Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já si myslím,že to možné je ![]()
Raději bych si skočila pro test,nikdy nevíš..
Kojení není antikoncepce a přerušovaná soulož taky není moc spolehlivá
Je to určitě možné
Já otěhotněla když bylo malénu 6 měsíců, plně jsem kojila a POCTIVĚ PAPALA ANTIKO! ![]()
Ano, můžeš otěhotnět. Tchýně mi tvrdila, že aby mělo kojení spolehlivej antikoncepční účinek, musíš mít mezi dvěma kojeníma rozestup maximálně 3 hodiny ![]()
No já kojím po dvou hodinkách i když v noci třeba po šesti
takže mám mazat pro testík jo
tyjo to byl fakt mazec ![]()
Já myslím,že frekvence na to vliv nemá,kojení opravdu neznamená že neotěhotníš..
To zvládneš,dej pak vědět ![]()
Taky teď řeším podobný problém…mám 5 měsíční dcerku a 1. MS po porodu jsem dostala 14.2. no a od té doby nic…v pondělí jsem si dělala test, ale byl negatiní a přerušujeme…tak fakt nevím…
jo a plně kojím…
Při kojení přece menses není moc pravidelná, třeba vůbec není. Ale jistota je jistota, to jó:-)
no ja treba mela ms naprosto pravidelne pri plnem kojeni hned od sestinedeli ![]()
mikitaa píše:
kojeni s tim nema nic spolecnyho
kojení s tim má společného to,že aby mělo kojení antikoncepční účinek musí být dítě přikládáno k prsu nejméně 6 krát za 24 hodin a noční přestávka nesmí být více než 6 hodin.ipřes to se občas slabá menstruace oběví a to znamená,že antikoncepční účinekkojení končí…
VandaV píše:mikitaa píše:kojení s tim má společného to,že aby mělo kojení antikoncepční účinek musí být dítě přikládáno k prsu nejméně 6 krát za 24 hodin a noční přestávka nesmí být více než 6 hodin.ipřes to se občas slabá menstruace oběví a to znamená,že antikoncepční účinekkojení končí…
kojeni s tim nema nic spolecnyho
tak preji stastne tehotenstvi pokud se ridis timto
![]()
Příspěvek upraven 25.03.11 v 19:12
Ahoj otěhotnět při kojení můžeš, ale taky to, že nemáš menstruaci nemusí být nutně těhotenstvím. Já měla menstruaci jen jednou po sedmi týdnech od porodu a těhotná určitě nejsem. I doktorka mi říkala, že menstruace může být nepravidelná, nebo vůbec dokud plně kojím.
Tak to nechám uležet do konce měsíce a pak se uvidí
Docela se mi představa že se zase budu tahat s pupíkem líbí
,ale nebudu předbíhat,pak písnu jestli jo a nebo jo ![]()
Ahojky,stalo se vám mamky některé když jste kojily že jste třeba dvakrát dostaly MS a pak zase nic?Mě se to stalo a pomalu začínám věřit tomu že jsem snad těhotná,je mi zle,ale jsem nachcípaná může to být k tomu.Malá bude šest měsíců,miminko jsem ještě chtěla,ale takhle brzo teda fakt ne
Smozřejmě pokud se zadařilo,tak díky bohu za to,protože obě holčičky byly doslova vymodlený
.Nenechala jsem si napsat ani antikoncepci,protože holky byly až po dlouhých letech snažení.Je to vůbec možné při kojení+přerušovaná soulož,abych otěhotněla?