodu mi pan doktor vypocital na 12.1.2017 samozrejme + - :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
26.5.16 12:13

@soffi91 Paraaaadaaa :srdce: :srdce: Jen tak dal..!! Ja mam dalso utz az v 8tt ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
26.5.16 21:17
@Ploutvik píše:
Gratulujuu :) Hele a to je neuvěřitelné. Já jsem byla na UTZ 6+1 a mimi měl jen 4mm. Úžasné jak rychle rostou :) Já jdu na další UTZ do CAR příští pátek a to budu 8+1.. jsem zvědavá jak moc vyroste :)

No asi je trošku větší ten můj :oops:
Když jsem byla na prvním ultrazvuku, byla jsem 5tt a měl 4,7 mm
Tak snad to nebude obr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
26.5.16 21:18
@soffi91 píše:
Tak vse je v poradku srdicka bijou dnes jsem presne v 7tt a termin porodu mi pan doktor vypocital na 12.1.2017 samozrejme + - :* :srdce:

To je paráda :) Gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
26.5.16 21:19
@soffi91 píše:
Tak vse je v poradku srdicka bijou dnes jsem presne v 7tt a termin porodu mi pan doktor vypocital na 12.1.2017 samozrejme + - :* :srdce:

Já teda nevím, jak to počítají. Mě včera řekli, že jsem 6+5 a termin porodu prý 15.1.2017 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
26.5.16 21:21

@Ploutvik docela jsi mě uklidnila, jak píšeš, že v 6+1 měl prcek jen 4mm. Mě totiž doktorka naměřila 4,5 mm v úterý, kdy jsem byla 6+1 a já měla strach, jestli je to normální velikost.
@soffi91 paráda, moc gratuluji :-).

Holky, já jsem dneska tak hrozně nafouklá. Mám břicho jak balon :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
26.5.16 21:55

@fragollinna já jsem nafoukla furt :lol:
Dneska mi bylo celej den blbě, asi tlak nebo nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
26.5.16 22:05

@Macamaca hele mě taky. Celý den šoufl. Dopoledne mi byla i hrozná kosa, furt jsem byla zabalená v šátku. Do toho blbě, nafouklá jak něco :lol:. Vzít si teď upnuté tričko, tak si každý myslí, že jsem min. v 5 měsíci :mrgreen:, ale je to jen nafouklé břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
27.5.16 09:35

@fragollinna Hele buď úplně v klidu :) Tady je taková pěkná tabulka, kde je docela vidět jak rostou http://www.maminkam.cz/…-tehotenstvi

Mezi 7 a 8 je strašný skok.. možná proto je mi teď tak blbě :) Podle UTZ bych dnes měla být přesně 7+1 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
30.5.16 10:29

@Macamaca @fragollinna Holky mě nějak přestalo být špatně :( Tak jsem z toho celá nervózní. Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
30.5.16 10:41

@Ploutvik mě začalo být špatně :cert:. Celou sobotu žaludek jak na vodě, spala jsem celé dopoledne, celé odpoledne a večer znovu odpadla v půl 11 večer a spala asi do 9:00 ráno. V neděli trochu lepší, ale určitě ne značka ideál. Teď jsem opravdu hodně unavená a je mi špatně od žaludku, v práci to moc nedávám, ale snažím se.

Hlavně klid, to že ti přestalo být špatně nemusí vůbec nic znamenat. Přece těhotenství není o tom, že to celé prozvracíš a proležíš. Znám hodně holek, které vůbec nevěděly, že jsou těhotné a mají krásné, zdravé děti :-). Věřím, že je vše v pořádku :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
30.5.16 21:18
@Ploutvik píše:
@Macamaca @fragollinna Holky mě nějak přestalo být špatně :( Tak jsem z toho celá nervózní. Jak jste na tom vy?

No mě zas poslední dva dny hodně blbě, naštěstí teda nezvracím :) ty vedra mi vůbec nepasují :think:
Bud ráda, že je ti dobře. Někomu ty nevolnosti ustoupí dřív někomu později. Určitě je vše v pořádku :hug:
Já se ale taky bojím, když je nějaká změna.. Taky jsem si říkala, že když je mi hůř, že snad není něco špatně.. Holt se budeme bát celý těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
1.6.16 17:48

Ahoj holky, jak se máte? :)
Já dnes byla u Dr., dostala jsem těhotenskou průkazku, vzali mi krev, ještě kapku krve z prstu kvůli cukrovce, změřili mi tlak a zvážili mě. Ještě teda chtěli moč, ale to já nejsem schopná dat na povel, takže příště :mrgreen:
Ultrazvuk mi nedělali, že prý, když byl před týdnem v CARu, tak nebudou miminko trápit ;)
Kontrola teď každý tři týdny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
2.6.16 10:07

@Macamaca Jeeee.. v kolikátým jseš týdnu, že už máš průkazku?? Já bych taky chtělaaa..!! Jinak já bych asi bez UTZ neodešla ;) Bych je uprosila ;) Mě čeká druhý UTZ zítra.. ještě v CAR, tak jsem pak zvědavá, kdy se pak dostanu ke gyndaři a jak to bude probíhat. Mě vlastně ani nikdo ještě moc neřekl co bych měla a neměla a smím a nesmím a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
2.6.16 10:07

@Macamaca A kontrola každé tři týdny je docela fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí