Těhotenství? Prosím o rady a zkušenosti.

Anetttttt
28.11.16 21:11

Těhotenství? Prosím o rady a zkušenosti.

Zdravím všechny, byla bych moc ráda za rady. Tak jak začít. No 5.11 jsem provozovala přerušovaný sex s přítelem a po 10min. přišlo na další kolo (přítel si ho nijak neumyl a ani se nevymočil). Dva dny na to jsem dostala menstruaci. Ta mi skončila 12.11. 18.11 mi bylo k večeru špatně od žaludku přes víkend pořád trošku a přes týden to bylo každý večer. Zůstala jsem i doma protože mi bylo fakt špatně, ale bez zvracení. Přes tenhle víkend mi bylo už dobře jen v sobotu (26.11) jsem asi tak půl hodiny až hodinu krvácela a v neděli mi bylo zase hrozně špatně od žaludku. Teď mě píchá v podbřišku (nic hrozného) + tlak prsou ale za týden mám mít menstruaci tak to může být možné od toho. Navíc jsem byla před dvěma měsíci na injekci na vyvolání menstruace, protože se mi nějak nedostala ale jinak vše v pořádku. Další měsíc jsem ji už normálně měla jen jsem pár dní před ní trošku špinila. Prosím o rady nevím co se se mnou děje. Jsem z toho úplně na dně už.. Není to stejně na příznaky moc brzo? Nebo není to vsugerované? A ukázalo by se to už na testu nebo to je moc brzo? Předem děkuji za rady!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12007
28.11.16 21:14

Pokud jsi měla ten ‚rizikový‘ sex dva dny před menstruací, těhotná nebudeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
28.11.16 21:14

Na testu by to už mělo být, ale to půlhodinové krvácení je divné. udelej si ráno test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anetttttt
28.11.16 21:27
@Mer11 píše:
Na testu by to už mělo být, ale to půlhodinové krvácení je divné. udelej si ráno test

No já už to pustila z hlavy a pak tohle :palec: ale ne že by to bylo vyloženě krvácení ale na toaletním papíru krev byla no.. Zítra ráno zkusím. To už by měl být pozitivní kdybych byla těhotná že ano?

• Citovat
  • Upravit
5672
28.11.16 21:37

@Anetttttt Sexem dva dny před menstruací na 99% otěhotnět nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4631
28.11.16 22:06
@Adinal píše:
@Anetttttt Sexem dva dny před menstruací na 99% otěhotnět nemůžeš.

Na to bych nespoléhala. Já otěhotněla den před MS pravidelně po 28-30 dnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
28.11.16 22:22
@Akinom píše:
Na to bych nespoléhala. Já otěhotněla den před MS pravidelně po 28-30 dnech

Na EM se vždy nějaká výjimka najde ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
28.11.16 23:48

Jen moje zkusenost - neco podobneho, co poposujes, pocity na zvraceni, zaludek na vode, nechutenstvi apod. u me asibylo zpusobeno hormony. Jinak si to uz nedovedu vysvetlit. Zacalo to zmenou hormonalni antikoncepce, ale s temito problemy jsem se potykala i rok pote. Asi proste nejake zenske hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anetttttt
29.11.16 06:32

Tak teď jsem udělala test a je opět negativní tak asi nic. Snad to není tím že by to bylo brzo..

• Citovat
  • Upravit
4631
29.11.16 07:01
@Adinal píše:
Na EM se vždy nějaká výjimka najde ;).

Jo vsimla jsem si hlavně co se týká spolehlivosti antikoncepce :) nevěřila bych, ale zažila jsem to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí