Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak vse je v poradku srdicka bijou dnes jsem presne v 7tt a termin porodu mi pan doktor vypocital na 12.1.2017 samozrejme + -
![]()
@soffi91 Paraaaadaaa
Jen tak dal..!! Ja mam dalso utz az v 8tt ![]()
@Ploutvik píše:
GratulujuuHele a to je neuvěřitelné. Já jsem byla na UTZ 6+1 a mimi měl jen 4mm. Úžasné jak rychle rostou
Já jdu na další UTZ do CAR příští pátek a to budu 8+1.. jsem zvědavá jak moc vyroste
No asi je trošku větší ten můj ![]()
Když jsem byla na prvním ultrazvuku, byla jsem 5tt a měl 4,7 mm
Tak snad to nebude obr ![]()
@soffi91 píše:
Tak vse je v poradku srdicka bijou dnes jsem presne v 7tt a termin porodu mi pan doktor vypocital na 12.1.2017 samozrejme + -![]()
To je paráda
Gratuluji ![]()
@soffi91 píše:
Tak vse je v poradku srdicka bijou dnes jsem presne v 7tt a termin porodu mi pan doktor vypocital na 12.1.2017 samozrejme + -![]()
Já teda nevím, jak to počítají. Mě včera řekli, že jsem 6+5 a termin porodu prý 15.1.2017 ![]()
@Ploutvik docela jsi mě uklidnila, jak píšeš, že v 6+1 měl prcek jen 4mm. Mě totiž doktorka naměřila 4,5 mm v úterý, kdy jsem byla 6+1 a já měla strach, jestli je to normální velikost.
@soffi91 paráda, moc gratuluji
.
Holky, já jsem dneska tak hrozně nafouklá. Mám břicho jak balon
.
@fragollinna já jsem nafoukla furt ![]()
Dneska mi bylo celej den blbě, asi tlak nebo nevím ![]()
@Macamaca hele mě taky. Celý den šoufl. Dopoledne mi byla i hrozná kosa, furt jsem byla zabalená v šátku. Do toho blbě, nafouklá jak něco
. Vzít si teď upnuté tričko, tak si každý myslí, že jsem min. v 5 měsíci
, ale je to jen nafouklé břicho.
@fragollinna Hele buď úplně v klidu
Tady je taková pěkná tabulka, kde je docela vidět jak rostou http://www.maminkam.cz/…-tehotenstvi
Mezi 7 a 8 je strašný skok.. možná proto je mi teď tak blbě
Podle UTZ bych dnes měla být přesně 7+1 ![]()
@Macamaca @fragollinna Holky mě nějak přestalo být špatně
Tak jsem z toho celá nervózní. Jak jste na tom vy?
@Ploutvik mě začalo být špatně
. Celou sobotu žaludek jak na vodě, spala jsem celé dopoledne, celé odpoledne a večer znovu odpadla v půl 11 večer a spala asi do 9:00 ráno. V neděli trochu lepší, ale určitě ne značka ideál. Teď jsem opravdu hodně unavená a je mi špatně od žaludku, v práci to moc nedávám, ale snažím se.
Hlavně klid, to že ti přestalo být špatně nemusí vůbec nic znamenat. Přece těhotenství není o tom, že to celé prozvracíš a proležíš. Znám hodně holek, které vůbec nevěděly, že jsou těhotné a mají krásné, zdravé děti
. Věřím, že je vše v pořádku
.
@Ploutvik píše:
@Macamaca @fragollinna Holky mě nějak přestalo být špatněTak jsem z toho celá nervózní. Jak jste na tom vy?
No mě zas poslední dva dny hodně blbě, naštěstí teda nezvracím
ty vedra mi vůbec nepasují ![]()
Bud ráda, že je ti dobře. Někomu ty nevolnosti ustoupí dřív někomu později. Určitě je vše v pořádku ![]()
Já se ale taky bojím, když je nějaká změna.. Taky jsem si říkala, že když je mi hůř, že snad není něco špatně.. Holt se budeme bát celý těhotenství ![]()
Ahoj holky, jak se máte? ![]()
Já dnes byla u Dr., dostala jsem těhotenskou průkazku, vzali mi krev, ještě kapku krve z prstu kvůli cukrovce, změřili mi tlak a zvážili mě. Ještě teda chtěli moč, ale to já nejsem schopná dat na povel, takže příště ![]()
Ultrazvuk mi nedělali, že prý, když byl před týdnem v CARu, tak nebudou miminko trápit ![]()
Kontrola teď každý tři týdny..
@Macamaca Jeeee.. v kolikátým jseš týdnu, že už máš průkazku?? Já bych taky chtělaaa..!! Jinak já bych asi bez UTZ neodešla
Bych je uprosila
Mě čeká druhý UTZ zítra.. ještě v CAR, tak jsem pak zvědavá, kdy se pak dostanu ke gyndaři a jak to bude probíhat. Mě vlastně ani nikdo ještě moc neřekl co bych měla a neměla a smím a nesmím a tak..