Těhotenství při plném kojení?

rozmary
25.3.11 10:43

Těhotenství při plném kojení?

Ahojky,stalo se vám mamky některé když jste kojily že jste třeba dvakrát dostaly MS a pak zase nic?Mě se to stalo a pomalu začínám věřit tomu že jsem snad těhotná,je mi zle,ale jsem nachcípaná může to být k tomu.Malá bude šest měsíců,miminko jsem ještě chtěla,ale takhle brzo teda fakt ne :-D Smozřejmě pokud se zadařilo,tak díky bohu za to,protože obě holčičky byly doslova vymodlený :huban: .Nenechala jsem si napsat ani antikoncepci,protože holky byly až po dlouhých letech snažení.Je to vůbec možné při kojení+přerušovaná soulož,abych otěhotněla?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1475
25.3.11 10:45

Já si myslím,že to možné je :-D
Raději bych si skočila pro test,nikdy nevíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
25.3.11 10:58

Kojení není antikoncepce a přerušovaná soulož taky není moc spolehlivá :-) Je to určitě možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.11 11:10

Já otěhotněla když bylo malénu 6 měsíců, plně jsem kojila a POCTIVĚ PAPALA ANTIKO! :roll:

• Citovat
  • Upravit
4118
25.3.11 11:18

Ano, můžeš otěhotnět. Tchýně mi tvrdila, že aby mělo kojení spolehlivej antikoncepční účinek, musíš mít mezi dvěma kojeníma rozestup maximálně 3 hodiny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
25.3.11 11:37

No já kojím po dvou hodinkách i když v noci třeba po šesti :think: takže mám mazat pro testík jo :mrgreen:tyjo to byl fakt mazec :dance:

• Citovat
  • Upravit
1475
25.3.11 11:40

Já myslím,že frekvence na to vliv nemá,kojení opravdu neznamená že neotěhotníš..
To zvládneš,dej pak vědět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
591
25.3.11 11:51

Taky teď řeším podobný problém…mám 5 měsíční dcerku a 1. MS po porodu jsem dostala 14.2. no a od té doby nic…v pondělí jsem si dělala test, ale byl negatiní a přerušujeme…tak fakt nevím… :wink: jo a plně kojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.3.11 11:53

kojeni s tim nema nic spolecnyho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
25.3.11 11:55

Při kojení přece menses není moc pravidelná, třeba vůbec není. Ale jistota je jistota, to jó:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.3.11 12:24

no ja treba mela ms naprosto pravidelne pri plnem kojeni hned od sestinedeli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
25.3.11 12:39
mikitaa píše:

kojení s tim má společného to,že aby mělo kojení antikoncepční účinek musí být dítě přikládáno k prsu nejméně 6 krát za 24 hodin a noční přestávka nesmí být více než 6 hodin.ipřes to se občas slabá menstruace oběví a to znamená,že antikoncepční účinekkojení končí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.3.11 12:42
VandaV píše:
mikitaa píše:
kojení s tim má společného to,že aby mělo kojení antikoncepční účinek musí být dítě přikládáno k prsu nejméně 6 krát za 24 hodin a noční přestávka nesmí být více než 6 hodin.ipřes to se občas slabá menstruace oběví a to znamená,že antikoncepční účinekkojení končí…

tak preji stastne tehotenstvi pokud se ridis timto :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.03.11 v 19:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
25.3.11 13:11

Ahoj otěhotnět při kojení můžeš, ale taky to, že nemáš menstruaci nemusí být nutně těhotenstvím. Já měla menstruaci jen jednou po sedmi týdnech od porodu a těhotná určitě nejsem. I doktorka mi říkala, že menstruace může být nepravidelná, nebo vůbec dokud plně kojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
25.3.11 14:08

Tak to nechám uležet do konce měsíce a pak se uvidí :wink: Docela se mi představa že se zase budu tahat s pupíkem líbí :mrgreen: ,ale nebudu předbíhat,pak písnu jestli jo a nebo jo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure